Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ακυρώνεται η παιδική παράσταση Χάνσελ & Γκρέτελ των Αδελφών Γκρίμμ, στο Κιλκίς


Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες για τον κορονοϊό

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες για τον κορονοϊό
«Συμπολίτες μου,
Ο κόσμος όλος αντιμετωπίζει, πλέον, μια πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας. Η χώρα μας, μέχρι σήμερα, δεν χτυπήθηκε όσο άλλες. Όμως, ας μην έχουμε αυταπάτες: Τα δυσκολότερα είναι ακόμα μπροστά μας.

Συνεδρίαση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος για το προσφυγικό

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, συνεδρίασε στην έδρα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) στην Αθήνα, για πρώτη φορά η Θεματική Επιτροπή Αντιμετώπισης των Συνεπειών από την Μεταναστευτική – Προσφυγική Κρίση της Κ.Ε.Ε.Ε., που αποτελείται από εκπροσώπους των Επιμελητηρίων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Έβρου και Κιλκίς.

Παράταση σύμβασης με την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι πρόσφατα υπέγραψε την «Παράταση του Συμφώνου Συνεργασίας» με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, με σκοπό να προσφέρει σε όσους χρησιμοποιούν μουσική στις εγκαταστάσεις τους μέσα από το ρεπερτόριό της μία νόμιμη και οικονομικά προσιτή λύση στο μείζον θέμα της είσπραξης των πνευματικών δικαιωμάτων και τους καλεί να αξιοποιήσουν τα οφέλη της συμφωνίας.

Κλειστά για προληπτικούς λόγους τα εργαστήρια του "πόλις"

Ανακοίνωση Συνόλου "πόλις" 
Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, τα εργαστήρια του "πόλις" θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους όσο παραμένουν κλειστά και τα σχολεία.

Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ανακοίνωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς
Σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 1 του Καταστατικού του Λυκείου των Ελληνίδων, καλούνται τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στη Γενική Συνέλευση Αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου του έτους 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 6.00 μ.μ. στο εντευκτήριο του Λ.Ε.Κ., Μητροπόλεως 11.

Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς: Ερωτήσεις και απαντήσεις για το νέο κορωνοϊό SARS–CoV-2

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς επανέρχεται στην ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον κορωνοϊό και υπό την μορφή ερωταπαντήσεων θα προσπαθήσει να λύσει τις απορίες σας.

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για ασύμμετρη απειλή στο μεταναστευτικό


Ψήφισμα Δήμου Κιλκίς
Με τη σκέψη του κοντά στις δυνάμεις του Ελληνικού στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας που επαγρυπνούν στη συνοριακή γραμμή του Έβρου και των νησιών μας το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 11/3/2020, 7:15 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας εξιχνιάστηκαν κλοπές σε καταστήματα στη Βέροια
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 6 κλοπών και 1 απόπειρας κλοπής που συνέβησαν τον Φεβρουάριο στη Βέροια.

Πετυχημένη η διοργάνωση των Αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας


Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Στους δρόμους του Λόφου Αγίου Γεωργίου ξεχύθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο ποδηλάτες δίνοντας το παρών τους στους Διεθνείς Αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας.

Σ. Παραστατίδης: Γιατί η Ιταλία έχει περισσότερα κρούσματα - Οι αδύναμοι της κρίσης του κορονοϊού

Υπογράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής
Aν αναρωτιέστε γιατί η Ιταλία έχει περισσότερα κρούσματα σε σχέση πχ με τη Γερμανία, δείτε λίγο τον πίνακα που επισυνάπτω (via Henrik Enderlein). Εκεί θα διαπιστώσετε απλώς ότι βρίσκεται 9 ημέρες πίσω.

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ζητά ιδιώτες συνεργάτες

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών (ΙΣ) για τις διενεργούμενες στατιστικές έρευνες περιόδου Μαΐου – Δεκεμβρίου 2020, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 12ης Μαρτίου μέχρι και την 24η ώρα της 13ης Απριλίου 2020. 

Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της ΕΠΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς
Σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν με σχετική ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 782/10.3.2020) για την διεξαγωγή αθλητικών εκδηλώσεων, σχετικά με τον περιορισμό της μετάδοσης του νέου κορονοϊού, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες όλων των τοπικών κατηγοριών της ΕΠΣ Κιλκίς οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων του Ελληνικού Οδηγισμού


(Video) Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς ή Κόσμημα Κιλκίς


Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς ή Κόσμημα Κιλκίς. 
Δεντροφύτευση και εξωραϊσμός της εισόδου της Βιομηχανικής Περιοχής Κιλκίς, Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

ΚουΠα Κιλκίς: «Χρόνου Φείδου»


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager)

Ο Χίλων ο Λακεδαιμόνιος, ένας από τους επτά σοφούς της Αρχαίας Ελλάδας το είπε πρώτος. «Κάνε οικονομία στον χρόνο σου», «ξόδευε το χρόνο σου με σύνεση». Ένα αρχαίο ρητό που ουδόλως ασπάστηκαν οι παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι τα έδωσαν όλα για τριανταπέντε λεπτά.