Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 27/7/2023, 11:08 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη χθες (26 Ιουλίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και σε αγροτική περιοχή, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε συνολικά 15 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 50 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης που εντοπίστηκαν στην οικία του.

Αντί Επικηδείου...

Υπογράφει ο Πέτρος Παππάς

Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Βρέθηκα σήμερα στην κηδεία του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη εκπροσωπώντας την αξιωματική αντιπολίτευση.

Διακοπές στην Ελλάδα και στα όμορφα χωριά της

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Δεν μπορεί κανείς να αντισταθεί στις αυθόρμητες χαλαρά σκέψεις που δίνουν την ευκαιρία τα όμορφα Ελληνικά χωριά και συγκεκριμένα ένα από τα ομορφότερα που βρίσκεται στόν νομό Πέλλας.

Αναγγελία γάμου Νίκου Νικολαΐδη και Άννας Κουτσούκου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς

Ο Νίκος Νικολαίδης του Γεωργίου και της Κεράσας το γένος Παπαδοπούλου, που γεννήθηκε στη Σουηδία και κατοικεί μόνιμα στο Κιλκίς και η Άννα Κουτσούκου του Γεωργίου και της Δήμητρας το γένος Τατίδη που γεννήθηκε στο Κιλκίς και κατοικεί μόνιμα στο Κιλκίς, πρόκειται να τελέσουν το γάμο τους 27 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Δείτε την κηδεία του ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη, στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, νέους και νέες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στην πορεία που ξεκινούν και κάθε εκπλήρωση των στόχων και των φιλοδοξιών που έχουν θέσει.

Ανακοίνωση Βουλευτή ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχη Παιδείας Στέφανου Παραστατίδη για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Βουλευτής Κιλκίς

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες. Μπράβο σε όλους όσοι έφτασαν στο τέλος αυτής της πορείας ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της. Όλοι γνωρίζουμε την ένταση της προσπάθειας και του αγώνα τους αλλά και τα έντονα συναισθήματα που την συνοδεύουν.

Η Βουλή «υιοθετεί» το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά

Η Βουλή των Ελλήνων θα «υιοθετήσει» το αγέννητο παιδί του σμηναγού Χρήστου Μουλά, που έχασε τη ζωή του την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 εν ώρα καθήκοντος στην επιχείρηση κατάσβεσης στην πυρκαγιά της Καρύστου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας.

Επιβατικό όχημα που οδηγούσε ημεδαπός, παρέσυρεκαι σκότωσε 81χρονη πεζή

Χθες (26 Ιουλίου 2023) και ώρα περίπου 23.15΄, στο 40ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κιλκίς - Γέφυρας Πετριτσίου Σερρών, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε ημεδαπός, παρέσυρε 81χρονη πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων.

Συγχαρητήρια Εργατικού Κέντρου Κιλκίς στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και στους μαθητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Καλή συνέχεια στις σπουδές τους και καλή σταδιοδρομία.

Συγχαρητήρια στους Κριστιάν Ντουμανίδη και Γεωργία Κωνσταντινίδου

Δελτίο τύπου Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Πολυάνειου ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς συγχαίρουν θερμά τους σπουδαστές του, Κριστιάν Ντουμανίδη και Γεωργία Κωνσταντινίδου για την εισαγωγή τους στη σχολή Μουσικών σπουδών (Άρτα)του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οδηγίες προς αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της Π.Ε. Κιλκίς, λόγω των καιρικών συνθηκών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς ενημερώνει τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους μελισσοκόμους της Π.Ε. Κιλκίς ότι, λόγω των καιρικών συνθηκών (υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι) πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις εργασίες που πραγματοποιούν, καθώς η πρόβλεψη κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς στην Π.Ε. Κιλκίς για σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, είναι πολύ υψηλή (κατηγορία 4 ).

Σε κατάσταση συναγερμού λόγω κινδύνου πυρκαγιάς, η Μ.Ε. Θεσσαλονίκης

Σας γνωστοποιούμε ότι έχει εκδοθεί το υπ’ αριθμ. 2445/26.07.2023 έγγραφο του Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ. με θέμα “Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς - Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα - Λήψη μέτρων λόγω υψηλής επικινδυνότητας εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών”, για την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023 και σύμφωνα με τον εκδοθέντα χάρτη, η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού – κατηγορία 5.