Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Στις 4 Δεκεμβρίου το 1ο Ανοιχτό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Rapid Μαγνησίας

Το 1ο Ανοιχτό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Rapid Μαγνησίας διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου με την υποστήριξη του Α.Ο. Αγριάς Μαγνησίας "ΑΘΛΟΣ"/Τμήμα Σκακιού “Το Πιονάκι”.

Σκοτώθηκε 60χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Χθες (26 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε δασική περιοχή του Αγίου Όρους, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 60χρονος ημεδαπός, κατέπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους.

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: Ψήφισμα αλληλεγγύης στους δεκάδες απολυμένους του ομίλου

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς, καταγγέλλει τις αλλεπάλληλες απολύσεις που πραγματοποιούνται τους τελευταίους μήνες στην ΑΛΟΥΜΙΛ, στέκεται αλληλέγγυος και συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων του Νομού για καλύτερη ζωή και σταθερή εργασία, με συλλογικές συμβάσεις.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 27/11/2022, 5:18μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν προχθές (25 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 3 ημεδαποί άνδρες, καθώς στην κατοχή τους και σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συμμετοχή Χ. Γκουντενούδη στο ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης "Παιονία ισχυρή"
Ο πρώην Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», συμμετείχε ως μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) στις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ που διεξήχθη στο Βόλο από 21-23 Νοεμβρίου, με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων ετών.

111η αιμοδοσία "Ακριτών" Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων "Οι Ακρίτες" 
Κυριακή 04/12/2022
111η Αιμοδοσία
Ώρα 9:00 - 13:00
"ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" Πολύκαστρο

(Video) Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων για την Επέτειο 2022 της Εθνικής Αντίστασης στο Κιλκίς

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων για την Επέτειο 2022 της Εθνικής Αντίστασης στο Κιλκίς. Κυραική 27 Νοεμβρίου 2022.

(Video) Γ. Γεωργαντάς: Τελευταίες παρεμβάσεις πριν από την παράδοση του νέου γηροκομείου Κιλκίς

Γ. Γεωργαντάς: Τελευταίες παρεμβάσεις πριν από την παράδοση του νέου γηροκομείου Κιλκίς. Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022.

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη για την Ημέρα Εθνικής Αντίστασης

Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
«Τιμούμε σήμερα τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που ενωμένοι αντιτάχθηκαν ενάντια στο ναζισμό και τον φασισμό, θυσιάστηκαν για την πατρίδα και για το υπέρτατο ιδανικό της Ελευθερίας.

Ημερήσια εξόρμηση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς, στον Όλυμπο

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 ο Σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στον Όλυμπο, με ανάβαση στην κορυφή "Μπαρμπαλάς" (1.850μ.), με αφετηρία το χωριό Βροντού Πιερίας. Πρόκειται για σχετικά εύκολη διαδρομή, που έχει ως αφετηρία το καταφύγιο «Κρεβάτια» στα 1.000μ. υψόμετρο. Στα πλαίσια της εκδρομής μπορούμε να επισκεφθούμε και το γραφικό ξωκλήσι της Αγίας Κόρης, λίγο πιο πάνω από τη Βροντού, στο βάθος μιας χαράδρας.

Η μαγεία των Χριστουγέννων

Της Σοφίας Μαυρίδου
Εν αναμονή της μεγαλύτερης γιορτής όλου του κόσμου και κυρίως της Χριστιανοσύνης, ας δούμε τι σημαίνει για τον καθένα η γέννηση του Χριστού μας, την οποία ως ανάμνηση γιορτάζει η ανθρωπότητα επί αιώνες αυτές τις μέρες.