Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις στο για τις 404 προσλήψεις στα δικαστήρια

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Κ/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/03-03-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων τεσσάρων (404) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Δικαστήρια και Δικαστικές Υπηρεσίες της χώρας).

Σε μια μοναδική Γιορτή του Αθλητισμού ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Σε μια μοναδική γιορτή του Αθλητισμού συμμετείχε για άλλη μια χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς.

50χρονος πουλούσε "φύκια για μεταξωτές κορδέλες" και τσέπωσε 771.706 ευρώ

Εξιχνιάσθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, περιπτώσεις απάτης κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος (17) ατόμων.

"Θυμόμαστε τους αγώνες μας - Σπάμε τα δεσμά"

Ανακοίνωση Αδέσμευτης Κίνησης Γυναικών
8 Μάρτη 2017 : η Οικουμενικότητα των Αγώνων, Ελπίδα για ανατροπή της φτώχειας και της εξαθλίωσης, της πατριαρχίας, του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού.
8 Μάρτη 2017 : ημέρα Μνήμης, Έγερσης, Αλληλεγγύης και Αγώνα.
Οι «θεσμοί» σε ατέρμονες και άχρηστες συζητήσεις επαναδιατυπώνουν τις ίδιες θέσεις για τα ίδια προβλήματα. Αδυνατούν να χαράξουν πολιτικές, να δρομολογήσουν λύσεις, ν’ αντιμετωπίσουν τους δείκτες βίας-φτώχειας-εξοστρακισμού των Γυναικών. 

Μήνυμα Αγαθοπούλου για την παγκόσμια ημέρα δικαιωμάτων των γυναικών

Υπογράφει η Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου
Πρόεδρος του ΔΣ του ΚΕΘΙ
"Σήμερα δε γιορτάζουμε ούτε δεχόμαστε επισκέψεις". Σήμερα θυμόμαστε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε. Η 8η Μάρτη δεν είναι γενικά η Ημέρα της γυναίκας, αλλά είναι η Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών. 

"Χαιρετίζουμε το όψιμο ενδιαφέρον του κ. Παραστατίδη"

Ανακοίνωση Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
"Ενημερωθήκαμε ότι πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ύστερα από αίτημα του Βουλευτή Κ. Θεόδωρου Παραστατίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα έργα υποδομής που πραγματοποιούνται στο Νομό.

Η Οδική Ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία τον Φεβρουάριο 2017

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Φεβρουάριο του έτους 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία τον Φεβρουάριο 2017

Κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου του 2017, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -483- άτομα και ειδικότερα:

Σάββατο 18 Μάρτη διεθνής ημέρα δράσης κατά του ρατσισμού, του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας

Κινήματα κατά του ρατσισμού
Ένα χρόνο μετά τη σύναψη της συμφωνίας της ντροπής ΕΕ - Τουρκίας, τα σύνορα παραμένουν κλειστά για τους ανθρώπους που δραπετεύουν από τον πόλεμο και την εξαθλίωση, προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους.

Κιλκίς: Δικογραφία σε βάρος 3 ατόμων για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 51, 25 και 18 ετών, για κατά περίπτωση κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι, ο 25χρονος μαζί με τον 18χρονο, το Δεκέμβριο του 2016 στο Κιλκίς, αφαίρεσαν ένα ποδήλατο από εξωτερικό χώρο σπιτιού και στη συνέχεια το πούλησαν στον 51χρονο.

Εγκύκλιος Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας για το σεβασμό των δικαιωμάτων της γυναίκας

Εγκύκλιος Διαταγή Αρχηγού Ελληνικής Αστυνομίας για το σεβασμό των δικαιωμάτων της γυναίκας, με αφορμή την επέτειο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας
"Όπως είναι γνωστό η 8η Μαρτίου κάθε έτους ορίστηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας» ή «Διεθνής Ημέρα των Δικαιωμάτων των Γυναικών». Είναι μία γιορτή προς τιμή των αγώνων των γυναικών να κατακτήσουν τα αυτονόητα δικαιώματα στη ισότητα, στην αξιοπρέπεια, στο σεβασμό, στην επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση. 

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες πρατήρια καυσίμων

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Οι βουλευτές Χρήστος Κατσώτης, Σάκης Βαρδαλής, Νίκος Καραθανασόπουλος
κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ το κείμενο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος για τη δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες πρατήρια καυσίμων.

