Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Ευκαρπία, Κοιλάδι, Καμπάνη, Γαλλικό, Νέο Αγιονέρι, Μικρόκαμπο, Σ.Σ. Μουριών και Αμάραντα


Συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) σε οκτώ οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Πολύκαστρο


Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Πολυκαστρο 
ΤΡΙΤΗ 26/10/2021
Γενικός σημαιοστολισμός και φωταγώγηση όλων των δημόσιων - ιδιωτικών κτιρίων και οικιών.

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids μιλά για την υγιεινή διατροφή


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Η εβδομάδα αυτή ήταν αφιερωμένη στην υγιεινή διατροφή. Έτσι λοιπόν, οι μικροί μας φίλοι την ώρα της ζωγραφικής σήκωσαν τα μανίκια και ξεκίνησαν να φτιάχνουν το φανάρι της υγιεινής διατροφής. Σχεδίασαν και χρωμάτισαν το φανάρι της και στη συνέχεια, κόλλησαν τα φαγητά στη σωστή σειρά.

Βεργίδης: Προτεραιότητά μας η αντιπλημμυρική θωράκιση της Π.Ε. Κιλκίς


Έργα που δημιουργούν ασφάλεια μέσω της πρόληψης, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Στο πλαίσιο αυτό, υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας με επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε» (και με δ.τ. «CONSORTIS»), εκτελεστική σύμβαση στο πλαίσιο της συμφωνίας-πλαίσιο για την εκπόνηση τοπογραφικών, περιβαλλοντικών, υδρολογικών και υδραυλικών μελετών και την εκπόνηση φακέλων οριοθέτησης ρεμάτων εντός της περιοχής αρμοδιότητας της ΥΤΕΠΕΚ ετών 2018 – 2019.

"Παναγιώτη Ζορμπά καλωσήρθες στην οικογένεια του Κιλκισιακού"


Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο Α.Ο. Κιλκισιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση με μετεγγραφή του 34χρονου ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζορμπά που αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος.

(Video) Επίσημη ζύγιση αθλητών για το OCTAGON FIGHTING SHOW 2021, στο Κιλκίς

Επίσημη ζύγιση αθλητών για το OCTAGON FIGHTING SHOW 2021, στο Κιλκίς την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.

Κορωνοϊός (22/10/2021): 3.585 νέα κρούσματα (43 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 36 θάνατοι και 348 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.585, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 711.128 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 153 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.107 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Δήλωση Κ. Σιωνίδη για την 109η επέτειο της απελευθέρωσης της Παιονίας

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Την 23η Οκτωβρίου, τιμούμε και εορτάζουμε την 109η Επέτειο της απελευθέρωσης της Παιονίας από το τουρκικό ζυγό που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο και στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στη συνέχεια.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 22/10/2021, 5:21 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (21 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που έγινε σε χώρους της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Αυτό είναι το μαθητικό και το εκπαιδευτικό δυναμικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς


Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός -Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π. Ε. Κιλκίς
Εδραία αντίληψη και αρχή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς αποτελεί η επακριβής ενημέρωση της σχολικής κοινότητας σε όλο το εύρος των αριθμητικών μεγεθών που διέπουν την εκπαιδευτική διαδικασία ώστε εκείνη να εξάγει μόνη τα συμπεράσματά της. 

Ηλίας Ζάχαρης: Μπόι έχουμε όλοι… ανάστημα να δούμε ποιοι διαθέτουμε…


Υπογράφει ο Αναπληρωτής Διοικητής το Γ.Ν-Κ.Υ. Γουμένισσας Ζάχαρης Ηλίας
«Ουδείς επικινδυνότερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου»
Προ(σ)καλώ όποιον θεσμικό φορέα της Παιoνίας και όχι μόνο, που επιθυμεί (κοινοβουλευτικό, αυτοδιοικητικό, επιτροπή αγώνα, σωτηρίας, συλλόγους, σωματεία, κομματικές οργανώσεις κτλ) να προσέλθει στο Γ.Ν-Κ.Υ. Γουμένισσας ώστε να «λογοδοτήσω» και να «απολογηθώ» όπως έχει ζητηθεί το τελευταίο διάστημα για τα πεπραγμένα των τελευταίων 20 μηνών στο ίδρυμα του οποίου έχω την διοικητική ευθύνη.

Από Κιλκισιώτες αστυνομικούς συνελήφθησαν 2 αδέλφια στην Χαλκιδική για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


Συνελήφθησαν χθες (21 Οκτωβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 2 ημεδαποί άνδρες, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Κιλκίς


Ανακοίνωση Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς
Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών και ορθοδόξων χριστιανών ότι την τρίτη 26 Οκτωβρίου τ.ε εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ενοριακός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου Κιλκίς και η Ιερά Πανήγυρις του θα τελεσθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940


Οι εορταστικές εκδηλώσεις της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ημέρα υπενθύμισης της αντίστασης της πατρίδας μας ενάντια στον φασισμό, τον ναζισμό και των αγώνων των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα πραγματοποιηθούν και φέτος με ιδιαίτερη επισημότητα, προκειμένου να τονισθεί η εξέχουσα σημασία τους στην ιστορική πορεία του Έθνους.

