Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ενισχυμένα μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας κατά την περίοδο του Πάσχα

Ενισχυμένες είναι οι δράσεις των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια, με την εφαρμογή αυξημένων μέτρων ασφάλειας, αστυνόμευσης και τροχαίας, που αναπτύσσονται σταδιακά και αναμένεται να κορυφωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

"Να κατασκευαστεί μνημείο τιμής και μνήμης των νεκρών του Αλβανικού μετώπου και της Εθνικής Αντίστασης"

Υπογράφει το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Στις 20-12-2013 υποβλήθηκε το παρακάτω συνημμένο αίτημα από την οικογένεια (Ηλία Σαπρανίδη, Κώστα Σαπρανίδη και Χριστίνα Ζλήκα) του σφαγιασθέντος πατέρα τους, αντιστασιακού δάσκαλου Ευσέβιου Σαπρανίδη, στον οικισμό του δήμου Κιλκίς Περιστέρι, στις 4-4-1944 από τους συνεργάτες των κατακτητών της ΠΑΟ.

"Το ευρωπαϊκό μας κράτος συμπεριφέρεται ως άθλιος τζαμπατζής σε βάρος των πολιτών"

Υπογράφει ο Βλαδίμηρος Παναγιωτίδης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Στέρεψε το Ταμείο του ΕΟΠΥΥ καθώς τελειώνει το κονδύλι που διαθέτει για φέτος ο Οργανισμός για τις εξετάσεις των ασφαλισμένων του.
Ο προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ το 2014 για τις εργαστηριακές εξετάσεις δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των ασφαλισμένων, ιδίως μετά την αυξημένη ζήτηση ιατρικών υπηρεσιών των ασφαλισμένων από τον ιδιωτικό τομέα, με το κλείσιμο των δημόσιων πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ.

Ιδρύεται το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας

Την Τρίτη 15-4-2014 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στη Σίνδο Θεσσαλονίκης στο Δημοτικό Μέγαρο η επίσημη ανακοίνωση της ίδρυσης του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας. Επίσης θα ανακοινωθούν οι βασικές γραμμές - προτάσεις του κόμματος και θα δοθούν στον τύπο τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων ευρωβουλευτών μας. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου .Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη.

Κοινωνικές εκδηλώσεις του 12ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς

Συνάντηση με γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Απριλίου, στο 12ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και εισηγήτρια την Ψυχολόγο M.Sc. Έλλη Φρεγγίδου.

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Φαήλος Κρανιδιώτης


Δείτε τη συνέντευξη του κ. Κρανιδιώτη στη Γνώμη, 3 ημέρες πριν από την από την απόσυρση της υποψηφιότητάς του (Παρασκευή 4 Απριλίου 2014)
Την απόσυρση της υποψηφιότητάς του για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφάσισε ο δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ στη Β΄ Πειραιά, Φαήλος Κρανιδιώτης. Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από στελέχη του ΠαΣοΚ, την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις ενστάσεις αρκετών από την πλευρά της ΝΔ, ο κ. Κρανιδιώτης επέλεξε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας να μη συμμετάσχει στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.

"Όλοι στην απεργία, για ψωμί-παιδεία-δημοκρατία-ελευθερία"

Υπογράφει η Τοπική Επιτροπή Κιλκίς της  ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ - Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία
"Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά-Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία καλεί τους εργαζόμενους και το λαό να συμμετέχει μαζικά στην απεργία της Τετάρτης 9 Απρίλη. Στηρίζει στη Θεσσαλονίκη τη συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων και επιτροπών στην πλ. Αγ. Σοφίας, στις 10.30πμ.

Ο υποψ. πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς Βασίλης Αντωνιάδης μιλά στη Γνώμη


Αλλά…ΖΩ ξεκινώντας με μια βόλτα ποδηλάτων



Την Παρασκευή 11 Απριλίου, η Πρωτοβουλία Ευθύνης και Συμμετοχής αλλά…ΖΩ σας καλεί σε ποδηλατοβόλτα στους δρόμους της πόλης, στο πλαίσιο της ανάδειξης του ποδηλάτου ως εναλλακτικού μέσου μετακίνησης.

