Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλικός αγώνας μεταξύ Αλέξανδρου Κιλκίς και Πανσερραϊκού

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς στις 17.30, φιλικός αγώνας της ανδρικής ομάδας της Ακαδημίας Αλέξανδρος με τον Πανσερραικό.

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κιλκίς


Ένα παράθυρο ελπίδας και αλληλεγγύης, όπως το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, άνοιξε σήμερα ο Δήμος Κιλκίς εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας.

Εγγραφές και έναρξη τμημάτων σκάκι στον Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ο αθλητικός σύλλογος ΑΙΑΣ Κιλκίς μετά την επιτυχημένη λειτουργία του τμήματος Σκάκι την σεζόν 2017-18 ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών και ταυτόχρονα την έναρξη των τμημάτων Σκάκι για την σεζόν 2018-19.

Ολοκληρώθηκαν οι φετινές μετεγγραφές για τον Άτλαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Η διοίκηση του Άτλα Κιλκίς ολοκλήρωσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές μετεγγραφές, ενισχύοντας δυναμικά το Ρόστερ του Ανδρικού τμήματος βόλεϊ, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Γιορτή για τα 30 χρόνια του Προσκοπικού Κέντρου Καβαλαρίου Κιλκίς


Ημερήσια εκδρομή σε Ξάνθη-Καβάλα

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας
Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΤΑ Κιλκίς – Παιονίας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή σε Ξάνθη-Καβάλα για την Κυριακή 7 Οκτώβρη 2018. Η αναχώρηση θα γίνει στις 7,30 το πρωί από την Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς. Η συμμετοχή είναι 12 ευρώ το άτομο.

Τα νέα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς 
Με εμπλουτισμένες δράσεις και δραστηριότητες, καθώς και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, της τοπικής ιστορίας, των παραδόσεων, των τοπικών προϊόντων, αλλά και της σύγχρονης πολιτιστικής δημιουργίας στον τόπο μας, ξεκινά η φετινή χρονιά για το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. 

Εκδήλωση του ΚΕΘΙ στην 83η ΔΕΘ

Δελτίο τύπου του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας
Ιδιαίτερη ήταν και φέτος η παρουσία του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το stand του ΚΕΘΙ, στο περίπτερο του Υπουργείου Εσωτερικών, επισκέφθηκαν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υπουργοί, στελέχη της Κυβέρνησης και της Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων της πόλης της Θεσσαλονίκης αλλά και πλήθος κόσμου, προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις και το έργο του φορέα.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από αύριο (17 Σεπτεμβρίου 2018) έως και 23 Σεπτεμβρίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Πρόκριση του Κιλκισιακού για τον επόμενο γύρο

Δελτίου τύπου Κιλκισιακού
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κιλκίς προκρίθηκε ο Κιλκισιακός που το απόγευμα του Σαββάτου υπέταξε με 3-0 στο Δημοτικό Στάδιο τον Απόλλωνα Πευκοδάσους.

Δείτε Video από τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κιλκίς


Τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κιλκίς έγιναν τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 π.μ. στα γραφεία της νέας κοινωνικής δομής (γωνία Μητροπόλεως με Μητροπολίτου Χαρίτωνος, Πάρκο – Κήπος).

Κιλτίδης: Συστρατευόμαστε και αγωνιζόμαστε με την Νέα Δημοκρατία, για το Κιλκίς, την Μακεδονία και την Ελλάδα

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Κιλτίδης
Ιατρός-πρώην Βουλευτής και Υφυπουργός
"Στην ιστορική καμπή, που διέρχεται η Πατρίδα μας, συστρατευόμαστε και αγωνιζόμαστε με την Νέα Δημοκρατία. Για το Κιλκίς, την Μακεδονία και την Ελλάδα.

Επίσκεψη Ειρήνης Αγαθοπούλου, στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Τη Δημόσια Βιβλιοθήκη της πόλης του Κιλκίς επισκέφθηκε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, η πρόεδρος του ΚΕΘΙ, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. 

Υλικό για φροντίδα νεογνών και λεχώνων, παρέδωσε ο Ερυθρός Σταυρό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 με βαθύ το αίσθημα της προσφοράς, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα βρεφικών ειδών και είδη υγιεινής για τις νέες μητέρες (μπιμπερό, σερβιέτες λοχείας, υποσέντονα) στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας μετά από αίτημα της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής μέσω της προϊσταμένης του τμήματος κ. Ελένης Τσιφτσόγλου με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τη φροντίδα των νεογνών και των λεχώνων που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Video: Περπατώντας γνωρίζουμε την ιστορία του Κιλκίς


Ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περιπατητών μαζί με το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κιλκίς, μας περίμενε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στις 8 το απόγευμα στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς όπου και ακολουθήσαμε το πρόγραμμα ξεναγήσεων για πεζούς και ποδηλάτες από ειδικό Αρχιτέκτονα Μηχανικό της πόλη μας, με επίκεντρο την φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που έχει ως μότο ''Συνδυάζω – Μετακινούμαι!'.