Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Ευχές από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"


Πως θα επανέλθουμε στα κιλά μας μετά τις γιορτές


Του Κώστα Πουντζουκίδη
Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία αυξάνονται οι κοινωνικές συνεστιάσεις που σχετίζονται με το φαγητό.

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί νομού Κιλκίς, κόβουν την πίτα τους

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών νομού Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη του και τους φίλους του στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018, ώρα 11.30, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς.

Έπαιξαν εορταστικά τραγούδια από το μπαλκόνι της ΛΑΦ Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον ερχομό του νέου έτους τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Κιλκίς σε καθιερωμένη εκδήλωση της από το μπαλκόνι της ΛΑΦ ΚΙΛΚΙΣ μετά από πρόσκληση του Προέδρου του ΣΕΑΝ ΚΙΛΚΙΣ κ. Παπανικολάου "έπαιξε" εορταστικά κομμάτια παρουσία του Διοικητή της Ταξιάρχου κ. Καπαραβέλου του Υποδιοικητή κ. Μποσμαλή ως και του Επιτελάρχη κ. Στεφανίδη 71ης Α/Μ.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Παιόνων Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας 
Την παραμονή Χριστουγέννων (24-12-2017) η μικτή χορωδία του Συλλόγου έψαλε τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Γουμενίσσης Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κκ Δημήτριο, καθώς και στο Νοσοκομείο της Γουμένισσας. Στη συνέχεια έψαλε τα κάλαντα στα γραφικά δρομάκια της πόλης μας εκπλήσσοντας ευχάριστα τους περαστικούς.