ΣΥΡΙΖΑ: "Σοβαρό πρόβλημα με την ποιότητα του νερού σε δημοτικές κοινότητες του Δήμου Κιλκίς"

Τη Δευτέρα 7 Απριλίου 2014, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς με θέμα: «Σοβαρά προβλήματα με την ποιότητα του νερού σε δημοτικές κοινότητες του Δήμου Κιλκίς».

Εδραιώνεται το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς

Την πολύ μεγάλη αποδοχή και εδραίωση του θεσμού της Δια Βίου Μάθησης στην τοπική κοινωνία, καταδεικνύουν οι ολοένα αυξανόμενες αιτήσεις συμμετοχής στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Κέντρου Δία Βίου Μάθησης του Δήμου Κιλκίς.

Η ΔΗΜΑΡ στηρίζει Τονικίδη για το δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΔΗΜΑΡ Κιλκίς
"Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς της Δημοκρατικής Αριστεράς σε συνεδρίαση της και αφού προηγήθηκαν διαβουλεύσεις της εκλογικής επιτροπής με επικεφαλής συνδυασμών που διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο κατά της επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής, αποφάσισε να στηρίξει τον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με επικεφαλής τον κ. Παύλο Τονικίδη. Υποψήφιοι σύμβουλοι εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ Κιλκίς θα είναι η εκπαιδευτικός κ. Αναστασία Κωνσταντινίδου και ο γεωργοκτηνοτρόφος κ. Παύλος Ποζίδης.

Οι θέσεις των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. για τον ''Καλλικράτη''

Οι θέσεις των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. για τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο    και  την κοινωνία  και τη διαμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του ''Καλλικράτη'' , όπως διατυπώθηκαν  σε επιστολή  προς τη Βουλή των Ελλήνων  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. .

Τρία νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο Τονικίδη

Ο δημοτικός συνδυασμός «ΚΙΛΚΙΣ: Δήμος ΑΞΙΩΝ» ανακοινώνει τρεις ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, πέραν όσων ανακοινώθηκαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο Παύλο Τονικίδη, την περασμένη Κυριακή.
Είναι οι:

Πουλούσαν ανύπαρκτα γεωργικά μηχανήματα μέσω Internet

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, δύο περιπτώσεις εξαπάτησης σε βάρος δύο πολιτών μέσω διαδικτύου σχετικά με την πώληση γεωργικών μηχανημάτων που έλαβαν χώρα κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους 2013.

Κάλεσμα Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. για συμμετοχή στην αυριανή απεργία

"Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική-Πανεργατική απεργία που έχουν προκηρύξει Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε. για την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 και στις Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί και στη Θεσσαλονίκη στο Εργατικό Κέντρο στις 10.30 το πρωί.

Με ευθύνη και αξιοπιστία

Μασμανίδης Ιωάννης
Συνταξιούχος ΟΤΑ - 
Υπ. δημοτικός σύμβουλος
"Αγαπητοί μου συμπολίτες του Δ. Παιονίας 
Μετά από 32 χρόνια, ως υπάλληλος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα τελευταία δε 13 χρόνια στο Καποδιστριακό του Δ. Πολυκάστρου ώς Προϊστάμενος Διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών, ζώντας σε καθημερινή βάση τους αιρετούς άρχοντες που έχουν παρελάσει στη θητεία μου, για ένα πράγμα τους θαύμαζα:

Πρωταθλητής στην κανονική περίοδο ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα καθώς στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος νίκησε τον Αετό Κορωνούδας με 1-4 σκορ. Τρία τέρματα πέτυχε ο Παναγιωτίδης Πασχάλης στο 30ο, 37ο και 41ο λεπτό φτάνοντας τα 36 συνολικά στο πρωτάθλημα αναδεικνύοντάς τον πρώτο στην σχετική κατάταξη των σκόρερ.

