Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστόλου μιλά στη Γνώμη


Εκμάθηση παραδοσιακών χορών στην Θρακική Εστία Κιλκίς

H Θρακική Εστία Κιλκίς ανακοινώνει ότι από 1 Οκτωβρίου αρχίζουν τα μαθήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών για την περίοδο 2014-2015. Στα τμήματα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά και ενήλικες, προχωρημένοι και αρχάριοι.

Οι Κιθαristas: Μία ιδέα, ένα μέσο για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία στο Κιλκίς

Οι Κιθαristas δεν είναι ωδείο ή μουσικό εργαστήρι με τη συμβατική έννοια του όρου. Είναι ιδέα, το μέσο για καλλιτεχνική έκφραση και δημιουργία. Απευθύνεται σε όλους εκείνους που αγαπούν τη μουσική και ιδιαίτερα τον ηλεκτρικό ήχο. Η διδακτέα ύλη έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα μουσικής διδασκαλίας και εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε μαθητή.

Ερωτηση Αγαθοπούλου με θέμα: "Οι κτηνοτρόφοι του Κιλκίς μόνοι τους απέναντι στον καταρροϊκό πυρετό"

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσε ερώτηση προς τα αρμόδια Υπουργεία με θέμα: «Οι κτηνοτρόφοι του Κιλκίς μόνοι τους απέναντι στον καταρροϊκό πυρετό».
Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση:

Παρουσίαση νέας διαδικασίας έκδοσης Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας από Κικίλια και Μητσοτάκη

Μείωση της γραφειοκρατίας, διευκόλυνση της ζωής των πολιτών και σημαντική εξοικονόμηση πόρων επιτυγχάνεται με το νέο, πιο γρήγορο και απλό, σύστημα έκδοσης Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, το οποίο παρουσίασαν στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κρηστώνης ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του Σταυροχωρίου και ώρες 18:00μμ με 21:00μμ.

Ομιλία του Βουλευτή Γεώργιο Γεωργαντά στη Βουλή με θέμα : «Ίδρυση και οργάνωση Συμβουλίου Εθνικής Πολιτικής για την Παιδεία και άλλες διατάξεις».




9ος κύκλος σεμιναρίων για παραγωγή αρωματικών φαρμακευτικών φυτών και αιθέριων ελαίων

Μετά από τη διεξαγωγή ήδη επτά κύκλων του σεμιναρίου, την επιτυχή διεκδίκηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ από αποφοίτους μας, πολλοί από τους οποίους έχουν ήδη ξεκινήσει επαγγελματικές δραστηριότητες με καλλιέργειες αρωματικών φυτών, δημιουργία αποστακτηρίων αιθερίων ελαίων κ.α., αλλά και από το αμείωτο ενδιαφέρον για το σεμινάριο, σας ενημερώνουμε ότι έχει συμπληρωθεί το τμήμα του ογδόου κύκλου, η έναρξη του οποίου θα γίνει στις 26 Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής του Α.Σ. "Η Τόλμη Κιλκίς" Λεμονίδης Γεώργιος, σε σεμινάριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do ETU

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Tae Kwon Do ETU στα πλαίσια της ευρύτερης γνώσης και με ενιαίο λειτουργικό πρόγραμμα στον αγωνιστικό τομέα, αποφάσισε να διεξαχθούν μια σειρά σεμιναρίων σε όλη την Ευρώπη.

Η τραγουδίστρια Dilek Koç μιλά στη Γνώμη