Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

(Video) Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών του νομού Κιλκίς με το "ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη"

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών του νομού Κιλκίς με το "ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη". Αίθουσα εκδηλώσεων Επιμελητηρίου Κιλκίς, Δευτέρα 8 Μαϊου 2023.

Γουμένισσα: Εκδήλωση για την γιορτή της Μητέρας με ομιλήτρια τη δικηγόρο Χριστίνα Χαραλαμπίδου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας, σας προσκαλεί το Σάββατο 13 Μαϊου 2023 στην εκδήλωση για την γιορτή της Μητέρας στο Καφέ ΑΝΤΙΔΟΤΟ στην Γουμένισσα, στις 5:30μ.μ το απόγευμα, με προσκεκλημένη ομιλήτρια τη δικηγόρο κ. 
Χριστίνα Χαραλαμπίδου. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα. Είσοδος 5€.

Ολιγαρχίες κοινοβουλευτικές

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Η λέξη δημοκρατία ειδικά την προεκλογική περίοδο χρησιμοποιείται σε υπερβολική δόση. Ο ένας κατηγορεί τον άλλο για έλλειψη δημοκρατίας, αλλά στην ουσία όλοι κάνουν αυτό που θέλουν προσαρμόζοντας τη δημοκρατία στα καλά και συμφέροντα.

Δήλωση Κώστα Κιλτίδη μετά την επίσκεψη του στην Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Θεσσαλονίκης

Στην Επίσκεψή του στην ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης ο Κώστας Κιλτίδης, υποψήφιος Βουλευτής στο νομό Κιλκίς με την Νέα Δημοκρατία έκανε την εξής δήλωση: «Είμαι πάντοτε παρών στην επίλυση, των προβλημάτων των στελεχών της αστυνομίας. Η απόλυτη στήριξή μου, πηγάζει από την επικινδυνότητα της εργασίας και από την δική μου θέση στο αξιακό σύστημα της ζωής μου. Η ασφάλεια που διασφαλίζεται από τις ένοπλες Δυνάμεις και την Αστυνομία εσωτερικά, είναι το πρώτιστο αγαθό στις ευνομούμενες Πολιτείες».



Γιώργος Φραγγίδης, υποψήφιος βουλευτής νομού Κιλκίς με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής



Εναλλακτική διαδρομή μετά την αποφοίτηση από το ΕΠΑΛ, το Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας

Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας
Αποτελεί μια προαιρετική εναλλακτική διαδρομή μετά την αποφοίτηση από το ΕΠΑΛ.

Ομιλία υποψήφιου βουλευτή Στέφανου Παραστατίδη στο Κιλκίς



Το Λαϊκό Λαχείο μοίρασε περισσότερα από 4,2 εκατ. ευρώ τον Απρίλιο

Μεγάλα κέρδη μοίρασε τον Απρίλιο το Λαϊκό Λαχείο. Σε τέσσερις κληρώσεις διένειμε συνολικά 4.272.770 ευρώ.

Ξεκίνησε επίσημα η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας

Δελτίο τύπου Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών νομού Κιλκίς
Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των πολιτών η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού (ΔΙ.Π.Υ.Ν.) Κιλκίς, υπενθυμίζει ότι η αντιπυρική περίοδος στη χώρα μας ξεκινάει επίσημα την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως την 31η Οκτωβρίου.

Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του "ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη" στη Γουμένισσα

Ανακοίνωση "ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη"
Οι υποψήφιοι βουλευτές του "ΜέΡΑ 25 - Συμμαχία για τη Ρήξη" θα επισκεφθούν τη Γουμένισσα την Τετάρτη 10 Μαΐου στις επτά το απόγευμα στον παραδοσιακό ξενώνα "Δημοσθένης", προκειμένου να συζητήσουν με τους πολίτες και να αναλύσουν το πρόγραμμα του κόμματος.

