Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Κιλκίς η Ομάδα Microgreens Magicgreens στον Πανευρωπαϊκό Τελικό καλύτερης μαθητικής εικονικής επιχείρησης

Τις ευλογίες και τις ευχές του Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Βαρθολομαίου δέχτηκε η μαθητική Ομάδα Microgreens Magicgreens του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς.

Η «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Την ανατρεπτική Ηλέκτρα του Ευριπίδη παρουσιάζουν το καλοκαίρι 2022 οι Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα σε περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο στους ρόλους της Ηλέκτρας και του Ορέστη αντίστοιχα. Στον ρόλο του Παιδαγωγού ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 9/7/2022, 6:23 μ.μ.

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για κατοχή οπλισμού
Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη τη σύλληψη ατόμου για κατοχή οπλισμού.

Μ.Γ.Σ. ΑΡΗΣ Παντελεήμονα: Δεκαπέντε χρόνια χωρίς τον Αρίστο


Δελτίο τύπου ΑΡΗ Παντελεήμονα

Δεκαπέντε χρόνια χωρίς τον Αρίστο. Την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 συμπληρώθηκαν δεκαπέντε χρόνια από τον αιφνίδιο θάνατο του συγχωριανού μας Αριστοτέλη Φουντουκίδη, του σημαντικότερου ποδοσφαιριστή που ανέδειξε η ομάδα του Μουσικογυμναστικού συλλόγου ΑΡΗ Παντελεήμονα. 

ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΚΙΛΚΙΣ: -50% στα χειμερινά και καλοκαιρινά


Ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς



Σκοτώθηκε 74χρονος σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια

Σήμερα (9 Ιουλίου 2022) και ώρα 09.30 περίπου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 74χρονο ημεδαπό που κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 74χρονου πεζού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Το άλλο ζευγάρι: Μια ταινία μικρού μήκους της Sarah Rozik

Τι απαντά το υπουργείου στο αίτημα του Γ. Φραγγίδη για παράταση συμβάσεων επικουρικού προσωπικού στο Γηροκομείο Κιλκίς

Απάντηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στην αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή στις 3/6/2022 ο κ. Γιώργος Φραγγίδης με θέμα «Αίτημα παράτασης συμβάσεων επικουρικού προσωπικού στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων – Οίκο Ευγηρίας Κιλκίς του ΚΚΠΠΚΜ»​, με βάση την επιστολή του Προέδρου και των Μελών του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων. ​

Η ταινία «Ένας Θρίαμβος (Un Triomphe/The Big Hit)» στο θερινό σινεμά στο της ΤΕΧΝΗΣ

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Οι προβολές στο θερινό σινεμά στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό συνεχίζονται μια με βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική κωμωδία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη


Λόγω άστατων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση μεταφέρεται στην επόμενη μέρα Κυριακή 10 Ιουλίου.