Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Τα παιδιά των Κατηχητικών του Κιλκίς τίμησαν την Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής του Χριστού, τα Κατηχητικά Σχολεία όλων των ηλικιών των Ενοριών της πόλεως του Κιλκίς ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν εκδήλωση - αφιέρωμα για την Μητέρα, το απόγευμα του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2023, στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Ψηφίζω σημαίνει νοιάζομαι

Του Δημήτρη Νίκογλου
Το να απέχουμε συνειδητά σε ότι διαδραματίζεται γύρω μας είναι επιεικώς λανθασμένο, πόσο μάλλον όταν αυτά που διαδραματίζονται θα είναι και ο πρωταγωνιστής στο τι μέλλει γενέσθαι του δικού μας αύριο.

Η Θρακική Εστία Κιλκίς κόβει βασιλόπιτα και εκλέγει νέο ΔΣ

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς 
Αγαπητά μέλη και χορευτές της Θρακικής Εστίας Κιλκίς, σας προσκαλούμε στη κοπή βασιλόπιτας που θα γίνει τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 11 η ώρα στο ξενοδοχείο HABITAT. Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό συμβούλιο. Όποιος επιθυμεί να βάλει υποψηφιότητα μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 693 729 3631.


Δείπνο ενίσχυσης αποπεράτωσης σκεπής Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνας στο Κιλκίς

Υπογράφουν οι εφημέριοι και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνας

Στα πλαίσια της προσπάθειας αποπερατώσεως της σκεπής του Ιερού Ναού της Αγίας Αικατερίνας, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ Βαρθολομαίου, διοργανώνουμε "Δείπνο Ενίσχυσης Αποπερατώσεως" την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 ( α' εβδομάδα του Τριωδίου - καταλύσιμη ) και ώρα 7μ.μ. στο Κτήμα των Ευχών. 

Η Μαρία Σπυράκη επικεφαλής εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον Κανονισμό για την Ταξινόμηση, την Επισήμανση και τη Συσκευασία (CLP)

Η ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μαρία Σπυράκη, ορίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επικεφαλής εισηγήτρια της αναθεώρησης του Κανονισμού για την Ταξινόμηση, την Επισήμανση και τη Συσκευασία (CLP). Η συγκεκριμένη νομοθεσία, την οποία καλείται να αναθεωρήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο, τέθηκε σε ισχύ το 2008.

Συναντήσεις Ειρήνης Αγαθοπούλου και Κώστα Αρβανίτη με μαθητές, δημοσιογράφους και φορείς του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ειρήνης Αγαθοπούλου
Στο Κιλκίς βρέθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης, όπου μαζί με την βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου συναντήθηκαν με τους μαθητές τους 1ου ΓΕΛ, επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους του Κιλκίς και της Παιονίας, κουβέντιασαν με δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και πραγματοποίησαν μια ευρεία σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς στον Ευρωπό, σχετικά με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με αιχμή του δόρατος τους αρχαιολογικούς χώρους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 6/2/2023, 8:12 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέας Σάντας, ευχαριστεί θερμά...

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέας Σάντας
Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Νέας Σάντας, καθώς και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου, αισθάνονται την βαθιά ανάγκη να εκφράσουν δημόσια τις απέραντες ευχαριστίες τους στην εταιρεία «ΠΑΡΚΟΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε» με έδρα την Νέα Σάντα και ειδικά τον Πρόεδρο της κο Βασίλη Λιάλιο για την προσφορά δωρεάς προς το Νηπιαγωγείο Νέας Σάντας. 

(Video) Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς το ιστορικό λεύκωμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς

Στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς το ιστορικό λεύκωμα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς. Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του επισιτιστικού προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων ,την Πέμπτη 09-02-2023 και ώρα 08:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ. στο 3o Γυμνάσιο Κιλκίς (τέρμα Ευρώπης) .

Αναμενόμενα πετυχημένο το "Κουρμπάνι" του "Αγίου Τρύφωνα" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου "Αγίου Τρύφωνα" Γουμένισσας
Πλήθος κόσμου από τη Γουμένισσα και τη γύρω περιοχή, τίμησαν με την παρουσία τους την Αναβίωση του Εθίμου "Κουρμπάνι", την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2023, στο παρεκκλήσιο του Αγίου Τρύφωνος στη Γουμένισσα.

Εκπαίδευση και Κυβερνοασφάλεια Ένα πεδίο προκλήσεων - Καλές πρακτικές και πηγές αξιοποίησης

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και το Veria Tech Lab της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, με αφορμή την ασφαλή ημέρα για το διαδίκτυο σας προσκαλούν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας στη διάλεξη του Γιώργου Παπαπροδρόμου, Υποστράτηγου ΕΛ.ΑΣ. ε.α. Ειδικού σε θέματα αντιμετώπισης Κυβερνο-Εγκλήματος με θέμα: