Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

(VIDEO) Παρουσίαση του βιβλίου "Ο Αστέρης ταξιδεύει στο διάστημα", της Κιλκισιώτισας εκπαιδευτικού Σωτηρίας Μιχαηλίδου

Παρουσίαση του βιβλίου "Ο Αστέρης ταξιδεύει στο διάστημα", της Κιλκισιώτισας εκπαιδευτικού Σωτηρίας Μιχαηλίδου. Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023.

Κιλκισίου Βαρθολομαίος: "Οι Άγιοι Ανάργυροι ως παιδιά, πρότυπο για κάθε χριστιανική οικογένεια"

Την ιερά μνήμη των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων, των εκ Μικράς Ασίας Κοσμά και Δαμιανού, τίμησαν με πνευματική κατάνυξη οι Κιλκισιώτες, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, στον ομώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Κιλκίς.

Καταγγελία κατά των εκλεγμένων μελών της ΑΚΕ Υγειονομικών του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συνεγασίας Υγειονομικών
Η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ» και τα εκλεγμένα μέλη της, στο Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, με μοναδικό κριτήριο, την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων, την ασφαλή και την αξιοπρεπή νοσηλεία των ασθενών και την προάσπιση της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας των πολιτών, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα παραμείνουμε πιστοί σε αρχές και αξίες, δεν θα συμβιβαστούμε, μα πολύ περισσότερο δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη των εργαζομένων.

Δωρεάν ένα πλήρες αθλητικό box στους παίκτες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η διοίκηση του Συλλόγου σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό του συλλόγου μας κ. Παπαβραμίδη Χρόνη ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία αθλητικών ειδών STEP SPORT ιδιοκτησίας Λαίδη Στέφανου για τον ιματισμό των παιδιών που συμμετέχουν στην σχολή ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας. Έτσι στους νεαρούς αθλητές μας θα δοθεί δωρεάν ένα πλήρες αθλητικό box που θα περιλαμβάνει:

Ο εκπαιδευτικός Αναστάσιος Καζαντζίδη στην εκδήλωση «Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον»

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα τελετών ΑΠΘ, έγινε η πανηγυρική εκδήλωση της Δνσης ΠΕ Σερρών για τον 7ο μαθητικό διαγωνισμό με θέμα: «Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον».

Η ποικιλία τσάπουρνο μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων

Μετά από τη στοιχειοθετημένη πρόταση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προς το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων η ποικιλία Τσάπουρνο μπορεί, πλέον, να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής Αμπελώνων, κατ’ εξαίρεση του άρθρου 6 σημείο ε.

Ενημέρωση κτηνοτρόφων για τη διαχείριση των νεκρών τους ζώων

Με αφορμή την εξάντληση του οικονομικού αντικειμένου της από 05/05/2021 (ΑΔΑΜ21SYMV008571464 2021-07-05) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης κάθε είδους νεκρών ζώων και λήψη δειγμάτων εγκεφαλικού ιστού από τα νεκρά ζώα, στα οποία απαιτείται» της Π.Κ.Μ., θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η ορθή διαχείριση των νεκρών εκτρεφόμενων ζώων (κανονισμός αριθ.1069/2009 περί υγειονομικών κανόνων για ζωικά υποπροϊόντα και παράγωγα προϊόντα που δεν προορίζονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο), είναι η απόρριψη τους ως απόβλητα μέσω αποτέφρωσης και αποτελεί υποχρέωση σας.

Κάθετοι κολυμβητές ή το πορτρέτο


Του Φώτη Μισόπουλου
......για να επισκεφτούν μια πόλη, όπου από χτες έχουν κυλήσει χίλια χρόνια
PETER SCHNEIDER[1]
φάρσα σε τρεις εικόνες
1.
.......τα θαλασσοπούλια έσκουζαν χαρίζοντας φτερά- ελπίζω να έχει καθιερωθεί το σήμερα, η ατέλειωτη μέρα- όπως καμιά γυναίκα όταν δεν πιστεύει ότι είναι πραγματικά άσχημη είτε ανίδεη σε κάτι Μα ποιο λάθος; Γιατί πρέπει να πεις αντίο; Αν σκέφτεται κανείς το περίγραμμα, το αλλοτινό φως το κάνει χωρίς λύπη Περνούν επίσης άνθρωποι, που δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις καθαρά μέσα στην ομίχλη.

Έναρξη χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
Σας περιμένουμε όλους κάθε Πέμπτη σε 3 ξεχωριστά τμήματα (Παιδικό-Εφηβικό, Αρχάριων και Προχωρημένων) να χορέψουμε μαζί.
Ώρες μαθημάτων: Παιδικό-Εφηβικό 19:00 - 20:00, Αρχάριων 20:00 - 21:00 και Προχωρημένων 21:00 - 22:00.

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς
Ο Ιερός Ναός Αγίων Πέντε και Δέκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου και του Δήμου Κιλκίς θα πραγματοποιήσουν Εθελοντική Αιμοδοσία, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 10:00-12:30 στην αίθουσα του Ναού.

Κιλκίς: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά «Βοτάνια και μυρωδικά»

Ένα ταξίδι μνήμης και παραδόσεων για τα βότανα και τα αρωματικά φυτά της Μακεδονίας: από την αρχαιότητα στην κουζίνα του σπιτιού μας.

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Future Library από το 2012 έως σήμερα έχει προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά μέσω των βιβλιοθηκών του δικτύου της και έχει συμβάλει καταλυτικά στη δημιουργία παιδικών βιβλιοθηκών σε μεγάλες και μικρότερες πόλεις της Ελλάδας.

Ομιλία Μαρίας Ευθυμίου στο Κιλκίς με θέμα, «Τομές στην ιστορία ενός ανθεκτικού λαού. Οι Έλληνες από την τουρκοκρατία μέχρι σήμερα»

Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης των Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων Πολιούχων του Κιλκίς, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα, «Τομές στην ιστορία ενός ανθεκτικού λαού. Οι Έλληνες από την τουρκοκρατία μέχρι σήμερα» και ομιλήτρια την Μαρία Ευθυμίου, ομότιμη καθηγήτρια Ιστορίας ΕΚΠΑ.