Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τα τρακτέρ βγαίνουν στους δρόμους στις 10 Νοεμβρίου - Τι αποφάσισαν οι αγροτοκτηνοτρόφοι

Σε παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τρίτη 10 Νοεμβρίου στην Λάρισα καλούν τους αγρότες, κτηνοτρόφους αλλά και εκπροσώπους λοιπών επαγγελματικών κλάδων, καθώς και φορείς, οι αγρότες που συμμετείχαν σήμερα το απόγευμα σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στον Πλατύκαμπο.

Ράντσο Κιλκίς: Η σωστή επιλογή για ζωντανή διασκέδαση κάθε Σαββατόβραδο


Εξαρθρώθηκε σπείρα με ναρκωτικά αξίας ενός εκατ. ευρώ (Φωτογραφίες)

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη μεταφορά και εισαγωγή στην Ελλάδα από την Δυτική Ευρώπη σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών (κοκαΐνη, κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη), προς περαιτέρω διακίνηση στην εγχώρια αγορά

Για την αξιοπρέπεια, την κοινωνική προστασία, την ισότητα, τη δικαιοσύνη για άτομα με αναπηρία

Διακήρυξη Ε.Σ.Α.μεΑ. για την 4η Νοεμβρίου 
Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και οι Φορείς - Μέλη της στις 4 Νοεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη, συγκεντρωνόμαστε από κάθε γωνιά της χώρας στο Πανελλήνιο, Παν - Αναπηρικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Ομόνοιας, ώρα 11:00 το πρωί, για να διαδηλώσουμε ενάντια στην κρίση και στις επιπτώσεις της. 

«Πρόσκληση σε θεατρική παράσταση για το Διαδίκτυο»

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε δωρεάν τη θεατρική διαδραστική παράσταση “Chat room” του Enda Walsh σε σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη που αφορά στο ηλεκτρονικό περιβάλλον, ως χώρο ανάδειξης της εφηβικής συμπεριφοράς, την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 στο Ράδιο Σίτυ και ώρα 11.30 π.μ.

Έκφραση ευχαριστιών προς το "Χαμόγελο του Παιδιού"

"Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς και η Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων επιθυμούμε να σας εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες για τις ουσιαστικές παιδαγωγικές παρεμβάσεις σας στις τρεις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας, στις οποίες επιμορφώθηκαν 350 περίπου μαθητές Γυμνασίου.

Αντιπρόεδρος στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής ο Γ. Γεωργαντάς

Αντιπρόεδρος στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής εκλέχθηκε ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς μετά από πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.
Η συγκεκριμένη Επιτροπή ασχολείται με τα ζητήματα των Περιφερειών τόσο στο επίπεδο της χώρας μας όσο και σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειών.

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ

Στις 17-18 Οκτωβρίου 2015, ημέρες Σάββατο και Κυριακή, πραγματοποιήθηκε το 3o Προκριματικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ της Ένωσης Ταεκβο-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) στην Θεσσαλονίκη στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου. 

Συνάντηση Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος με βουλευτές όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 αντιπροσωπεία της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων (ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε) και της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Γιώργο Παρχαρίδη, τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε και Αντιπρόεδρο της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Χρήστο-Δημήτριο Τοπαλίδη, τον Βουλευτή, Γ.Γ της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε και μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε Γιάννη Αντωνιάδη, τον Πρόεδρο του Σ.Πο.Σ Νότιας Ελλάδος και Νήσων και μέλος του Δ.Σ της ΔΙ.ΣΥ.Π.Ε Γιώργο Βαρυθυμιάδη επισκέφθηκε την Βουλή των Ελλήνων όπου και πραγματοποίησε επαφές με βουλευτές όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων επί θεμάτων που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Άδειες Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών

Του Γιάννη Λιναρδάκη*
Οι κάθε τύπου άδειες που αιτούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, οι οποίοι έχουν προσληφθεί με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ χορηγούνται από το Διευθυντή της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και οι πρωτότυπες αιτήσεις των αδειών τους διαβιβάζονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και παραμένουν στο Π.Μ. του εκπαιδευτικού.

Στη χώρα των καιροσκόπων και των ραβδοσκόπων

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
“Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι η πιο λαμπρή πολιτική μορφή των τελευταίων χρόνων…»
Γιώργος Σκαμπαρδώνης,
Συνέντευξη στον Ηλία Μαγκλίνη - ΤΑ ΝΕΑ on line
«Εξαιρετικός καραγκιόζης. Στρατηγικά μελιστάλακτος με ακριβείς μπουρδολογίες σε κάνει να αναρωτιέσαι που παραθέριζε προ εικοσαετίας και δεν έχυσε λίγο δηλητήριο για τα τότε τεκταινόμενα. Εγκάθετα σούργελα σε εντεταλμένη υπηρεσία κατά της ανθρωπότητας και όχι μόνο της Ελλάδας…»
Σχόλιο αναγνώστη κάτω από το κείμενο της συνέντευξης

Παρουσίαση της έκδοσης «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41»

Η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει την παρουσίαση της έκδοσης της Σύγχρονης Εποχής «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41» με τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Έναρξη τμημάτων χορού και μουσικής στον πολιτιστικό σύλλογο Δροσάτου

Με αγιασμό έκανε την έναρξη ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015. Ανακοινώνεται επίσης ότι, κάθε Σάββατο στίς 5 το απόγευμα θα έχει πρόβες ποντιακών χορών και κάθε τέταρτη μάθημα ποντιακής λύρας στις 7.

