Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)



Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

28η Οκτωβρίου: Μια εξόρμηση στις ομορφιές της φθινοπωρινής Παιονίας


Του Γιώργου Δ. Αβραμίδη
Στην ορεινή Παιονία απέδρασε ο μαθητής της Α΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς για να περάσει λίγες όμορφες στιγμές στην πανέμορφη φύση. Την είχε προγραμματίσει από καιρό αυτήν την επίσκεψη, δεδομένου ότι η παρέλαση των μαθητών που τόσο προσδοκούσαν όλοι οι μαθητές δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε τελικά.

Διάκριση αθλητή του "Καραγιάννη" Ευρωπού στο Βαλκανικό πρωτάθλημα


Δελτίο τύπου "Καραγιάννη" Ευρωπού
Την Πέμπτη 28/10/21 διεξήχθη η πρώτη μέρα τού Βαλκανικού πρωταθλήματος με την ηλικιακή κατηγορία των παίδων. 
Ο αθλητής του συλλόγου μας Τσακνάκης Κωνσταντίνος συμμετείχε με την Εθνική ομάδα Παίδων στο στυλ της ελευθέρας πάλης στα 92 κιλά κατακτώντας την τρίτη θέση.

Kids yoga στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Η Παρασκευή είναι η αγαπημένη μέρα των παιδιών στο ΚΔΑΠ Kinesis for kids καθώς είναι η μέρα που πραγματοποιείται το μάθημα της yoga. Για το σημερινό όμως μάθημα ανυπομονούσαν ακόμη περισσότερο. Και ο λόγος; Ο λόγος ήταν φυσικά γιατί στο σημερινό μάθημα μπορούσαν να φέρουν και τη μανούλα ή τον μπαμπάκα μαζί. 

Συλλυπητήρια Π. Τονικίδη για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά


Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξη «Δήμος Αξιών»

Με βαθιά οδύνη και σεβασμό αποχαιρετήσαμε την Φώφη Γεννηματά. Την αξιοπρεπέστατη και ικανότατη πολιτικό, την δυναμική γυναίκα, την άξια μητέρα. Ο αδόκητος χαμός της άφησε πίσω δυσαναπλήρωτο κενό αλλά παράλληλα και μια παρακαταθήκη ήθους και δημοκρατικών αγώνων. Πλέον πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας του τόπου μας πλάι στον αείμνηστο πατέρα της. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Παιονίας για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά


Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη και πρόωρη απώλεια της Φώφης Γεννηματά προς την οικογένειά, τους φίλους και συνεργάτες της.

Οι Νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας


Με απόφαση του Δημάρχου
 Κώστα Σιωνίδη ορίζονται νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Παιονίας. Οι νέοι Αντιδήμαρχοι με θητεία από 1η Νοεμβρίου μέχρι και 31-10-2022 είναι οι κάτωθι:

Το ΚΔΑΠ Kinesis for kids τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Στο μάθημα της ζωγραφικής, αφού ολοκληρώθηκε συζήτηση σχετική με τα γεγονότα της 28ης Οκτωβρίου οι μικροί μας φίλοι σχεδίασαν και χρωμάτισαν την ελληνική σημαία σε σχήμα καρδιάς. Στη συνέχεια, έκοψαν περιστέρι με το μήνυμα ΟΧΙ! Κόλλησαν τα κομμάτι κι έτοιμη η δημιουργία. Και μια δεύτερη κατασκευή αποτέλεσε η δημιουργία ενός φαντάρου με μια ελληνική σημαία.

Φραγγίδης: Οι τουριστικές επιχειρήσεις χρειάζονται ενίσχυση


Τοποθέτηση Γ. Φραγγίδη στην εφημερίδα "ΙΤΝ - Ελληνικός τουρισμός"
"Οι τουριστικές επιχειρήσεις χρειάζονται ενίσχυση. Η υπέρβαση των αρχικών προσδοκιών, οφείλεται όχι και τόσο στις ενέργειες της κυβέρνησης, η οποία παρά τις όποιες προσπάθειές της, σε πολλές περιπτώσεις αντί να διευκολύνει τα πράγματα λειτούργησε μάλλον ανασταλτικά".

Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Οι 2 Αδερφές και άλλες ιστορίες" του Γιάννη Τσιτσίμη


Περίληψη τ
ου βιβλίου "Οι 2 Αδερφές και άλλες ιστορίες" του Γιάννη Τσιτσίμη

Σε αυτό το βιβλίο καραδοκούν μεγάλες ιστορίες και αφηγήσεις που έρχονται από ένα δυστοπικό μέλλον ή ένα ζοφερό παρελθόν: δύο αδερφές που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, μια Λολίτα κατευθείαν για την Κόλαση, μια ρέπλικα που επαναστατεί, ένας ψυχοπαθής συνταγματάρχης, μια εγκυμονούσα παρθένα, δύο άγγελοι που τα έχουν σπάσει με όλους, ένας εργάτης κάρβουνου που πνίγεται μέσα σε μια πολιτεία γεμάτη άνθρακα, η Ρίτα που είναι η φαντασίωση του κάθε άνδρα αλλά και άλλοι χαρακτήρες, φτιαγμένοι για έναν μελλοντικό κόσμο που δε θέλουμε να φανταστούμε ίσως γιατί έφτασε και τον βιώνουμε ήδη ή σταλμένοι από ένα αλλόκοτο, αλληγορικό παρελθόν που ηθελημένα ξεχάσαμε.

Πρόγραμμα λειτουργίας ΚΕΠ Δήμου Παιονίας

Επίσκεψη Γ. Γεωργαντά στη Διεύθυνση Δασών Κιλκίς


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε, σήμερα το πρωί, την έδρα της Διεύθυνσης Δασών Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 29/10/2021, 6:37 μ.μ.


Σύλληψη για απειλή και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη σήμερα (29 Οκτωβρίου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ημεδαπός άνδρας, καθώς μετά από καταγγελία ημεδαπού, εισήλθε παράνομα σε χώρο κατοικίας του νωρίτερα την ίδια ημέρα και απείλησε τον ίδιο και δύο συγγενικά του πρόσωπα, με κυνηγετικό όπλο. Το όπλο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ασφαλτικές εργασίες και εργασίες κοπής πρασίνου σε δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


- Ασφαλτικές εργασίες
στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και με διάρκεια δύο εβδομάδων.

Κορωνοϊός (29/10/2021): 3.643 νέα κρούσματα (68 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 55 θάνατοι και 392 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.643, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 734.778 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.8% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 153 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.837 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Εγκαίνια νέου βρεφικού σταθμού της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς "Πασχαλίτσα"

 
Η "Πασχαλίτσα" είναι ο πρώτος δημοτικός βρεφικός σταθμός που λειτουργεί επισήμως από σήμερα στην πόλη του Κιλκίς. Σε ένα όμορφο ειδικά φροντισμένο χώρο για μικρά παιδιά, με κρεβατάκια, είδη παιδικής περιποίησης και παιχνίδια, με φόντο ξεκούραστες παλ αποχρώσεις, θα φιλοξενηθούν και οι πρώτοι της ένοικοι, έντεκα βρέφη ηλικίας από οκτώ μηνών έως και δυόμιση ετών.