Πρόγραμμα επίσκεψης Τσιτσικώστα στην Παιονία

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014- 10:00 Δημαρχείο -ΟΑΕΔ Γουμένισσας- Πολιτιστικοί Σύλλογοι & Νοσοκομείο
- 10:45 Μητροπολίτης
- 11:15 Ναός Αγίου Γεωργίου
- 11:45 Αναχώρηση
- 12:00 Αξιούπολη (Λαϊκή Αγορά)
- 12:45 Δημαρχείο (Υπάλληλοι- Πρόεδρος- Εργατικού Κέντρου)
- 13:30 Δημαρχείο Πολυκάστρου (Δήμαρχος)
- 14:00 Φαγητό
- 16:45 Ευρωπός
- 17:45 Αγ. Πέτρος
- 18:45 Επίσκεψη στο Πολύκαστρο

Τα πρώτα 49 ονόματα των υποψηφίων του Σισμανίδη

Δείτε τα πρώτα 49 ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού του Δημήτρη Σισμανίδη ΕΔΩ

Παρουσίαση ιδρυτικής διακήρυξης Δημοτικού Συνδυασμού "Αν7οδος – 7 Πολις" του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη


Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Πάθος, ορμή, νιάτα, εμπειρία, ενθουσιασμός! Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και η Δημοτική Παράταξη ‘’Αν7οδος – 7Πολις’’.

Συμεωνίδου: "Ναί στους κανόνες της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Σόνιας Συμεωνίδου
«Η διαχείριση και του τελευταίου ευρώ κάθε δημότη μας οφείλει να υπακούει απαρέγκλιτα στους κανόνες της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης. Μέθοδοι που κινούνται στα όρια ή εκτός νομιμότητας δεν μπορούν να αποτελούν διοικητικές πρακτικές ενός δήμου, αν θέλει να εφαρμόζει έμπρακτα τις διακηρύξεις περί προσήλωσης στη νομιμότητα και τη διαφάνεια.»

Επίσκεψη Τονικίδη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Τονικίδη
Στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς του Κιλκίς, ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλος Τονικίδης επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (ΚΚΣ), το κτήριο του ΒηματίΖΩ και το υπό κατασκευή Οικοτροφείο για ΑμεΑ, αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από «το σπουδαίο έργο που επιτελείται», όπως χαρακτηριστικά είπε.

"Η προσφορά στο Δήμο δεν γίνεται μόνο με χρήματα, αλλά με διάθεση για έργο"

Νίκος Τατίδης
Μηχανολόγος Μηχανικός - Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτικές εκλογές 2014, πάμε για νέο Δήμαρχο. Από τους υποψήφιους ο καταξιωμένος από το παρελθόν του είναι ο κ Σισμανίδης, βεβαιώνοντας πώς δεν τον επηρεάζει η κρίση για να δεί τους πολίτες από κοντά, η προσφορά του στην πόλη δεν είναι μόνο με χρήματα αλλά με διάθεση για έργο.

Εκατό χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας των Ελλήνων στη Θράκη.

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την έναρξη της γενοκτονίας των Ελλήνων στη Θράκη και στο κέντρο των απανταχού Θρακών, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας στις Φέρρες, στη Βυζαντινή Βήρα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης, από τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Φερρών “Η Αγία Σοφία”.

"Μαζί θα κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα για μια Παιονία Ισχυρή"

Αθανάσιος Τζούρτζος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Συνδυασμό
Παιονία_Ισχυρή με υπ. Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη
"Σε μια περίοδο όπου οι τοπικές κοινωνίες καλούνται να καθορίσουν με τις επιλογές και τις πρωτοβουλίες τους το ίδιο τους το μέλλον, η τοπική αυτοδιοίκηση αναδεικνύεται σε έναν ισχυρό θεσμικό παράγοντα, για το σκοπό αυτό. Ένας θεσμός που δείχνει ικανός και μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά και με θετική κατεύθυνση, στην τοπική ανάπτυξη, στην εδραίωση κοινωνικών δομών, στη διαφάνεια, στον πολιτισμό, στο περιβάλλον και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Δυο χρυσά για το Kinesis Fight Club

Με δυνατή παρουσία πάλι το Kinesis Fight Club στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ε.Ο.Π.Τ (Ελληνικής ομοσπονδίας πολεμικών τεχνών) παίρνοντας δυο χρυσά.

Στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την βόρεια Ελλάδα που προσελκύει αθλητές και απλούς αθλούμενους από όλη την χώρα αλλά και το εξωτερικό, ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος μαζί με τους δρόμους 5 και 10 χιλιομέτρων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6/4 στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε κι εφέτος νέο ρεκόρ συμμετοχών αφού ο αριθμός έφτασε τους 14800 συνολικά.

Ομιλία Σισμανίδη στο Συνεδριακό Κιλκίς