Συνεχίζονται τα θετικά αποτελέσματα του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς»

Με σημαντικά αποτελέσματα συνεχίζεται η εφαρμογή του θεσμού του «Αστυνομικού της Γειτονιάς», ο οποίος μετά τον πιλοτικό επανασχεδιασμό του τον Μάρτιο του 2015 και την επέκτασή του, τέλη Ιουνίου, πλέον εφαρμόζεται σε 37 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα, και ειδικότερα σε 96 γειτονιές πόλεων με 187 Αστυνομικούς.

Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

Πραγματοποιήθηκαν χθες (20-10-2015) οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Απόφαση των δικηγόρων για την κατάργηση ευνοϊκών ασφαλιστικών διατάξεων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών εκφράζει την κατηγορηματική αντίθεσή του στη διάταξη του άρθρου 23 του Ν.4337/2015 με την οποία καταργήθηκαν και μάλιστα αναδρομικά ευνοϊκές ρυθμίσεις προηγούμενου νόμου που έδιναν στους μετά την 1-1-1993 ασφαλισμένους δικηγόρους, τη δυνατότητα να επιλέξουν κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τους Αγρότες

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε για την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη 21/10/2015 το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τους αγρότες. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με ταχύτατους ρυθμούς ετοιμάζει την άγρια φοροληστεία της αγροτιάς και την ανατροπή της Κοινωνικής Ασφάλισης, που είχε απομείνει, με συνέπεια να αυξηθούν ραγδαία οι ανασφάλιστοι στον ΟΓΑ, από το 40% που είναι σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες να στερηθούν στοιχειώδους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Καλή σταδιοδρομία στον Άρη, κιλκισιώτη Χρήστο Ιντζίδη

Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Ιντζίδη. Ο 22χρονος αμυντικός (γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1993), που έλυσε το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας επισημοποιώντας τη συνεργασία του με τον ΑΡΗ.

Διακοπή κυκλοφορίας στο δρόμο Μανδρών – Γαλλικού

Πρωινές ώρες της 21-10-2015 λόγω έντονης βροχόπτωσης υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός και διεκόπη η κυκλοφορία στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μανδρών – Γαλλικού. Η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 33/2015) και ισχύει από σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 μέχρι και το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Παρουσίαση βιβλίου του Γεωργίου Βαρδάκα "Εαρινή Επίθεση 9 Μαρτίου 1941. Εκεί όπου οι Έλληνες ταπείνωσαν τον φασίστα ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ


Τουρνουά Shin Kyokushin karate Ζάγρεμπ: Καλή εμπειρία για τους κιλκισιώτες αθλητές

Επέστρεψε η ελληνική ομάδα Shin Kyokushin karate από το Ζάγρεμπ της Κροατίας, όπου και πήρε μέρος στο Διεθνές Τουρνουά Καράτε Memorial Branko Bosnjak.

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο ανοικτό Διεθνές Πρωτάθλημα Taekwondo WTF Galeb Belgrade Trophy G1

Ανοικτό διεθνές πρωτάθλημα Taekwondo WTF Galeb Belgrade Trophy G1 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Kombank Arena στη Σερβία στις 10-11 Οκτωβρίου 2015.

Κάλεσμα "Ατρόμητων" για τον αγώνα του Σαββάτου με τον "Αετό" Κιλκίς

Κάλεσμα "Ατρόμητων"
"Η ομάδα των "Ατρόμητων" στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ υποδέχεται το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στις 6μ.μ. την ομάδα του "Αετού" Κιλκίς. Η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και ώθηση για τη συνέχεια. Ελάτε να στηρίξετε τη προσπάθεια μας. Σας περιμένουμε."

24 & 25 Οκτωβρίου, η 5η Web World Expo Έκθεση & Συνέδριο

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η σημαντική έκθεση τεχνολογίας Web World Expo 2015. Oι επιχειρήσεις που, με επίκεντρο τις ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής, αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις οι οποίες στηρίζουν την επιχειρηματικότητα μέσω του Internet, των social media και των φορητών συσκευών.

Θέση εργασίας στο Πολύκαστρο (21/10/2015)

Βιομηχανία Ανακύκλωσης στο Πολύκαστρο Κιλκίς ζητά: Mηχανολόγο Mηχανικό έως 35 ετών με εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις και γνώση Αγγλικών.
Δείτε ΕΔΩ