Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Το χειρόγραφο



Του Φώτη Μισόπουλου
Στο τέλος ξεμάκρυνε, αφού μού είπε....να περιμένω
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤ [1]
......σε ο,τι τελειώνει. Για πάντα. Ή αλλάζει μορφή.

Σύσκεψη Γεωργαντά με τους Περιφερειάρχες


Τηλεδιάσκεψη με τους Περιφερειάρχες είχε σήμερα, Πέμπτη, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Είδαν οι προσφυγες την Παλιά Νομαρχία Κιλκίς και τρόμαξαν...

Κείμενο-φωτογραφίες: Αμπντούλ Καραπιπερίμ
Έφυγαν οι πρόσφυγες από την κόλαση του πολέμου και τις βομβαρδισμένες πόλεις τους. Και ήρθαν στο Κιλκίς και τρόμαξαν.

Δυναμικά παρών ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» και την Καθαρά Δευτέρα

Δελτίο τύπου 
Συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» ν. Κιλκίς, την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές φαγητών σε ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Ο Θ. Μαρκόπουλος μιλά με το Ν. Νίτσα και τον Η. Καλπάκα στον OkRadio

"Hμερολόγιον Ασυρμάτου"
Ραδιοφωνικές σελίδες ενός πολιτιστικού ημερολογίου με τους Νικόλας Νίτσας και Ηλίας Καλπάκας.
Αύριο Παρασκευή 11-3-2022, 11:00-13:00
Στην παρέα μας ο Επικοινωνιολόγος και Ραδιοφωνικός παραγωγός Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς με τον οποίο θα συζητήσουμε για τα τεκτενώμενα στην Ουκρανία.
Συντονιστείτε στη ραδιοφωνική μας παρέα, πληκτρολογώντας www.ok-radio.gr στο Ok Radio το ραδιόφωνο της πόλης του Κιλκίς.

Κορωνοϊός (10/3/2022): 21.863 νέα κρούσματα (128 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 56 θάνατοι και 359 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 21.863, εκ των οποίων 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.583.366 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 196 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.077 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Τι διδαχθήκαμε 15 μέρες τώρα


Υπογράφουν:
- Χρυσή-Ουρανία Παπαδοπούλου, Οικονομολόγος ″London Metropolitan University″ / Τμήμα Χρηματοοικονομικής, Παν. Πειραιά / Επιχειρηματίας
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Μεταπτυχιακός Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Σκηνές με βομβαρδισμένα νοσοκομεία και χτυπημένες εγκύους να τρέχουν να σωθούν δεν τιμα κανέναν ηγέτη και κανένα λαό. Δεν τιμούν όλους μας ως Ανθρωπότητα! Ένας πόλεμος, είτε τοπικού, είτε διακρατικού, είτε διεθνούς χαρακτήρα, τελειώνει σε 3 μέρες, ή σε 14 μέρες. Μετά δεν είναι Πόλεμος, είναι μια νέα διαφορετική Πραγματικότητα. Ο κάθε πόλεμος αρχίζει όταν θέλεις, αν έχεις την ισχύ, αλλά δεν τελειώνει όταν θέλεις, έχεις δεν έχει (πλέον) την ισχύ.

Δήμος Παιονίας: Κοινωνική λειτουργός κάθε Πέμπτη στον Άγιο Πέτρο

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Από την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 και κάθε Πέμπτη και ώρες 09.00 έως 12.00πμ θα βρίσκεται Κοινωνική Λειτουργός από το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, στο Κοινοτικό Κατάστημα του Αγίου Πέτρου προς εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 10/2/2022, 6:17 μ.μ.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (9 Μαρτίου 2022) το βράδυ σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, λίγη ώρα νωρίτερα παραβίασε οικία ημεδαπού και αφαίρεσε χρηματικό ποσό 3.950 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της οικίας.

Διακοπή ρεύματος την Παρασκευή 11 Μαρτίου, στην Ξυλοκερατιά Κιλκίς

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 11 Μαρτίου έχει προγραμματιστεί η διακοπή ρευματοδότησης σε τμήμα της Ξυλοκερατιάς (πέριξ της εκκλησίας) από τις 8.30 έως τις 10 το πρωί.

Διαγωνισμός καλύτερου αναγνώστη στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Ανακοίνωση 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Για τους επόμενους 4 μήνες θα τρέχει ο διαγωνισμός καλύτερου αναγνώστη της E-Library του προγράμματος Erasmus+ The Love of Reading στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς στο οποίο συμμετέχει και το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς.