Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

Υποχρεωτική δήλωση κατεχομένων κυψελών

Δελτίο τύπου Π.Ε. Κιλκίς
Ενημερώνουμε όλους τους Μελισσοκόμους της ΠΕ Κιλκίς ότι η Δήλωση Κατεχομένων Κυψελών είναι υποχρεωτική και πρέπει να υποβληθεί από 1/9/2024 έως και 20/11/2024.

Στις δηλώσεις που θα υποβληθούν από 21/10/2024 έως 20/11/2024, σύμφωνα με την νομοθεσία, θα πραγματοποιηθεί επιτόπιος έλεγχος.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Στην αναζήτηση στο Google γράφουμε – ψηφιακές υπηρεσίες για μελισσοκόμους - είσοδος στην Υπηρεσία μέσω GOV – καταχωρούμε τους κωδικούς TAXISNET – νέα αίτηση - δήλωση κατεχομένων κυψελών - κάνουμε αποδοχή των όρων – αποθήκευση - υποβολή.

Καταθέτοντας αίτηση - δήλωση κατεχομένων κυψελών στην υπηρεσία μας.

Εάν η κατατεθεί η αίτηση ηλεκτρονικά μέσο GOV, παίρνει άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και επίσης μπορείτε να εκτυπώσετε ή να την αποθηκεύσετε για το αρχείο σας.

Επισημαίνουμε ότι :

- οι μελισσοκόμοι οι οποίοι δεν έχουν καμία μεταβολή στον αριθμό των μελισσοσμηνών τους υποβάλλουν την υποχρεωτική - δήλωση κατεχομένων κυψελών καταχωρώντας τον ίδιο αριθμό μελισσομηνών.

- οι μελισσοκόμοι που θέλουν να δηλώσουν αύξηση των μελισσομηνών τους ακολουθείτε η παρακάτω διαδικασία με την εξής σειρά:

1. δήλωση δημιουργίας παραφυάδων.

2. μετά την παρέλευση 2 μηνών πραγματοποιείται επιτόπιος έλεγχος

3. δήλωση κατεχομένων κυψελών

4. ενημερώνουμε το ηλεκτρονικό μητρώο
( προσοχή πρέπει να δοθεί ότι η αύξηση πρέπει δηλωθεί μέχρι 19-9-2024)

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο γραφείο στην ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς και τον κ. Τριαρίδη Ευστάθιο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.