Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

"Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να απαξιώνομαι ως άνθρωπος και ως πολίτης"


Υπογράφει η αναγνώστρια της Γνώμης Κυριακή Τατίδου
Το πτυχίο της ιατρικής δεν αρκεί για να θεωρηθεί κάποιος γιατρός. Ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας για ορισμένα επαγγέλματα, που κάποιοι θεωρούν ότι τους επιβεβαιώνουν στα μάτια του εαυτού τους.

Πετυχημένη η συμμετοχή του Kinesis-Gym Κιλκίς στις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου όπου το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym έδωσε βροντερό παρόν. 

Τα νέα του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
➤Η ισοπαλία του Σαββάτου στη Μεγάλη Βρύση αποτελεί παρελθόν για τον Κιλκισιακό, που από σήμερα ξεκίνησε δυναμικά τη προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Μακεδονικό Πολυπέτρου.
Στόχος της ομάδας μας στις εναπομείνασες επτά αγωνιστικές, είναι το απόλυτο των νικών, ούτως ώστε να έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται η άνοδος στη Γ΄ Εθνική.

Συμμετοχή Αλέξανδρου Κιλκίς στο 2ο Φεστιβάλ Ακαδημιών

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς, στο πλαίσιο ένταξης της στις 125 καλύτερες Ακαδημίες του δικτύου που υποστηρίζονται, από το πρόγραμμα των Χρυσών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ ανακοινώνει την συμμετοχή της στο 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ακαδημιών που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη στις 5 Μαρτίου.

Πλούσιο ποδοσφαιρικό Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου  Αλέξανδρος Κιλκίς
Ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο ήταν για την Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ που αντιμετώπισε με έξι τμήματα την ακαδημία του ΑΤΕΡΜΩΝΑ. Οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Κέντρου ΑΤΕΡΜΩΝ φιλοξένησαν με απόλυτη οργάνωση και επιτυχία σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία συμμετείχαν τα εξής τμήματα:

4 θέσεις ευρωπαϊκής εθελοντικής υπηρεσίας στη Μεγάλη Βρετανία

Ανακοίνωση You in Europe
To You in Europe, σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους κοινωνικούς οργανισμούς της Μεγάλης Βρετανίας, το Leonard Chesire Disability, σε προσκαλούν να εργαστείς εθελοντικά υποστηρίζοντας άτομα με αναπηρία, σε κάποια από τις παρακάτω θέσεις, με όλα τα έξοδά σου πληρωμένα.

Συμμετοχή Π.Ι.Σ. στην 24ωρη απεργία των νοσοκομειακών ιατρών

Την υποστήριξή του στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), ενάντια στον ασφαλιστικό νόμο, για την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, εκφράζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.

"Κρίμα για τον ίδιο, κρίμα και για τον τόπο ο κ. Γεωργαντάς"

Ανακοίνωση Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Είναι αλήθεια πως αργήσαμε κάπως. Να συνειδητοποιήσουμε σε όλη της την έκταση, την μικροπολιτική αντίληψη της ανακοίνωσης Γεωργαντά, σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του νέου κτηρίου ΤΕΙ στην πόλη μας. Είναι αλήθεια πως το κείμενο του βουλευτή της Ν.Δ στο νομό με τον ειρωνικό τίτλο «Μετακομίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ: Γρήγορα και φθηνά» χαμηλώνει ανησυχητικά το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης. 

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 5 Μαρτίου 2016, στις 13.00’, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Βράβευση της Τόλμης Κιλκίς στην κοπή πίτας της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Η καθιερωμένη κοπή πίτας της Ένωσης Taekwondo Β. Ελλάδος ( ΕΤΑΒΕ ) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Porto Palace στη Θεσσαλονίκη στις 19 Φεβρουαρίου 2017.

Τροπολογία για την επιδότηση αγοράς πρώτης κατοικίας στους υπαλλήλους που υπηρετούσαν σε παραμεθόριες περιοχές

Δελτίο τύπου Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
Ψηφίστηκε στη βουλή τροπολογία που αναφέρεται σε ρυθμίσεις θεμάτων που αντιμετωπίζουν υπάλληλοι του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α. που υπηρετούσαν σε προβληματικές περιοχές. 

Κιλκίς: Παράσταση διαμαρτυρίας ΕΛΜΕ για τα μεγάλα προβλήματα στην εκπαίδευση

Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ Κιλκίς
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς, στα πλαίσια απόφασης της Γ.Σ. των προέδρων όλων των ΕΛΜΕ της χώρας, πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 23-2-2017 και ώρα 13:00 στα Γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς με κεντρικό αίτημα την πραγματοποίηση μόνιμων διορισμών καθηγητών για την κάλυψη των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών των μαθητών της χώρας μας καθώς και για τα μεγάλα προβλήματα στην εκπαίδευση.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος "Κατάρτηση και πιστοποίηση ανέργων 29-64 ετών

Εγγραφείτε σε τμήματα  στην ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ σε Κιλκίς και Πολύκαστρο
· Άμεση έναρξη τμημάτων
· Μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων
· Συνεργασία για τη θέση πρακτικής που σας ενδιαφέρει

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, από σήμερα έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Eργαστήριο γονιών με θέμα: "Η μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο"

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στο ΝΗΡΕΑ το βιωματικό εργαστήριο γονιών με θέμα: "Η μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο". Στο εργαστήριο συμμετείχαν γονείς των μαθητών της ΣΤ΄ Τάξης από το 3ο και 5ο Δημοτικό σχολείο Κιλκίς.

Η Γνώμη στα περίπτερα πριν από 10 χρόνια


Πανελλαδική στάση εργασίας ΠΟΠΟΚΠ-ΠΟΣΕ ΙΚΑ, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ανακοίνωση Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Δεν έχουμε την παραμικρή ψευδαίσθηση για την αντιασφαλιστική και ψυχρά
ταμειακή σκοπιμότητα που ο ΕΦΚΑ υπηρετεί στο βωμό της εξυπηρέτησης του
χρέους, των δημοσιονομικών πλεονασμάτων και της διαιώνισης της εξάρτησης της χώρας μας από τους «δανειστές». 

Επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς στο Γυμνάσιο Βαπτιστή

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης μιας διαρκούς συνεργασίας μεταξύ του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς και του Γυμνασίου Βαπτιστή, έχει αναπτυχθεί μια σειρά κοινών δράσεων με σκοπό την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της συνεκπαίδευσης των μαθητών/τριών των δύο σχολείων.

"Κυρία Σοφία Πυξοπούλου σας ευχαριστούμε θερμά"

Ευχαριστήριο Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Κιλκίς
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά την κα. Σοφία Πυξοπούλου, για την υποστήριξη με την ευγενική προσφορά χρηματικού ποσού που διαθέτει στη σχολική μας μονάδα, εις μνήμη των αγαπημένων της προσώπων.

ΑΣΕΠ: Προκήρυξη (135) θέσεων τακτικού προσωπικού σε Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 2Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/13-2-2017 και ΦΕΚ 8/15-2-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν τριάντα πέντε (135) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες).

Μαθήματα αερόμπικ στην Ευκαρπία Κιλκίς


ΑΣΕΠ: Προκήρυξη (9) θέσεων για την Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.)

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Ε/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 7/15-02-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, εννέα (9) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.