Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η ιστορική ομάδα του ΑΧΙΛΛΕΑ Κιλκίς στο προσκήνιο

Εδώ και δύο περίπου μήνες ενεργοποιήθηκε η ιστορική ομάδα Α.Μ.Σ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΙΛΚΙΣ. Προς το παρόν έχει 55 αθλητές-ποδοσφαιριστές στις μικρές ηλικίες γεννημένοι το 1998 ως το 2005. Είναι μια συνέχεια της ποδοσφαιρικής ακαδημίας με την ονομασία Δ.Α.Κ Κιλκίς, η οποία διαλύθηκε.  Για τους λόγους διάλυσης της Ακαδημίας του Δ.Α.Κ δεν είναι κατάλληλη ώρα να αναφερθούμε.

Το χρέος της Ν.Δ. και του Αντώνη Σαμαρά

Γράφει ο Μάκης Πεντσερετζής                            Τελευταία βιώνουμε ιστορίες καθημερινής τρέλας.
Ο Τόπος μας περνάει δύσκολες στιγμές και ο λαός έχει φτάσει σε οριακό σημείο.
Καθημερινά κλείνουν εκατοντάδες επιχειρήσεις, χιλιάδες κόσμος απολύεται από το Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Τα χαράτσια και οι φόροι πέφτουν βροχή, οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις είναι στην ημερήσια διάταξη.
Η καταστροφική πολιτική της διετίας του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται και σήμερα με την Κυβέρνηση Παπαδήμου.

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 21χρονης στην Καστοριά. Συνελήφθη ο 35χρονος δολοφόνος στο Κιλκίς

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς με τη συνδρομή των συναδέλφων τους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς και του Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, η ανθρωποκτονία σε βάρος 21χρονης, που διαπράχθηκε της πρώτες πρωινές ώρες της 16.12.2011 στην Καστοριά. Συνελήφθη χθες (16.12.2011) το απόγευμα στο Κιλκίς ένας 35χρονος ημεδαπός ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος της 21χρονης.