Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Πρόσκληση στη δράση του Κ.Π. ΝΗΡΕΑΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Δελτίο τύπου Κ.Π. ΝΗΡΕΑΣ
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” σας προσκαλεί την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρες 10:00 – 14:00 στο χώρο του (Ελ. Βενιζέλου 88, Κιλκίς) για να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. 

Δωρεά αντί στεφάνου στη μνήμη της Ελισάβετ Γαβριηλίδου

Δελτίο τύπου 
Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του «Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» ευχαριστούν θερμά τo «Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν.Κιλκίς»,
για τη Δωρεά χρηματικού ποσού αντί στεφάνου στην Μνήμη της εκλιπούσης Ελισάβετ Γαβριηλίδου.

ΧΩΜΑ ΚΙΛΚΙΣ: Συνάντηση με τον αν. Υπουργό Αθλητισμού


Δελτίο τύπου ΧΩΜΑ Κιλκίς
Τα σωματεία του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κλήθηκαν από τον αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Βρούτση Γιάννη για να συζητήσουν για την πορεία του αθλητισμού.

4o Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων βαμβακοκαλλιέργειας 2024 στην ΠΕ Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων καταρτίστηκε από την ΔΑΟΚ της ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Θεσ/νίκης του ΥΠΑΑΤ.

Ενημέρωση αιγοπροβατοτρόφων και μέτρα προφύλαξης για την Ευλογιά

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε.Κιλκίς, μετά την εμφάνιση των πρόσφατων κρουσμάτων ευλογιάς σε διάφορες περιοχές της χώρας, σας ενημερώνει ότι:

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Για να γίνεις κυβέρνηση πρέπει πρώτα να αποδείξεις ότι μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση

Συνέντευξη του Μιχάλη Κατρίνη
Κύριε Κατρίνη, συμμετέχετε ως υποψήφιος σε αυτή την εσωκομματική εκλογική διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. Γιατί να σας εμπιστευτούν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος;
Γιατί έχω καθαρό μήνυμα, είμαι αληθινός. Γιατί δεν έφυγα ποτέ από το ΠΑΣΟΚ και γιατί οι προτάσεις μου στοχεύουν να κάνουν ξανά πρωταγωνιστή το ΠΑΣΟΚ.

10ετής ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών από συνδέσεις αγροτικού ρεύματος με μηδενικό επιτόκιο

Κοινό δελτίο τύπου υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας
10ετής ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών από συνδέσεις αγροτικού ρεύματος με μηδενικό επιτόκιο
Οι δικαιούχοι, οι όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία υπαγωγής
Οι λεπτομέρειες υπαγωγής των ληξιπρόθεσμων οφειλών από συνδέσεις αγροτικού ρεύματος σε 10ετή ρύθμιση με μηδενικό επιτόκιο περιγράφονται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).