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος σε είκοσι οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών


Διακόπτεται η παροχή ρευματοδότησης σε είκοσι οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Κρουσσών καθώς και στον οικισμό Θεοδώρειο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών την Κυριακή 24 Οκτωβρίου λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία


Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Θ. Τιρεκίδης: Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίζουμε για το κόμμα και τον τόπο μας.


Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Υποψ. 
πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ νομού Κιλκίς

Στις εκλογές της Κυριακής ψηφίζουμε για το κόμμα και τον τόπο μας.
Ψηφίζουμε για να αλλάξουμε ότι θεωρούμε ξεπερασμένο και παρωχημένο. Με πνεύμα ενότητας και ορμώμενοι από τις θέσεις της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης που δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λέμε «ΝΑΙ» στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. Αφήνουμε πίσω μας ξεπερασμένες ιδέες και αντιλήψεις και ανοίγουμε το παράθυρο στην Ελλάδα των ίσων ευκαιριών και της δημιουργίας.

Ολοκλήρωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ στο Κιλκίς και τη Γουμένισσα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που διοργανώθηκαν από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας στο πλαίσιο του έργου IpA Shield II. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν δύο διήμερα σεμινάρια στο Κιλκίς και δύο στη Γουμένισσα στις 13-14 και 16-17 Οκτωβρίου με την ενεργή υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς και του Δήμου Παιονίας αντίστοιχα οι οποίοι παραχώρησαν το Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς και το Γυμνάσιο Γουμένισσας για τη διοργάνωση των σεμιναρίων και υποστήριξαν ενεργά το όλο εγχείρημα. Το ενδιαφέρον του τοπικού πληθυσμού ήταν έντονο και καλύφθηκαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Κύρος Παπαγεωργίου: Να ακουστεί η φωνή των νέων


Κύρος Παπαγεωργίου
Υποψήφιος ΔΗΜ.ΤΟ. Παιονίας της Νέας Δημοκρατίας
- 24 Οκτωβρίου 2021- εσωκομματικές εκλογές της μεγάλης οικογένειας της κεντροδεξιάς παράταξης.
Δύναμη όλων η συμμετοχή σας στην διαδικασία.
Δύναμη μου όλοι εσείς.
Με την ψήφο σας μου προσφέρετε τη δυνατότητα να ακουστεί η φωνής της αλλαγής, η φωνή των νέων.
Νέα πρόσωπα, νέα αλλαγή.
Ήρθε η ώρα, να δώσουμε όλοι μαζί ένα δυνατό αγώνα, έναν αγώνα κοινό και δημοκρατικό για την πορεία της χώρας μας.
Στις 24 Οκτωβρίου ζητώ την στήριξη σας για τη ΔΗΜ.ΤΟ Παιονίας.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή,  20 Οκτωβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Η ιστορία το John Vincent Atanasoff…

Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Ο Atanasoff έχει κριθεί επισήμως ως ο «εφευρέτης» των υπολογιστών, όπως τους γνωρίζουμε σήμερα! Δηλαδή του ηλεκτρονικού ψηφιακού υπολογιστή. Ο John Vincent Atanasoff γεννήθηκε στις 04.10.1903 στο Χάμιλτον της Νέας Υόρκης. Ο πατέρας του είχε μεταναστεύσει από τη Βουλγαρία στις Η.Π.Α. και εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος μηχανικός ενώ η μητέρα του, η Iva Lucena Purdy (γαλλικής και ιρλανδικής καταγωγής), ήταν δασκάλα μαθηματικών.

Μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗ Κιλκίς
Έφθασε η ώρα να ξεκινήσουν τα μαθήματα ζωγραφικής για τους ενήλικες στην Τέχνη, μετά τον δύσκολο, ομολογουμένως, αποχωρισμό από τον επί 30 χρόνια συνεργάτη, φίλο, δάσκαλο και μέλος της Τέχνης, Νικόλα Μπλιάτκα. Η Τέχνη πάντα θα είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για το Νικόλα και κρατά με αγάπη τα χρόνια της συμπόρευεσης, της αλληλεπίδρασης και της συντροφικότητας.

Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας: Η προμήθεια των δύο απορριμματοφόρων “βγήκε” από την τσέπη των δημοτών


Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας

Η πρόσφατη προμήθεια δύο (2) νέων απορριμματοφόρων, επί συνόλου 8 απαρχαιωμένων ηλικίας σχεδόν 20 ετών, από τη Δήμο Παιονίας, δεν αποτελεί ούτε αποτέλεσμα μιας φιλολαϊκής στροφής στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και της διοίκησης του Δήμου, ούτε απόρροια αποτελεσματικής λειτουργίας του κράτους και προσπάθειας αποκατάστασης των χρόνιων προβλημάτων στην καθαριότητα του Δήμου Παιονίας. 20 ολόκληρα χρόνια συνειδητής αδιαφορίας δεν είναι και λίγα.

(Video) Τιμή για το Δήμο Κιλκίς οι διακρίσεις του "Οδυσσέα" Καμπάνη στους Περιφερειακούς Αγώνες Τραμπολίνο

Τιμή για το Δήμο Κιλκίς οι διακρίσεις του "Οδυσσέα" Καμπάνη στους Περιφερειακούς Αγώνες Τραμπολίνο στη Θεσσαλονίκη