Ο Γιώργος Φραγγίδης στο "Καλημέρα Ελλάδα"



Θέσεις εργασίας στην EUROAGRO και EUROMIND (8/5/2023)

Μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση Στέφανου Παραστατίδη στην πλατεία Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Σε μια περίοδο κατά την οποία στη δημόσια συζήτηση γίνεται λόγος για «μουγγές» εκλογές, για αποχή και απαξίωση, ο νομός Κιλκίς δίνει το βηματισμό και στέλνει ένα μήνυμα ανάποδο, αυτό της συμμετοχής, της μάχης, του αγώνα, του πολέμου απέναντι σε ό,τι μας κρατάει στο χθες καθηλωμένους. Αυτό απέδειξαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου από την Αξιούπολη, οι πολίτες του Κιλκίς, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση «Πάμε Πλατεία» του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη.

Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στο Κιλκίς

Το Σάββατο 13 Μαϊου 2023, στις 19:30, στην πλατεία “Πάρκο Κήπου”, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλήτρια τη Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αδέσποτα

Γράφει ο 
Μιχαήλ 
Τσερνικούδης 
Είμαι ο Σπουργίτης και το όνομα, μου το έδωσαν κάτι πιτσιρίκια λόγω χρώματος όταν ήμουν κουταβάκι, είμαι κάτι από διασταύρωση λυκόσκυλου με τσομπανόσκυλου. Όχι ότι το ξέρω από κάπου, αλλά ακούω που το λένε αυτοί που περπατούν δίπλα μου στον δρόμο. 

"Είμαι πάντοτε έτοιμη να πολεμήσω για αυτά που πιστεύω'' - H Έλενα Ράπτη μιλά στους Χρυσή-Ράνια Παπαδοπούλου και τον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά



Μεγάλη μας Χαρά και Ιδιαίτερη Τιμή μας να φιλοξενούμε λίγο πριν από τις εθνικές εκλογές 2023 την κυρία Ράπτη, μια πραγματικά ακούραστη και αποτελεσματική Πολιτικό, για την Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και την Νέα Δημοκρατία. Άλλωστε: Η Θεσσαλονίκη έχει την Επιλογή της! Enjoy us ladies and gentlemen..
- Γιατί Κυριάκος Κ. Μητσοτάκης, Ε.Λ.Κ., Ν.Δ, Ο.Ν.ΝΕ.Δ., γενικά γιατί Κεντροδεξιά εν έτη 2023; Ποιο το μεγάλο μας ατού ως ''γαλάζια παράταξη'';

Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη στην ΕΡΤ1

Ανθοέκθεση 2023 του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Κιλκίς
Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας σας περιμένουμε και φέτος στην καθιερωμένη μας Ανθοέκθεση. Στον πεζόδρομο Κ. Γαβριηλίδη στο Κιλκίς.
Παρασκευή 12 Μαΐου (19.00-21.00)
Σάββατο 13 Μαΐου (09.00-21.00) και
Κυριακή 14 Μαΐου (10.00-15.00)

Τα νέα του υποψηφίου βουλευτή Παύλου Τονικίδη

Ομιλία Κώστα Κιλτίδη στη Θεσσαλονίκη



(Video) Απονομή πτυχίων 2023 του σχολείου "Ξένες γλώσσες Αποστολίδου"

Απονομή πτυχίων 2023 του σχολείου "Ξένες γλώσσες Αποστολίδου". Κυριακή 7 Μαϊου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.

(Video) Νέα Σάντα Κιλκίς: Εκδήλωση για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας, με την συνεργασία των αδελφών Σωματείων και του Συλλόγου Σανταίων Θεσσαλονίκης, η «Επτάκωμος Σάντα», αποτίοντας, τον οφειλόμενο φόρο τιμής, στην μνήμη των 353.000 αδικοχαμένων θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, διοργάνωσε εκδήλωση μνήμης, στη Νέα Σάντα, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.