Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

"Δημήτρη Ζάλτο, καλώς όρισες πάλι δίπλα μας..."

Ανακοίνωση "Ατρομήτων"
Είναι πραγματικότητα, ότι όποιος παίχτης έχει περάσει από τους "Ατρόμητους" δένεται με την ομάδα και περιμένει την στιγμή να επιστρέψει. Έτσι συνέβη με το Δημήτρη Ζάλτο, τον 18χρόνο guard με ύψος 1.84, που προέρχεται από τις ακαδημίες των Ατρομήτων και είχε δοθεί για δύο χρόνια δανεικός στην Κούπα Κιλκίς, αποκτώντας έτσι πολύτιμες εμπειρίες. Δημήτρη καλώς όρισες πάλι δίπλα μας.

Βραβεία του μαθητικού διαγωνισμού για τις φιλικές για το περιβάλλον μετακινήσεις


Τα βραβεία του μαθητικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Πάμε σχολείο; Φιλικές για το περιβάλλον μετακινήσεις προς το σχολείο!» απένειμε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Κοινή ανακοίνωση παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για τα επεισόδια στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης


Κοινή ανακοίνωση παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για τα επεισόδια στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης

Από κοινού παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κεντρικής Μακεδονίας καταδικάζουμε απερίφραστα και εμφατικά τα πρόσφατα γεγονότα βίας που διαδραματίστηκαν στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και στα ΕΠΑΛ Ευόσμου και Ηλιούπολης. 

Τα νέα του ΑΣΕΠ (8/10/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 3Κ/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων ΔΕ
2. 8Κ/2017: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων ΔΕ
3. 8K/2021: Έκδοση προκήρυξης
4. Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Προέδρου Δ.Σ. του Ελληνικού Κτηματολογίου
5. 6Ε/2021: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο
6. 6Κ/2018: Συμπληρωματικός Πίνακας Καλουμένων σε Αθλητικές Δοκιμασίες
7. 6Κ/2018: Οδηγίες για τη διενέργεια των αθλητικών δοκιμασιών 9 & 10 Οκτωβρίου
8. Πρόσκληση υποβολής οικονομικών προσφορών για προμήθεια ειδών καθαριότητας

Κιλκίς: Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
Ομιλίες και εκδηλώσεις, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχετικές με τους ηρωικούς αγώνες των Μακεδονομάχων και τη σημασία του Μακεδονικού Αγώνα, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, όπως αυτές ισχύουν σε όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας.

Ποιος/α θυμάται τα CD; Φτάσαμε πλέον σε μια εποχή που τα βλέπουμε και μας θυμίζουν παλαιότερες, retro εποχές


Του Νικηφόρου Χριστοφορίδη
Το μέσο λοιπόν που από το 1982, έβαλε το 0 και το 1 στη μουσική και παρόπλισε σιγά σιγά τους δίσκους και τις κασέτες, είναι το CD. Βέβαια, ακόμη και σήμερα οι καλλιτέχνες λένε «έβγαλα καινούργιο δίσκο» και εννοούν cd, mp3 και youtube video. Επίσης σήμερα κάποιοι άλλοι για να κάνουν τη διαφορά κυκλοφορούν όντως τα μουσικά τους άλμπουμ σε βινύλιο η σε κασέτα.

Δήμος Κιλκίς: Νέος προγραμματισμός για δωρεάν rapid tests σε οκτώ οικισμούς


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται και την ερχόμενη εβδομάδα σε οκτώ οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Το ΚΔΑΠ Kinesis τιμά την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η εβδομάδα ξεκίνησε με την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων για το ΚΔΑΠ Kinesis for kids. Γι’ αυτό και την ώρα της μαγειρικής αποφασίσαμε να φτιάξουμε μπισκοτάκια σε σχήμα αρκουδιού. Ανακατέψαμε αυγά, ζάχαρη, βούτυρο, χυμό πορτοκαλιού, βανίλιες και αλεύρι. Ζυμώσαμε, με τη βοήθεια του πλάστη ανοίξαμε το ζυμαράκι μας και κόψαμε τα μπισκότα. Σύντομα όλη δομή μας μοσχομύρισε και γευτήκαμε το αποτέλεσμα.

Με τη συμμετοχή μαθητών Γυμνασίων η διαδικτυακή εκδήλωση του Δήμου Κιλκίς για τη δυσλεξία

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Τις επιδράσεις της δυσλεξίας στην εφηβική ηλικία προσέγγισε ο Δήμος Κιλκίς μαζί με τους μαθητές Γυμνασίων του Δήμου, με την επιστημονική συνδρομή της λογοθεραπεύτριας Ευαγγελίας Δημητριάδου, σήμερα το πρωί στην διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποίησε με αφορμή την ευρωπαϊκή ημέρα ευαισθητοποίησης για τη δυσλεξία.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα "Παροχή οικονομικής ενίσχυσης αγροτών ενόψει της αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης"


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Με πρωτοβουλία του βουλευτή Κιλκίς κ. Γιώργου Φραγγίδη και συνυπογράφοντες τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, κατατέθηκε σήμερα ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς: 1) Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και 2) Οικονομικών με θέμα "Παροχή οικονομικής ενίσχυσης αγροτών ενόψει της αύξησης της τιμής του πετρελαίου κίνησης".

Μ. Σπυράκη: Νέες ευκαιρίες για γεωργούς και κτηνοτρόφους από τη μείωση του μεθανίου


Σχέδια και λύσεις για παραγωγή ανανεώσιμου αερίου με σημαντικά οικονομικά οφέλη

Δελτίο τύπου Μαρίας Σπυράκη*
Σημαντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για αγρότες και κτηνοτρόφους αναμένεται να δημιουργηθούν από τη Στρατηγική της ΕΕ για τη μείωση του μεθανίου, με βάση τις προτάσεις και τις προβλέψεις της σχετικής έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου που φέρει την υπογραφή της ευρωβουλευτή της ΝΔ-ΕΛΚ, Μαρίας Σπυράκη.

Ζωντανή αναμετάδοση συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη


Ο Δήμος Κιλκίς προσφέρει δημοκρατικό βήμα επικοινωνίας και συμμετοχής στους πολίτες στις δημόσιες υποθέσεις του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό τους παρέχει τη τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε ζωντανό χρόνο τις τακτικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς οι οποίες πραγματοποιούνται με τηλεδιάσκεψη.

Κορωνοϊός (8/10/2021): 2.324 νέα κρούσματα (15 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 22 θάνατοι και 334 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.324, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 673.317 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 50.9% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 119 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.287 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς


Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί, στις 13 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

(Video) Ξεκινά η εκπομπή "Ημερολόγιο Ασυρμάτου" στον OkRadio, με τον Ηλία Καλπάκα και το Νίκο Νίτσα

Ξεκινά η εκπομπή "Ημερολόγιο Ασυρμάτου" στον OkRadio, με τον Ηλία Καλπάκα και το Νίκο Νίτσα, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

"Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση στον υγειονομικό χάρτη του νομού Κιλκίς"


Υπογράφουν
Ιωάννης Ανδρίτσος
Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Ηλίας Ζάχαρης
Αναπληρωτής διοικητής Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας
Με σκοπό την υπεύθυνη και τεκμηριωμένη ενημέρωση σε όσα διατυπώθηκαν στο από 06-10-2021 ψήφισμα των παρισταμένων φορέων στη σύσκεψη που διοργανώθηκε από το Σωματείο Εργαζομένων του Γ.Ν. - Κ.Υ. Γουμένισσας, παραθέτουμε την πραγματική κατάσταση με αριθμούς που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 8/10/2021, 3:10 μ.μ.


Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (7 Οκτωβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 7,7 γραμμαρίων.

Κιλκίς: Τουρνουά σκακιού για παιδιά έως 16 ετών


Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών, διοργανώνει τουρνουά σκακιού που θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11.00, στο ξενοδοχείο Βικτώρια στο Κιλκίς. 

Νέος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου ο Βαρθολομαίος Αντωνίου – Τριανταφυλλίδης


Νέος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου με 58 ψήφους, αναδείχθηκε σήμερα πριν από λίγο ο Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος Αντωνίου – Τριανταφυλλίδης, ο οποίος ήταν και ο επικρατέστερος για τη θέση.

Εκπαιδευτικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών στη Γουμένισσα


Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, με γνώμονα την προστασία και βελτίωση της υγείας των κατοίκων της διασυνοριακής περιοχής, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια πρώτων βοηθειών στη Γουμένισσα. Τα σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «IpA Shield II: Joint actions for the protection and improvement of public health in the Cross Border Area».

Μνημεία και πολιτιστική κληρονομιά στο Δήμο Παιονίας


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μέσα από ώριμες διεργασίες και συζητήσεις με τους συνεργάτες του έκρινε τη δημιουργία ομάδας εργασίας, με θέμα την προστασία των Μνημείων Πολιτισμού και τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς εν γένει μέσα στα όρια του δήμου, ωφέλιμη για την συστηματική ανάπτυξη του πολιτισμού και του τουρισμού μέσα στο δήμο Παιονίας.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (8/10/2021)


- Ζητείται έμπειρος Πωλητής - Πωλήτρια για κατάστημα κινητής τηλεφωνίας (
Κορωνιός Παναγιώτης WIND) στο Κιλκίς, Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Δείτε ΕΔΩ
- H Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου Α.Ε.Β.Ε. που εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου στο νομό Κιλκίς, αναζητά να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της διοικητική γραμματέα.
 Δείτε ΕΔΩ
- Η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων ΛΥΚΑΣ με έδρα το Κιλκίς, αναζητά οδηγό, κάτοχο διπλώματος Γ' κατηγορίας, για διανομή των προϊόντων της. Θέση πλήρους απασχόλησης. Δείτε ΕΔΩ

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)