Γενική συνέλευση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Το Λύκειο των Ελληνίδων Παράρτημα Κιλκίς καλεί σε Γενική Συνέλευση τα τακτικά μέλη του, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 και ώρα 6μ.μ., στο εντευκτήριό του (Μητροπόλεως 11).

Δικάζονται γιατί διεκδικούσαν φθηνό εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες

Δελτίο τύπου διωκόμενων
Την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017 στις 9 πμ στo H΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας στο κτίριο ΠΡΟΚΑΤ αίθουσα 1 της πρώην σχολής Ευελπίδων θα εκδικαστεί η υπόθεση της μήνυσης από την ΤΡΑΜ Α.Ε. κατά μελών του κινήματος του 2011 ενάντια στην αύξηση του εισιτήριου στα ΜΜΜ.

Η παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας και η μνήμη της δολοφονημένης Ελληνίδας: Ζάλογγο-Νάουσα-Πάφρα-Σμύρνη-Δίστομο

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Σαν σήμερα το Μάρτιο του 1921 στην Πάφρα του Πόντου γράφεται μία ακόμη σελίδα δολοφονίας των Ελληνίδων (και των παιδιών τους) που έχει επαναληφθεί κατά καιρούς κατά τη διάρκεια της ελληνικής ιστορικής πορείας αντίστασης και σωτηρίας. 

Εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει εκδρομή -προσκύνημα στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι Σερρών για την Ακολουθία των Γ’ Χαιρετισμών την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017.

Πολύκαστρο: Παρουσίαση της μαύρης κωμωδίας «Κυριακάτικος Περίπατος»

Το Θεατρικό Εργαστήρι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας παρουσιάζει την μαύρη κωμωδία του Ζωρζ Μισέλ (Georges Michel), «Κυριακάτικος Περίπατος» (La Promenade Du Dimanche).

Fitness Women's Day: Προσφορά μόνο για σήμερα από το Kinesis - Gym Kilkis

Kinesis - Gym Kilkis
Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και εμείς στον Kinesis-Gym κάνουμε δώρο την μισή τιμή στα πακέτα συνδρομών γυμναστηρίου σε όλες τις γυναίκες!

Κιλκίς: Ο «ΤΟΙΧΟΣ» είναι έτοιμος και περιμένει να δεχτεί την αγάπη μας


Λόγω κακοκαιρίας η εκδήλωση αναβάλλεται.
Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εγκαίρως
Δελτίο τύπου «Βηματίζω»
Το κίνημα "Ο Τοίχος της Καλοσύνης" που ξεκίνησε από την πόλη της Λάρισας, συγκίνησε και εμάς. Έτσι ήμασταν πολύ θετικοί στην πρόταση των εθελοντών μας για την δημιουργία του δικού μας τοίχου.

Πολύκαστρο: Ενημερωτική ιατρική ημερίδα για έλκη-κατάκληση


Γενική συνέλευση Τεχνολόγων Μηχανικών Κιλκίς

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 π.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς καλούμε τα μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος Ε.Ε.Τ.Ε.Μ (Επαγγελματική και Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών) Κιλκίς σε γενική συνέλευση με θέμα την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής των εκλογών στις 2 και 3 Απριλίου του 2017.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Τεσσαρακοστής της Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς

Καθημερινά
Ώρα 5:00μ.μ. ............................................Εσπερινός και Μεγάλο Απόδειπνο
Κάθε Τετάρτη
Ώρα 9:00μ.μ. .............................. .................Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία
Κάθε Παρασκευή
Ώρα 5:00μ.μ. .............................. ....................Ακολουθία των Χαιρετισμών
Κάθε Σάββατο
Ώρα 6:00π.μ. .............................. ........................Ώρες και Θεία Λειτουργία

12η PHOTOVISION & 1η Hi-Tech Expo

Ο συναρπαστικός κόσμος του Imaging, με την εγκυρότητά της έκθεσης PHOTOVISION αγκαλιάζει τα τελευταία επιτεύγματα της υψηλής τεχνολογίας στη νέα έκθεση Ηi-Tech Expo, 11-13 Μαρτίου 2017 στο Tae Kwon Do.

Δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών κάθε Παρασκευή, στον Άγιο Δημήτριο Κιλκίς

Κατά την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς κάθε Παρασκευή θα τελούνται δύο ακολουθίες των Χαιρετισμών της Θεοτόκου.