Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Οι Άγιοι Πεντεκαίδεκα Ιερομάρτυρες, η Στρώμνιτσα και η μεταφορά τους στο Κιλκίς


Οι άγιοι Πεντεκαίδεκα ιερομάρτυρες, που τιμώνται ιδιαιτέρως και είναι πολιούχοι της πόλεως του Κιλκίς, ανήκουν στην ευρύτερη χορεία των αγίων της Εκκλησίας μας και ειδικότερα των μαρτύρων.

Κορωνοϊός (21/11/2020): 2.311 νέα κρούσματα (36 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 108 θάνατοι


Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 2.311 νέα κρούσματα και 108 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 90.121 και των θυμάτων σε 1.527. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 522 συμπολίτες μας, ενώ 460 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.223.225 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Μητροπολίτης Γουμενίσσης Δημήτριος: Διαχείριση μαστίγων κορωνοϊού και ναρκωτικών

† Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Όσο πιο αδιέξοδες προβάλλουν στην ψυχολογία του λαού μας οι συνθήκες στο παγκόσμιο και τα περιφερειακά σκηνικά, ακόμη και στη δική μας κρατική-κοινωνική πραγματικότητα (από συρροή εξωγενών και ενδογενών προβλημάτων, από ένα σωρό προκλητές η άφευκτες χρείες)· άλλο τόσο παρηγορητικές και αξιοσημείωτες προφαίνουν ακόμη και οι περιστασιακές πληροφορίες για την αποτελεσματική λειτουργία θεσμών στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο 21/11/2020, 7:10 μ.μ.


Εξιχνίαση απάτης 
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2019, με το πρόσχημα της αγοράς καυσίμων από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Χαλκιδική και προφασιζόμενοι ότι από λάθος κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από το αρχικά συμφωνηθέν, απέστειλαν στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου πλαστό αποδεικτικό κατάθεσης των χρημάτων και τον έπεισαν να επιστρέψει την δήθεν διαφορά του χρηματικού ποσού ύψους 2.250 ευρώ.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, η λαϊκή αγορά του Κιλκίς


Ανακοίνωση Σωματείου Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς
Λόγω εορτασμού των Πολιούχων Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων το Σάββατο 28-11-2020, 
η λαϊκή αγορά του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27-11-2020 

Κιλκίς: Πέθανε από κορωνοϊό ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Σέπκας


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με θλίψη αναγγέλει την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού πλέον Ιερέως π. Κωνσταντίνου Σέπκα, 50 ετών, Εφημερίου του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Παντελεήμονος της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού του Δήμου Κιλκίς. 

Κοινωνικές δράσεις των Πωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς


Υπογράφει ο Αντώνης Μανουσαρίδης
Εκπρόσωπος των Πωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε ότι οι Πωλητές Λαϊκών Αγορών νομού Κιλκίς στο πλαίσιο του κοινωνικού του έργου αποφασίσαμε τις εξής δράσεις.

Δήλωση Γ. Φραγγίδη για την Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων


Ανακοίνωση Γ. Φραγγίδη
Σήμερα 21 Νοεμβρίου Εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων. Ημέρα τιμής στους υπερασπιστές της Εθνικής κυριαρχίας, στα ένοπλα παιδιά της πατρίδας μας που διαχρονικά με αγώνες και θυσίες , υπερασπίζουν την Εθνική ανεξαρτησία , την Ελευθερία και την ακεραιότητα της Χώρας μας. Στη περίοδο αυτή που η άκρατη επιθετικότητα της Τουρκίας και η αλλοπρόσαλλή συμπεριφορά της κλονίζουν την Ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο , οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την ασφάλεια της Χώρας με ψυχραιμία, σθένος και αποφασιστικότητα.

Ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου για τη συνέχιση της διεξαγωγής δικών για την απόδοση νομικής ταυτότητας στα διεμφυλικά άτομα


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου 

Με πρωτοβουλία της αναπλ. τομεάρχη δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, στις 20 Νοεμβρίου - Διεθνής Ημέρα Τρανς Μνήμης -, 18 βουλευτές κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με τη συνέχιση της διεξαγωγής δικών εν μέσω lockdown για την απόδοση νομικής ταυτότητας στα τρανς άτομα.

21 Νοεμβρίου: Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων - Τα Εισόδια της Θεοτόκου


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Διπλή γιορτή σήμερα καθώς η Εκκλησία μας τιμά τα Εισόδια της Θεοτόκου και η Πολιτεία μας τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας για την παρουσία και προσφορά τους τόσο εν καιρώ ειρήνης όσο και πολέμου.

Αναφορά ΚΚΕ σχετικά με τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου της ΤΕ Κιλκίς 
Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου οι βουλευτές Δελής Γιάννης και Στολτίδης Λεωνίδας του ΚΚΕ, κατέθεσαν προς το Προεδρείο της Βουλής, αναφορά προς τον Υπουργό Υγείας με την επιστολή της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς σχετικά με τα προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εν μέσω πανδημίας, με την οποία αιτούνται την αύξηση του αριθμού των κλινών του Νοσοκομείου, τη δημιουργία μονάδας εντατικής θεραπείας, καθώς και τη γενναία αύξηση του αριθμού του ιατρικού, νοσηλευτικού, παραϊατρικού, διοικητικού και λοιπού προσωπικού.

(Video) Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στη ΔΙΟΝ TV



Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή νομού Κιλκίς, στο DION TV και τους δημοσιογράφους Δήμητρα Μακρή και Μιλτιάδη Χαλκίδη 
Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης για τη σημερινή κατάσταση με την πανδημία στη Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά 
Ο κόσμος βιώνει μεγάλο άγχος και φοβίες, αισθάνεται αγανάκτηση για την παρατεταμένη καραντίνα και τον περιορισμό. Στο πρώτο κύμα της πανδημίας την άνοιξη, πήγαμε καλά ως χώρα γιατί όλο το πολιτικό σύστημα υπάκουσε στις οδηγίες των επιστημόνων.