Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

«Ταξιδεύει» ο πρώτος δίσκος του Στέλιου Κοτίδη

Μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με την μπάντα του στη νεανική σκηνή του RIVER PARTY στο Νεστόριο Καστοριάς τις δύο τελευταίες χρονιές, ο 20χρονος Κιλκισιώτης Στέλιος Κοτίδης κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «διαλέγεις δεν παίρνεις».

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Το χωριό του Αι Βασίλη στο Πάικο είναι γεγονός.

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Να είχα χίλια μάτια και να έβλεπα αυτό το υπέροχο θέαμα. Να το βλέπεις και να μην το πιστεύεις. Να λες: «Βρε μπας και ονειρεύομαι, και όλα όσα βλέπω είναι μια φαντασίωση;» Αυτά που ζούμε συμβαίνουν στο νομό μας; Αποκλείεται. Αυτά δεν μπορεί να έγιναν στο νομό Κιλκίς. Κι όμως είναι πραγματικότητα.

Εκλογές για τους εκπροσώπους των εργαζομένων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια του ΟΑΕΕ

Ανακοίνωση Αριστερής Κίνησης
Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια γίνονται σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιεί με υποδειγματικό τρόπο τις μνημονιακές δεσμεύσεις που ανέλαβε πριν από ένα χρόνο, συνεχίζοντας τον καταστροφικό δρόμο των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Κιλκισιακός Β'

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Στη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα έφτασε ο Κιλκισιακός Β΄ που επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής με 2-0 εκτός έδρας του Ποντιακού Νέας Σάντας! Ετσι μετά από δύο αγωνιστικές, που η ομάδα μας αγωνίστηκε εκτός έδρας, το συγκρότημα του Θωμά Σαραφίδη μετρά τέσσερις βαθμούς.

Το θεατρικό έργο: «Ω, τι κόσμος, μπαμπά!» του Κώστα Μουρσελά στη Θεσσαλονίκη


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. στο πλαίσιο της Ανταλλαγής Θεατρικών Δρώμενων με τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και με τους Δήμους της Π.Κ.Μ., βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουν σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, την θεατρική παράσταση «Ω, τι κόσμος μπαμπά!» του Κώστα Μουρσελά από τη Θεατρική Ομάδα «Φύρδην Μίγδην» με επιμέλεια παράστασης Γιώτα Αλεξοπούλου την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 20:00 στο Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» στους Αμπελόκηπους.

Personal Training for all στο Kinesis Gym Kilkis



Έχετε μυοσκελετικά προβλήματα....
- Αυχενικό
- Δισκοκήλη
- Κύφωση
- Σκολίωση. ..; 

Επίσκεψη διοικητή και υποδιοικητή ΟΑΕΕ στα γραφείο ΟΑΕΕ Κιλκίς

Σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, επισκέφτηκαν το γραφείο ΟΑΕΕ Κιλκίς ο διοικητής του Οργανισμού κ. Τσακίρης Δημήτριος, ο υποδιοικητής κ. Χριστοφορίδης Δημήτριος, η γενική διευθύντρια κ. Περπερίδου Παναγιώτα, ο διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Β' Τομέα Θεσσαλονίκης, κ.  Πουλιόπουλος Νικόλαος και ο προϊστάμενος του Τμήματος Συντάξεων, κ. Κωνσταντίνος. 

Εξαφανίστηκε ο 78χρονος Θεόδωρος Σωτηριάδης από την Κρηστώνη Κιλκίς

Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένου από την Κρηστώνη, Κιλκίς. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Αστυνομικοί του Κιλκίς εν ώρα δράσης!

Υπογράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς
Δυστυχώς αυτή είναι η εικόνα(φωτο) η οποία χαρακτηριστικά απεικονίζει την κατάντια του Αστυνομικού προσωπικού. Μετά την τελευταία επίσκεψη της Ένωσης μας στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α Κιλκίς, διαπιστώσαμε ότι σε αρκετά Αστυνομικά Τμήματα εδώ και πολύ καιρό δεν υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας. 
Οι συνθήκες στους χώρους εντός των τμημάτων μόνο τριτοκοσμικές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν. Οι δε τουαλέτες κλειστές από την δυσοσμία και από φόβο έξαρσης ασθενειών. 

Αγιασμός τμημάτων των Παιόνων Γουμένισσας

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στις 6 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων (Χορωδίας-Χορευτικών) του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.Τον Αγιασμό τέλεσε ο π.Χρήστος Μαυραντώνης, ο οποίος στο τέλος της τελετής ευχήθηκε μια καλή και ευλογημένη χρονιά.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

21.000 αθλητές κάθε ηλικίας πλημμύρισαν το Σάββατο βράδυ τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, τρέχοντας στον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο. Όλη η πόλη έλαμψε από το μεγαλύτερο δρομικό πάρτυ της χώρας! 

Υλοποίηση Δράσεων «της φωτιάς και του πηλού ιστορίες»

Ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν σε συνεργασία με την Εφορία Αρχαιοτήτων Κιλκίς: