Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Νέα Δημοκρατία: "Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αναλάβει τις ευθύνες της και να κυβερνήσει"

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ν. Δράμας, κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σπυράκη και Γεωργαντάς σήμερα στην Ειδομένη

Δελτίο τύπου Ν.Δ.
«Την Ειδομένη επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, η Ευρωβουλευτής κα. Μαρία Σπυράκη μαζί με τον Βουλευτή Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά. Αφορμή της επισκέψεως αποτέλεσε η συμμετοχή της κας Σπυράκη σε ομάδα Ευρωβουλευτών οι οποίοι σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκονται στα Σκόπια προκειμένου να ενημερώσουν το Ευρωκοινοβούλιο για ζητήματα που αφορούν την ενταξιακή πορεία της FYROM.

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Κιλκίς



Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, με πλήθος εργαζόμενων, νεολαίων, άνεργων, συνταξιούχων και γυναικών να συμμετέχουν, δείχνοντας το δρόμο για τη συνέχεια και για την κλιμάκωση του αγώνα.

Ατύχημα μέρα μεσημέρι στην πόλη του Κιλκίς



Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015, 2:45 μ.μ.. Ατύχημα στο Κιλκίς με αυτοκίνητο και μηχανή, ευτυχώς χωρίς θύματα. Η Γνώμη εύχεται περαστικά. και εφιστά την προσοχή όλων. Ο Μολλώχ της ασφάλτου δεν ξεδιψάει εύκολα.

Το πρόγραμμα αγώνων της Ακαδημίας Αλέξανδρος την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Την Κυριακή η Ακαδημία Αλέξανδρος θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη στα γήπεδα του Ερμή στον Εύοσμο για φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα προπαίδων, τζούνιορ και προτζούνιορ. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κιλκίς και Στρώμνιτσα - δύο πόλεις με κοινή κληρονομιά

Του Χρήστου Καναρόπουλου
Μια άκρως ενδιαφέρουσα και πλημμυρισμένη από συναισθήματα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Δεκεμβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, αφιερωμένη στην Στρώμνιτσα, με την οποία έκλεισε η “αυλαία” των πολιτιστικών εκδηλώσεων εορτασμού των πολιούχων της πόλεως του Κιλκίς, Αγίων Πέντεκαιδεκα Ιερομαρτύρων.

Άξιος Πρεσβευτής του Παραολυμπιακού Κινήματος ο Φυσίατρος Νίκος Τερζής

Η Παγκόσμια Παραολυμπιακή Επιτροπή (IPC) μέσω του Ιδρύματος Agitos προσπαθεί εδώ και χρόνια να προωθήσει τη σωματική δραστηριότητα αλλά και την ενασχόληση με τον πρωταθλητισμό των ατόμων με αναπηρία. Σκοπός του εγχειρήματος αποτελεί η δημιουργία θετικών κοινωνικών αλλαγών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ Κιλκίς για τις εκλογές της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου 2015

Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ Κιλκίς
Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015 θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ ΚΙΛΚΙΣ. Η παράταξη της ΔΑΚΕ, είχε και έχει προτάσεις για όλα τα μεγάλα θέματα του κλάδου, και τις έχει κάνει γνωστές είτε στις Γενικές Συνελεύσεις είτε με ενημερωτικά που στέλνει στα σχολεία και σε όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να έχουν ενημέρωση.

Στις 20 Δεκεμβρίου 2015 οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας
Για την αρτιότερη διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Κόμματος, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση των εκλογών την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015. 

Επεισόδια μεταξύ μεταναστών στην Ειδομένη

Ιρανοί, Μαροκινοί και άλλοι μετανάστες που δεν τους επιτρέπεται η είσοδος στα Σκόπια “μπλόκαραν” από χθες το απόγευμα την έξοδο προς τη γειτονική χώρα με αποτέλεσμα με το πρώτο φως της ημέρας σήμερα να ξεσπάσουν επεισόδια.

Γυναίκες και βάρη – Μύθοι και αλήθειες

Του Παναγιώτη Μαυρογενίδη*
Πλην των οικογενειακών «βαρών» που καθημερινά αντιμετωπίζουν οι γυναίκες πρέπει να προπονούνται με αντιστάσεις γιατί όχι μόνο θα γίνουν δυνατότερες μέσα στο γυμναστήριο αλλά και στην καθημερινότητά τους. 

Τ.Ε.Ι. Κιλκίς: "Έχασε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Ένα θαυμάσιο κτίριο που έχει παραδοθεί για χρήση εδώ και δύο χρόνια, ένα έργο που στοίχισε πάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ από τα Ευρωπαϊκά κονδύλια με συμμετοχή και του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης όπου ανήκε.