Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 27/8/2022, 10:54 μ.μ.

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση του Νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας

Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες σήμερα (27-08-2022) από αστυνομικούς του Α.Τ. Θέρμης δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 38 ετών, αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί θρησκευτικής ελευθερίας.

(Video) Φράγματα και λιμνοδεξαμενές: Αλλάζει ο εγγειοβελτιωτικός χάρτης του νομού Κιλκίς

Φράγματα και λιμνοδεξαμενές: Αλλάζει ο εγγειοβελτιωτικός χάρτης του νομού Κιλκίς. Επίσκεψη της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στο νομό Κιλκίς, Σάββατο 27 Αυγούστου 2022.

Εκείνη η άβολη στιγμή να δείξεις στον ξένο επισκέπτη το Κιλκίς από ψηλά...

Κείμενο-φωτογραφίες: Πανίκας Μαύρος
Αν υπάρχει ένα μέρος στο Κιλκίς, που σίγουρα θα πάμε εμείς οι Κιλκισιώτες κάποιον ξένο για να θαυμάσει την πόλη μας, τότε σίγουρα αυτό είναι ο Άη Γιώργης.
Κι όμως ακόμη και εκεί η κατάσταση είναι τραγική. Ντρέπεσαι για την κατάντια και την υποβάθμιση αυτού του τόπου. Θυμώνεις και νευριάζεις με όλα όσα αντικρύζεις.

Σκοτώθηκε 66χρονη σε τροχαίο στο 228ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων

Σήμερα (27 Αυγούστου 2022) και ώρα 10.45΄περίπου στο 228ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων, στα διόδια Πολυμύλου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 66χρονη ημεδαπή συγκρούσθηκε με Δ.Χ. λεωφορείο που οδηγούσε 65χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 66χρονης οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" στο 5ο Περιφερειακό Φεστιβάλ Θεάτρου

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"

Με χαρά ανακοινώνουμε την συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ" στο 5ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ σε διοργάνωση του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας & Θεσσαλίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στα ανοιχτά θέατρα του Κορινού Πιερίας και του πάρκου Κατερίνης.

Αργυρουπολίτικα 2022, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αργυρούπολης Κιλκίς