Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Η καθημερινότητα ενός ανάπηρου στο Κιλκίς

Κείμενο-φωτογραφίες: Παναγιώτης Γεωργιάδης
Στο Κιλκίς ζουν εκατοντάδες ανάπηροι. Ζουν μεν στην πόλη, αλλά δεν πολυβγαίνουν εκτός σπιτιού, αφού κάθε προσπάθεια για περίπατο, δουλειές κτλ, μετατρέπεται σε ένα μαρτύριο. 

Κοπή βασιλόπιτας του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς
Η κοπή της βασιλόπιτας του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 σε ταβέρνα της πόλης μας.

Κοπή πίτας του δημοτικού συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Δελτίο τύπου Χ. Γκουντενούδη
Το Σάββατο 8/2/2020 έλαβε χώρα η εκδήλωση της ετήσιας κοπής πίτας του δημοτικού συνδυασμού «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ» στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου.

Οι συνδικαλιστικές πλειοψηφίες στο Κιλκίς βάζουν εμπόδιο στην οργάνωση του αγώνα των εργαζόμενων του νομού

Δήλωση εκλεγμένων σε ΔΣ Σωματείων και συνδικαλιστικών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ
Όλοι και όλες στην Απεργιακή Συγκέντρωση, την Τρίτη 18/2, στις 10:30 το πρωί, στην Πλατεία Ειρήνης, για το Δικαίωμα στην Κοινωνική Ασφάλιση

"Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα «ΑΓΡΌΣ & ΚΗΠΟΣ»

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κατάστημα «ΑΓΡΌΣ και ΚΗΠΟΣ» του κ. Σ. Κουτσουρίδη, για την ευγενική χορηγία σε σπόρους, για το εργαστήριο της Φυτικής Παραγωγής του σχολείου.

Αν πραγματικά την αγαπάς την θες ίση με εσένα!


Υπογράφουν οι: Τζαμπαζλή-Δούκα Σωτηρία, Φοιτήτρια «Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ» στο Δημόσιο ΙΕΚ της Κοζάνης και Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος και Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
2020, πρώτη γυναίκα ΠτΔ στην πατρίδα μας, ας το χαρούμε, αλλά... Στην πορεία των αιώνων σε πολλές κοινωνίες οι γυναίκες δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο με τον άνδρα. Θέση της γυναίκας θεωρείται το περιβάλλον της οικογενειακής εστίας. Οι γυναίκες συνήθως αποδέχονται τον ρόλο της υποδεέστερης παρουσίας στο ζευγάρι προκειμένου να διατηρήσουν τις ισορροπίες και ανέχονται πολλές φορές προσβλητικές ενέργειες. 

(Video) Η περιοδική έκθεση, "Η Ελληνίδα στον Πόλεμο" στο Κιλκίς


Μια εικονογραφημένη έκθεση – ύμνο στην κραταιά συμμετοχή των γυναικών στους εθνικούς αγώνες, την ‘’Ελληνίδα στον πόλεμο’’ εγκαινίασαν σήμερα ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου και ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

(Video) Οι ύαινες του Σπηλαίου Κιλκίς - Εκδήλωση με θέμα το Σπήλαιο και τη Χλωρίδα του Κιλκίς


Εκδήλωση με θέμα το Σπήλαιο και τη Χλωρίδα του Κιλκίς, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στο Μουσείο Παλαιοντολογίας στο Λόφο του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

(Video) Αετός Κιλκίς - Εδεσσαϊκός 74-52, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς


Αετός Κιλκίς - Εδεσσαϊκός 74-52, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020.

(Video) Νυχτερινή Lights On βόλτα 4Χ4 στο Κιλκίς


Νυχτερινή Lights On βόλτα 4Χ4 στο Κιλκίς, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020.

(Video) Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς και του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ


Κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς και του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.