Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

(VIDEO) Οικόπεδα "πυριτιδαποθήκες" μέσα στον αστικό ιστό της πόλης του Κιλκίς

Οικόπεδα "πυριτιδαποθήκες" μέσα στον αστικό ιστό της πόλης του Κιλκίς. Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024.

Σε προπονητικό camp στο Βελιγράδι το Kinesis GYM

Δελτίο τύπου KINESIS GYM 
Ο Αντώνης Γιαννακίδης εκπαιδευτής και αθλητής του Kinesis στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu βρέθηκε σε μια από τις καλύτερες σχολές MMA & Brazilian Jiu Jitsu της Σερβίας το Secutor.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΑΙΟΝΙΑ: ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΣ, ΟΜΑΛΟ - ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΟΔΟΙ: ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΤΜΟΥ, Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗ, Π. ΜΕΛΑ, ΠΙΣΤΟΥΛΑ, Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ, ΚΟΝΔΥΛΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ, ΚΑΡΑΤΣΑ, ΣΑΓΓΑΡΙΟΥ, ΙΑΣΩΝΙΔΟΥ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 26-8-2024 ΔΕΥΤΕΡΑ, από ώρα 11:30 έως 15:00.

Δωρεά Ζώτου Θεολόγου στο ΕΚΑΒ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024, εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ολοκλήρωσαν την παράδοση της δωρεάς που πραγματοποιήθηκε απο τον κ. Θεολόγο Ζώτο προς το ΕΚΑΒ Κιλκίς και αφορά σε μεγάλη ποσότητα ειδικών εξαρτημάτων πρώτων βοηθειών “Τουρνικέ” πολλαπλών χρήσεων, άκρως απαραίτητα για την αντιμετώπιση των σοβαρών αρτηριακών αιμορραγιών, με σκοπό να εξοπλιστούν όλα τα ασθενοφόρα του νομού Κιλκίς για την προστασία κάθε συμπολίτη που βρίσκεται στην έκτακτη και άμεση ανάγκη.

Έναρξη 44ων Αξιουπολίτικων

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με ιδιαίτερη επιτυχία ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις των 44ων Αξιουπολίτικων την Τρίτη 20 Αυγούστου 2024, με το 3ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων. Η Αξιούπολη υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τους πολυάριθμους πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία πολιτιστικής συνύπαρξης και παράδοσης.

Πέτρος Παππάς: «Είναι σύννομος ο διορισμός του κ. Ανδρίτσου στη θέση του Υποδιοικητή της 4ης ΔΥΠΕ;»

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο αν. Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς, δήλωσε πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα καταθέσει επίκαιρη κοινοβουλευτική ερώτηση στον Υπ. Υγειας, κ. ΆδωνηΓεωργιάδη, σχετικά με τον διορισμό του Ιωάννη Ανδρίτσου ως υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας.