Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία»

«Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία» θα αναδειχθούν σε ημερίδα που διοργανώνει η Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας.

ΑΙΑΣ Κιλκίς: Σταθερά στο προσκήνιο

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στην 2η αγωνιστική της τελικής φάσης (Final Four) του Πρωταθλήματος Κορασίδων ο ΑΙΑΣ Κιλκίς υποδέχθηκε τους Πάνθηρες Κοζάνης. Το παιχνίδι ήταν το πλέον κρίσιμο καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονταν από νίκη επί της ΑΠ Καστοριάς.

160 νέες Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε όλη τη χώρα

Υπογράφηκε από τους αρμόδιους Υπουργούς και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή το νέο κανονιστικό πλαίσιο για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.), με το οποίο ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη φιλοξενία ατόμων με κάθε είδους κινητική, νοητική ή αισθητηριακή αναπηρία, εκ γενετής ή επίκτητη, τα οποία αδυνατούν να διαβιώσουν αυτόνομα χωρίς κατάλληλη υποστήριξη.

Ο Γιώργος Τσαουσίδης στο συνδυασμό του Σούλη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Ο Γιώργος Τσαουσίδης από το Νέο Αγιονέρι είναι το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στον συνδυασμό του υποψήφιου δήμαρχου Κιλκίς, Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη.

Let’s do it Greece: Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!

Γίνεται να κάνουμε τον κόσμο μας ομορφότερο μέσα σε μία μόνο μέρα;
Κι όμως γίνεται! Την Κυριακή 7 Απριλίου το περιβάλλον μας χρειάζεται!

Αυτή Κυριακή 7 Απριλίου, όλοι ξυπνάμε για τον ίδιο σκοπό και συντονιζόμαστε στο Let’s do it Greece, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας. Φέτος, αποφασίζουμε να δράσουμε μαζί με την οικογένειά μας ή καλύτερα με αυτούς που θεωρούμε οικογένειά μας.

Δράση διάχυσης προγράμματος EUASAN από τη ΜΚΟ ΑΕΝΑΟ


Δελτίο τύπου  ΜΚΟ ΑΕΝΑΟ 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τοπική δράση της ΜΚΟ ΑΕΝΑΟ για τη διάχυση των αποτελεσμάτων του προγράμματος EUASAN (EurAsian Social Active Nation). Το πρόγραμμα EUASAN στα πλαίσια του προγράμματος της ΕΕ Erasmus+ στοχεύει στην προώθηση της συνεργασίας μεταξύ Ευρώπης-Ασίας ,με στόχο την κοινωνική ανάπτυξη των συμμετεχόντων χωρών και οργανισμών της Ευρώπης (Ελλάδα, Ισπανία, Ουγγαρία) και Ασία (Ινδία, Βιετνάμ) 

Μην ξεχνάτε το Βουκουρέστι του 2008


Του Θωμά Χ. Μαρκόπουλου*
Το ημερολόγιο έγραφε 3 Απριλίου 2008 όταν ο κ. Κώστας Καραμανλής ξεκαθάρισε την ελληνική θέση για το θέμα των Σκοπίων στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι. Η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας είχε εκφράσει από καιρό την πρόθεσή της για να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Εκκρεμούσε όμως το πρόβλημα της ονομασίας της που προέβαλε η ελληνική πλευρά και το οποίο δεν είχε λυθεί παρά τις διαπραγματεύσεις που είχαν πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. 

Τα νέα του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς (2/3/2019)

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Αξιέπαινο το αποτέλεσμα για τον Σωτήρη Πατσιούρα
Την Κυριακή 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Διασυλλογικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων, στην Αττική, όπου συμμετείχε και ο Σωτήρης Πατσιούρας με τον ίππο Golden Spirit, για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, κατακτώντας την 3η θέση στην κατηγορία 80 χλμ. Εκτός από την αξιόλογη θέση όμως, ο αθλητής πήρε και την πρώτη πρόκριση για το Εθνικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής.

Γιώργος Δουλκερίδης, Τάσος Μπαβέλης και Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας

Γιώργος Δουλκερίδης
Το 2011 εκλέχτηκα τοπικός σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Ευρωπού θέλοντας να ασχοληθώ με το χωριό μου και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είμαι αγρότης και ζω στον Ευρωπό με τη σύζυγο μου Σούλα Μοσχοΐδου και τα παιδιά μας Λευτέρη και Δέσποινα. Ο κλάδος μας περνά μία περίοδο τεραστίων αλλαγών. 

Συγχαρητήρια ΚΝΕ για την ομάδα ποδοσφαίρου του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ 
Η Οργάνωση της ΚΝΕ του Κιλκίς εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία της ομάδας κοριτσιών ποδοσφαίρου του 2ου ΓΕΛ Κιλκίς στους σχολικούς αγώνες Final Four του Πύργου.

Ρεμπέτικα για όλους στον Ερωδιό Κιλκίς

Συνάντηση υπ. Δημάρχου Κιλκίς Π. Τονικίδη με το Δήμαρχο Τρικκαίων

Ο «Δήμος ΑΞΙΩΝ» επενδύει στις νέες τεχνολογίες  με «έξυπνες» υπηρεσίες στη διάθεση του δημότη 
Δελτίο τύπου υπ. Δημάρχου Κιλκίς Π. Τονικίδη 
Τον πλέον «έξυπνο» Δήμο της χώρας σε ό,τι αφορά τη χρήση καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών προς όφελος του πολίτη, τον Δήμο Τρικκαίων, επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης. 

Ασφαλτοστρώσεις και αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων της ύδρευσης στην πόλη του Κιλκίς


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Ο Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτριος Σισμανίδης σας γνωρίζει ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνες στην πόλη του Κιλκίς. Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 1.500.000 ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ και αφορούσε σε παρεμβάσεις μήκους 14.500 μέτρων που αντιστοιχεί στο 37% του δικτύου ύδρευσης της πόλης. 

ΚΕ.ΑΣ.Μ.: Ανάπτυξη και Ανταγωνιστικότητα στην Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα

Δελτίο τύπου Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης
Ενόψει της συμπλήρωσης τεσσάρων ετών λειτουργίας το Ινστιτούτο Πολιτικών Μελετών "Κέντρο Αστικής Μεταρρύθμισης" σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με εξέχοντα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας για την οικονομική ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και τη καινοτομία στην Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.

"Ευχαριστούμε δημόσια την εταιρία EURIMAC AE"

Δελτίο τύπου 2ου ΕΠΑΛ ΚΙΛΚΙΣ 
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια την εταιρία EURIMAC AE για την προσφορά θρανίων στο σχολείο μας που καλύπτουν ανάγκες των μαθητών μας.

Συμμετοχή της κιλκισιώτικης εταιρείας MEDIPAC – Θ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Α.Ε. στην IDS 2019 στη Γερμανία


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας MEDIPAC – Θ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ Α.Ε. στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση του οδοντιατρικού κλάδου IDS 2019 στην Κολωνία. Στα πλαίσια της έκθεσης η εταιρεία MEDIPAC παρουσίασε το νέο της λογότυπο καθώς και την πλήρη γκάμα των προϊόντων της (χειρουργικά ράμματα, οδοντιατρικές μεμβράνες PTFE, καρφίδες τιτανίου).

Κιλκίς: Συνελήφθη 55χρονος για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη σήμερα (2 Απριλίου 2019) τα ξημερώματα σε περιοχή της Κιλκίς, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 55χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει 4 αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό τη διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Και η Τάνια Παπαδάκη στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Στο δημοτικό συνδυασμό "Κιλκίς Μπροστά" προσχωρεί και η Τάνια Παπαδάκη συμμετέχοντας ενεργά στον κοινό μας στόχο να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη. Η Τάνια Παπαδάκη θα είναι υποψήφια στην Κοινότητα Κιλκίς για να προσφέρει τις εξειδικευμένες γνώσεις της και μια άλλη, πιο δημιουργική οπτική στην γενέτειρα πόλη όπου μεγάλωσε και ζει με την οικογένειά της.

"Έφυγε" ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

"Έφυγε" τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 62 ετών, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής χτυπημένος από τον καρκίνο, έπειτα από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο.

Δείτε τα επίσημα στατιστικά της Google για τη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας από 1 έως 31 Μαρτίου 2019

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 έως και την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019.

Η πρόκριση την Κυριακή για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ο ΓΑΣ Κιλκίς ηττήθηκε με 26-25 στην παράταση από τον Ζαφειράκη Νάουσας το Σάββατο, και η ομάδα της Ημαθίας ισοφάρισε την σειρά σε 1-1. Έτσι η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Κιλκίς. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, με το κιλκισιώτικο συγκρότημα να κάνει μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά, αλλά να ηττάται εν τέλει με πέναλτι σε νεκρό χρόνο.

Με τον Χρήστο Γκουντενούδη και την Παιονία Ισχυρή και ο Βαγγέλης Καπετάνης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Χρήστου Γκουντενούδη
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από το συνδυασμό της εμπειρίας με τη ζωντάνια και τις νέες ιδέες. Η ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας με νέους ανθρώπους γεμάτους πάθος και θετική διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Καπετάνη από την Γουμένισσα. 

Δημήτρης Δημητρίου, Ερασμία Κουρτίδου και Παναγιώτης Παπαδόπουλος με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Με ιδέες και διάθεση για έργο και πράξεις οι Δημήτρης Δημητρίου, Ερασμία Κουρτίδου και Παναγιώτης Παπαδόπουλος συντάσσονται με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη και την παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για έναν σύγχρονο και ελκυστικό Δήμο Κιλκίς που θα διαπνέεται από πνεύμα αλλαγής και δημιουργίας.

Γιατί οι νέοι επιλέγουν να «ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ» με τον Δημήτρη Αγαθόπουλο

Υπογράφουν: Αγγελίδου Ειρήνη, Ελευθερίου Θανάσης, Καρολίδης Ηλίας, Κεσίδου Χρύσα, Μαυροκεφαλίδου Δεσποινα, Μελίδης Χρήστος, Σειτανιώτης Αλέξης,Φαρμακομύτης Γιώργος
Για τους περισσότερους από εμάς είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχουμε σε αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλοι μας όμως, έχουμε ενεργή συμμετοχή στα κοινά του τόπου, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ καθημερινά, ο καθένας από τη δική του σκοπιά και με τον δικό του τρόπο, έχοντας όμως ένα κοινό γνώμονα, την ανάδειξη του τόπου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και των συμπολιτών μας. 

Κυριάκος Αγαθόπουλος: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Κυριάκος Αγαθόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ονομάζομαι Κυριάκος Αγαθόπουλος και είμαι μόνιμος κάτοικος Κιλκίς.
Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Clamorgan στο Cardif της Ουαλίας.

ΚΔΑΠ Kinesis: Υποδεχόμαστε την Άνοιξη παρέα με ήρωες της Disney

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Άλλη μία δημιουργική και ανοιξιάτικη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Έτσι, παρά τον άστατο χαρακτήρα του Μάρτη, για τον οποίο άλλωστε έχουν γραφεί και πολλές παροιμίες, αυτός δεν παύει να είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης.