Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Όλες οι γενιές μαζί στην Δημοκρατική Συμπαράταξη

Όλες οι γενιές μαζί στο Προγραμματικό Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Στην φωτογραφία οι Κιλκισιώτες Τάσος Ασβεστόπουλος (στην μέση) και  Γιώργος Αναστασιάδης (δεξιά) και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Σκουλάκη (αριστερά).

Κιλκισιακός: Ξεκίνησε δουλειά ο Υφαντίδης

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού 
Το βράδυ της Κυριακής σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Κιλκισιακού συναντήθηκε με τον νέο τεχνικό της ομάδας Λεωνίδα Υφαντίδη στα γραφεία του συλλόγου, ξεκινώντας ουσιαστικά τις κινήσεις και καταστρώνοντας τα σχέδια για την επόμενη χρονιά στη Γ΄ Εθνική.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι το χρονικό διάστημα από 10-7-2017 έως και 27-7-2017, θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών στις γέφυρες του Ανισόπεδου Κόμβου Λιτόχωρου (420ο χιλιόμετρο), του Ανισόπεδου Ημικόμβου Πλάκας (416ο χιλιόμετρο) και του Νότιου Ανισόπεδου Κόμβου Κατερίνης (434οχιλιόμετρο).

Κιλκισιώτες φύγαμε για Πιερία;

Τόπος: Πλάκα Λιτοχώρου Πιερία ( Beach bar "Το Μπαράκι")
Ανεβαίνει συνεχώς η αισθητική των Beach bar ανά την Ελλάδα, και οι Ελληνίδες την ανεβάζουν ακόμη περισσότερο...

Γυμναστήριο "Παλμός" Κιλκίς: Μεγάλη προσφορά για Ιούλιο και Αύγουστο

Θερινή προσφορά για Ιούλιο και Αύγουστο
1 μήνας + 1 μήνα εντελώς δωρεάν
Μόνο 35 ευρώ
Ισχύει έως 15 Ιουλίου 2017 μόνο για νέα μέλη ή μέλη που είναι ανενεργά τουλάχιστον 3 μήνες.
Γυμναστήριο "Παλμός" Σπάρτης 4, Κιλκίς, Τηλ. 23410 70370

Σε επίλεκτους αγώνες Kick Boxing, ο "Άθλος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Στις 09 Ιουλίου 2017 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκαν στην Κατερίνη επίλεκτοι αγώνες- βραδιά KICK BOXING – Μ.Μ.Α. υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Π.Τ.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Πώς να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από κακόβουλα λογισμικά

Γράφει ο Ιωάννης Μ. Κοτανίδης*
Τα πρώτα κακόβουλα λογισμικά, γνωστά και ως malwares, έκαναν την εμφάνισή τους ήδη από τη δεκαετία του '80, σε πολύ απλή μορφή και με μικρή επίπτωση στους Προσωπικούς Υπολογιστές. 


Διευκρινήσεις για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων 2017

Ανακοίνωση Εμπορικού συλλόγου Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις του παρόντος έτους θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 10 Ιουλίου και θα λήξουν την Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017.

Βουίζουν τα αυτιά…


Γράφει η Ελβίρα Τικτοπούλου*
Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Από την εποχή της αρχαιότητας οι εμβοές αναφέρονται ως ιδιαίτερα ενοχλητική νόσος. Η θεραπεία αυτού του συμπτώματος περιγράφεται ήδη σε παπύρους. Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι σε κάποια περίοδο της ζωής τους είναι δυνατόν να αντιληφθούν την παρουσία εμβοών μικρής ή μέτριας έντασης, χωρίς αυτό να σημαίνει την παρουσία κάποιας παθολογικής κατάστασης. Ωστόσο, σε αρκετά άτομα οι εμβοές είναι βασανιστικές και προκαλούν σωματική και ψυχική εξάντληση.

Κενές θέσεις στο ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Από τo Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς), ανακοινώνεται ότι υπάρχουν κενές θέσεις στο Κέντρο μας. Όσοι γονείς έχουν Voucher και ενδιαφέρονται για την ένταξη των παιδιών τους στην παραπάνω δομή μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να συνάψουν τη σχετική σύμβαση καθημερινά από τις 19.00 έως τις 21:00. στις εγκαταστάσεις μας 25ης Μαρτίου 32 στο Κιλκίς.