Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Το μεγάλο πρόβλημα των νέων

Γράφει ο Σαράντος Καργάκος
Εκπαιδευτικός – Ιστορικός – συγγραφέας
Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία.
Διαφωνώ. Εδώ και τριάντα χρόνια είναι η … εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλειά, φοβάται τη δουλειά. Μια οικογενειακή αντίληψη, ότι δουλειά είναι ό,τι δεν λερώνει, επεκτάθηκε και στο νέο-σουσουδιστικό σχολείο με ευθύνη των κομμάτων, που για λόγους ψηφοθηρίας απεδύθησαν σε μια χυδαία πολιτική παιδοκολακείας, η οποία μετά

Γενική συνέλευση της Κοινωνίας Πολιτών Κιλκίς

Καλούνται τα μέλη της Κοινωνίας Πολιτών Κιλκίς στις 16 Δεκεμβρίου 2012 ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς.  Μοναδικό θέμα της συνέλευσης η εκλογή νέου προεδρείου. Η παρουσία όλων των μελών είναι απαραίτητη. Όλοι αισθανόμαστε όλοι ότι ζούμε σε ιστορικές, κρίσιμες και καθοριστικές στιγμές. Είναι ανάγκη να συμμετέχουμε στις αποφάσεις για το μέλλον του τόπου και της κοινωνίας μας.

Συνάντηση Τσίπρα, Αγαθοπούλου και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τους φαρμακοποιούς

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, με επικεφαλής τους κ. Θ. Αμπατζόγλου και Κ. Λουράντο. Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι βουλευτές κ. Α. Ξανθός, Ειρ. Αγαθοπούλου και Κ. Δερμιτζάκης. 

Συνέλαβαν τη μαντάμα

Συνελήφθη σήμερα (15.12.2012) πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή 54 ετών, για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Κλιμακώνεται ο επιχειρησιακός σχεδιασμός των μέτρων ασφάλειας σε όλη τη χώρα

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας εντατικοποιούν τις δράσεις τους με την κλιμάκωση των προγραμμάτων ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια

Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων
Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά από τις 17 Δεκεμβρίου και ισχύουν όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου
Η ανάπτυξη των μέτρων αποσκοπεί στην οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων 

Στους λογαριασμούς τα χρήματα για την επιστροφή ειδικού φόρου του αγροτικού πετρελαίου

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων κατατίθενται από το απόγευμα της Παρασκευής τα χρήματα της επιστροφής Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο των αγροτών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν άμεσα να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ ώστε να ενημερωθούν βάζοντας το ΑΦΜ τους για το ακριβές ποσό που τους αναλογεί.