Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς: 5ος Ημιμαραθώνιος Kilkis Trail – 3ος Δρόμος Υγείας Kilkis Run 5 χμ. – Παιδικός Αγώνας 1.000 μ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, διοργανώνει τον 5ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Kilkis Trail, τον 3ο Δρόμο Υγείας - Δυναμικού Βαδίσματος Kilkis Run 5 χμ. και τον Δρόμο Σπηλαίου 1.000 μ. παιδιών. 

Δεκτή η παραίτηση Τόσκα από τον Πρωθυπουργό

Ο Πρωθυπουργός είχε πριν από λίγο συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό για την Προστασία του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα. Ο κ. Τόσκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης και με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επανήλθε στην παραίτηση που είχε καταθέσει στον Πρωθυπουργό την προηγούμενη εβδομάδα.

Από φέτος το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ Κιλκίς, λειτουργεί και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Δελτίο τύπου Φροντιστηρίου Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ
Το Φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ καινοτομεί, πρωτοπορεί στην πόλη του Κιλκίς αλλά και αναβαθμίζεται. Πέρα από τη βασική του λειτουργία του σε θέματα Μέσης Εκπαίδευσης, από φέτος το Φροντιστήριό μας θα λειτουργεί και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, απευθυνόμενο πλέον και σε ενηλίκους.

Η ταινία “Ο Εγωιστής γίγαντας” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018, σας περιμένουμε στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” για να παρακολουθήσουμε την ταινία  “Ο Εγωιστής γίγαντας”.

Η ταινία “Καλή σύζυγος” στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς


Στις 3 Αυγούστου θα προβληθεί στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” η ταινία με τίτλο “Καλή σύζυγος”

Γιορτή Καρπουζιού στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς

Το Νέο Αγιονέρι τίμησε και φέτος τις παραδόσεις του με τη Γιορτή Καρπουζιού που διοργάνωσε με επιτυχία ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος ''Μιστί'' σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον κ. Θανάση Σκαρλάτο

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στον Θανάση Σκαρλάτο, κατάστημα Computer gr., για την προσφορά ολοκληρωμένης μονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή για τις ανάγκες της αίθουσας “Μανόλης Ανδρόνικος”.

Η ελπίδα της απόγνωσης

†Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Το κλάμα της αγιάτρευτης οδύνης μας, όσο περνούν οι μέρες, θα γίνεται όλο και πιο βουβό, κι όμως ασίγαστο θα καίει τα σωθικά μας.

Δεν λειτουργεί πλέον η κεραία της Cosmote απέναντι από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Δικαιώνονται όλο και περισσότερο στον αγώνα τους κατά της λειτουργίας της κεραίας κινητής τηλεφωνίας της cosmote, σε οικοδομή πλησίον του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, οι κάτοικοι της περιοχής των Δεκαπέντε Μαρτύρων.