Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αυτή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου η εκπομπή “Στον τόπο που γεννήθηκα...” ταξιδεύει στα Αντικύθηρα....

Δεκαεννέα κάτοικοι μένουν εκεί τον χειμώνα... Το νησί του Αγίου Μύρωνα είναι τα Αντικύθηρα....το νησί επίσης του αρχαίου ναυαγίου που συναρπάζει και στις μέρες μας με τα νέα ευρήματα...

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Ο ξένος, η ξένη και ο τρίτος” 
Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014
Ώρα  20.30 
Καφέ  ΓΑΖΙΑ 
Καρόλου Ντηλ 22
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Αν έχετε λεφτά και χρωστάτε στο δήμο Κιλκίς, να η ευκαιρία

Ανακοίνωση δήμου Κιλκίς
Καλούνται όλοι οι οφειλέτες του δήμου να προσέλθουν στα γραφεία τoυ δήμου ή των δημοτικών ενοτήτων προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους -έκπτωση έως 100% των προσαυξήσεων (άρθρο 51 ν.4257/14).
Προθεσμία έως 30/11/14
Η ένταξη των οφειλών στην ανωτέρω ρύθμιση αναστέλλει κάθε ενέργεια λήψης αναγκαστικών μέτρων από τον δήμο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Τι έγινε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Οι σημαντικές δράσεις που αναπτύσσει και σχεδιάζει το Επιμελητήριο Κιλκίς αλλά και το οικονομικό μέλλον του φορέα ήταν τα κυριότερα θέματα της συζήτησης στη συνεδρίαση του Δ.Σ., που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29 Οκτωβρίου.

Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Α΄περιόδου 2014

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται η διενέργεια εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη Α΄περιόδου 2014, σύμφωνα με τις διατάξεις της με αρ.πρωτ.: 38200/1136/2011 (ΦΕΚ 1969/Β’/02-09-2011) απόφασης του Υφυπουργού Υποδο-μών Μεταφορών και Δικτύων «Περί κανονισμού λειτουργίας ερασιτεχνικών σταθ-μών ασυρμάτου» και της με αρ.πρωτ.: οικ.16046/425/Φ310/02-03-2012 (Α-ΔΑ:Β4ΩΡ1-0Ρ8) εγκυκλίου του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.

Συγκέντρωση ειδών ρουχισμού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Κιλκίς

Πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ειδών ρουχισμού, τα οποία θα διατεθούν στους εξυπηρετούμενους από την υποστηρικτική δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Κιλκίς, αναλαμβάνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) σε συνεργασία με τον τοπικό Σύλλογο Τριτέκνων.

5.260 Δημόσιοι Υπάλληλοι έμβασαν στο Εξωτερικό 1,45 δις €!

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, παρέδωσε, σήμερα, δια του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), στη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), Κατερίνα Σαββαΐδου, λίστα, με τους 415 δημοσίους υπαλλήλους που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους, εν μέσω του ελέγχου για υψηλά τραπεζικά εμβάσματα στο εξωτερικό.

Επισκέψεις μελών Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς σε Κολχίδα, Αργυρούπολη και Σεβαστό

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Επισκέψεις σε Κολχίδα, Αργυρούπολη και Σεβαστό πραγματοποίησαν τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και καταγραφής ζητημάτων που αφορούν τους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας.

Τελετή Απονομής "Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος 2014"


Τροπολογία της ΔΗΜΑΡ για την αποκατάσταση μικρο-ομολογιούχων

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς κατέθεσε στη Βουλή τροπολογία για το μείζον θέμα της αποκατάστασης της ζημιάς που υπέστησαν οι μικρο-ομολογιούχοι από το κούρεμα των ομολόγων λόγω του PSI. Η τροπολογία έχει ως στόχο την αποκατάσταση καταρχήν της ηθικής τάξης αλλά και της οικονομικής ζημίας απέναντι σε 15.000 συμπολίτες μας οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τις όποιες αποταμιεύσεις τους σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου, καθώς και της εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών. 

Παραλαβή νέου εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς μέσω του Ipa Shield.



Με επιτυχία εξελίσσεται η υλοποίηση του έργου IpA Shield με την παραλαβή νέου, υπερσύγχρονου εξοπλισμού για το Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς. Ήδη τέθηκε σε λειτουργία το πρώτο από τα τρία πακέτα τελευταίας γενιάς ακτινογραφικών ψηφιοποιητών, ενώ σε μέχρι το τέλος του έργου αναμένεται η παραλαβή νέου ιατρικού εξοπλισμού ύψους άνω των 600.000€. Ο νέος εξοπλισμός θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου και στην παροχή αποτελεσματικότερης ιατρικής φροντίδας.

Οι καλπασμοί συνεχίζονται...!

Με επιτυχία και πλατιά χαμόγελα ξεκίνησαν οι πρώτοι καλπασμοί στο πρόγραμμα που διεξάγει ο «ΒηματίΖΩ» με τίτλο «ΒηματίΖΟΥΜΕ καλλιεργώντας τροφή για άλογα. Η δική μας συμμετοχή στη Θεραπευτική Ιππασία».

473 φωτογραφίες της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου στο Κιλκίς



Δείτε και κατεβάστε τη δική σας φωτογραφία της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου 2014 στο Κιλκίς. 

Δείτε ΕΔΩ

Σχετικά με τις σχολικές τσάντες των μαθητών

Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Υποψήφιος Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων

Την ύπαρξη εγκυκλίου από το 2010, με την οποία δίνονται οδηγίες στις σχολικές μονάδες, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους μαθητές και τους γονείς τους, σχετικά με τις ενέργειες που οφείλουν να προβαίνουν για τις σχολικές τσάντες.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Η νέα Ελλάδα του Σαμαρά- Ετήσια Έκθεση της UNISEF- Φτωχό ένα στα δύο Ελληνόπουλα…·Κόκκινα δάνεια: Ρύθμιση με αστερίσκους·Άμεση πρόσληψη προσωπικού ζητά η Ρ. Δούρου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Γεύμα αγωνίας- Ραγδαίες εξελίξεις- (Καραμανλής- Σαμαράς) Φουντώνουν οι συζητήσεις στο παρασκήνιο για όλα τα ανοιχτά μέτωπα·ΕΝΦΙΑ- «Πανικός» με τα επιδόματα που παίρνουν οι μη έχοντες·Προσγείωση προσδοκιών στον τάφο της Αμφίπολης