Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Συγκέντρωση του Συλλόγου Γυανικών Κιλκίς ενάντια στην εκρίβεια

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυανικών Κιλκίς ενάντια στην εκρίβεια
Εργαζόμενες και άνεργες, αυτοαπασχολούμενες, φοιτήτριες, νέες μητέρες, συνταξιούχοι,
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς καλεί τις γυναίκες του καθημερινού μόχθου να ενώσουμε τη φωνή της αγωνιστικής μας διεκδίκησης μαζί με τα εργατικά σωματεία, συμμετέχοντας μαχητικά στη συγκέντρωση της 17ης Δεκέμβρη στην πλατεία Λατσιών στις 12.00, διαδηλώνοντας ενάντια στο νέο αντιλαϊκό προϋπολογισμό του 2023 και απαιτώντας τη ζωή που μας αξίζει.

Δράσεις του νέου ΔΣ του Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το νέο ΔΣ του Σωματείου Μικροπωλητών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Κιλκίς, σήμερα 15/12/2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του Σωματείου μας με την Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αικατερίνη Παναγιωτίδου-Φραγγίδου, τον Αντιπρόεδρο του Σωματείου Μετάλλου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρήστο Σαχινίδη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας κ. Χριστίνα Κουρουζίδου και αντιπροσωπεία των Υγειονομικών σε αναστολή κ. Αθανάσιο Καριοφύλλη και κ. Δέσποινα Κουσίδου. Συζητήθηκαν και καταγράφηκαν τα προβλήματα που βιώνει η κοινωνία του Κιλκίς (ΑΚΡΙΒΕΙΑ – ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ – ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ -ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ).

Τα παιδιά από την Ουκρανία παίζουν ποδόσφαιρο στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει συνταράξει την παγκόσμια κοινότητα, με χιλιάδες θύματα, και ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την χώρα τους.
Πολλοί πρόσφυγες, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά έχουν εγκατασταθεί στην πόλη μας.

Πετυχημένη η δράση "ΚΟΥΚΛΟ-ΠΑΙΖΟΥΜΕ" από την Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες»

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, τα παιδικά τμήματα της Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» μαζί με τους φίλους τους, συμμετείχαν στη δράση "ΚΟΥΚΛΟ-ΠΑΙΖΟΥΜΕ" την οποία συντόνισαν οι εμψυχώτριες - θεατρολόγοι Ελίνα Καλαϊτζόγλου και Μαρία Κουτσοκώστα της Ομάδας Δράσης για την Τέχνη «Mataroa Art Group».

(Video) Κλιμάκιο της Τροχαίας Κιλκίς ενημερώνει μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, για θέματα οδικής ασφάλειας

Κλιμάκιο της Τροχαίας Κιλκίς ενημερώνει μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, για θέματα οδικής ασφάλειας, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου.

Τα νέα του Δήμου Παιονίας (16/12/2022)

Δελτία τύπου Δήμου Παιονίας
Επίσκεψη συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του λυκείου Γουμένισσας στο Δήμαρχο Παιονίας
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου οι κυρίες Αναστασία Νικολαΐδου, Ολυμπία Βίτσιου και Πασχαλίνα Μασταγάρκα, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, ως εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του λυκείου Γουμένισσας, προκειμένου να του εκθέσουν θέματα που αφορούν το Λύκειο και να ευχηθούν για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Οριστική επιστημονική λέυση στο θέμα των Βλάχικων

Δελτίο τύπου 
Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων (Π.Ο.Π.Σ.Β)

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων (Π.Ο.Π.Σ.Β) σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) οργάνωσε υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, στο αμφιθέατρο του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ, διήμερο διεθνές επιστημονικό συνέδριο (10 – 11 Δεκεμβρίου 2022) με τον τίτλο «Βλαχόφωνος Ελληνισμός – Ιστορική πορεία και μελλοντικές προκλήσεις».

Εκδήλωση για τη δψρεά βιβλίων από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ) στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των 303 βιβλίων που δωρήθηκαν από το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού Έργου (ΚΙΚΠΕ) στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, μέσω του οργανισμού Future Library. Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανάπτυξη συλλογών Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών» της χώρας. 

Book Signing από την συγγραφέα του «Εν Λευκώ», Ελένη Ελευθεριάδου, στο Βιβλιοπωλείο Ψάλτου

Γράφει η Βασιλική Γ. Καραγιαννίδου*
Το Βιβλιοπωλείο Ψάλτου σε συνεργασία με την συγγραφέα που έκανε γνωστό το Κιλκίς μέσα από το βιβλίο της, Ελένη Ελευθεριάδου, σας προσκαλεί 21/12/2022 στον χώρο τουγια ένα απόγευμα γεμάτο στιγμές «Εν Λευκώ».

Λεωνίδας Δημητριάδης: Πολιτική ανατροπή της Κυβέρνησης - Αλλαγή οικονομικού και κοινωνικού μοντέλου

Υπογράφει ο Λεωνίδας Δημητριάδης
Το καλοκαίρι του 2019, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβαν τη διακυβέρνηση του κράτους με το τοπίο δημοσιονομικά καθαρό και αναπτυξιακά ώριμο, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ καθώς κληροδότησε το ελληνικό δημόσιο, δημοσιονομικό απόθεμα το οποίο ανέρχεται σε 37 δισ. ευρώ το γνωστό «μαξιλάρι» ασφαλείας.

Δωρεάν διάθεση Ψηφιακών Πιστοποιητικών/Υπογραφών

Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του, ότι στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας», το οποίο υλοποιείται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σε συνεργασία με τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης - Επενδύσεων, έχει ξεκινήσει η δωρεάν διάθεση 270.000 Ψηφιακών Πιστοποιητικών/Υπογραφών σε όλες τις Κεφαλαιουχικές Επιχειρήσεις-μέλη των Επιμελητηρίων της χώρας (ΑΕ-ΕΠΕ-ΙΚΕ).

Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τάξεων βιολιού, φλάουτου, πιάνου και ντραμς



Ευχές Εορτών από το Off the record news blogspot



(Video) Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022, του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022 του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022.

(Video) Πάμε μια βόλτα στη Γουμένισσα με συνοδό το Σάκη Τραχανίδη

Πάμε μια βόλτα στη Γουμένισσα με συνοδό το Σάκη Τραχανίδη, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.