Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

(Video) Πρόβα τζενεράλε της μεγάλης συναυλίας - αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, στο θέατρο Λόφου Κιλκίς

Πρόβα τζενεράλε της μεγάλης συναυλίας - αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, στο θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022.

Ιδιαίτερα συγκινητική η παρουσίαση του βιβλίου "Η δύναμη της ψυχής ενός πόντιου γυμναστή" του Κιλκισιώτη Θεόδωρου Αυγίδη

Γραφει ο Δημήτρης Αβραμίδης
M.Sc. Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Εξειδικευμένη Μετεκπαίδευση Ποδοσφαίρου - Ανωτάτη Γερμανική Αθλητική Σχολή D.S.H.S. Köln
Με όραμα: την αισιοδοξία την υπομονή κι επιμονή την ελπίδα την ποντιακή παράδοση την επιτυχία
Ακολουθώντας τον έντυπο «μυστικό μου έρωτα» καθώς και τις βιβλιοπαρουσιάσεις αυτοβιογραφίες είχα την τύχη και την τιμή να παραβρεθώ την Κυριακή στις 12 Ιουνίου σε μια από τις πλέον εξέχουσες εκδηλώσεις που τιμούν τον άνθρωπο και το δημιουργικό του έργο που πραγματοποίησε και παρουσίασε ο Δήμος Καλαμαριάς προς τιμήν του άξιου συναδέλφου συμπατριώτη μας με καταγωγή από τον ορεινό Άγιο Αντώνιο, Πόντιο Εκπαιδευτικό φυσικής Αγωγής, προπονητή ποδοσφαίρου και της Ενόργανης Γυμναστικής την οποία υπηρέτησε με το διδακτικό του έργο και στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης την περίοδο 1986-1995 κλείνοντας εκεί την μακρόχρονη και επιτυχή επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Αστροπαρατήρηση στο 2ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Κιλκίς



Στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιος Αμυράς

Τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεώργιο Αμυρά υποδέχθηκε, σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου 2022, στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 14/6/2022, 3:17 μ.μ.

Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν χθες (13 Ιουνίου 2022) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ημεδαπές γυναίκες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα διέρρηξαν κατάστημα από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Σκοτώθηκε 26χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Σήμερα (14 Ιουνίου 2022) και ώρα περίπου 02.45΄ στο 13ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών – Παλιουρίου, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Συλλυπητήρια του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς για το θάνατο της Αθηνάς Τριανταφυλλίδου

Ανακοίνωση  Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνήλθε εκτάκτως και, διερμηνεύοντας και τα αισθήματα όλων των δικηγόρων του Κιλκίς, εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της υπαλλήλου του Πρωτοδικείου Κιλκίς Αθηνάς Τριανταφυλλίδου.

Σε Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας ο Κωνσταντίνος Βαγιάτης

Σημαντική παρουσία θα έχει εφεξής ο νομός Κιλκίς στην Ομάδα Εργασίας για την κοινωνική προστασία και ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για την Κοινωνική Ένταξη και Μείωση της Φτώχειας 2021-2027, που συγκροτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης των φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς

 
Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Το Πρωτάθλημα Ελλάδος Ιππικής Αντοχής υλοποιήθηκε στο Ράντσο Κιλκίς, 11 και 12 Ιουνίου 2022, με τη διοργάνωση του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς. Συμμετείχαν αθλητές από Ρόδο, Κέρκυρα, Κιλκίς, Αττική, Καβάλα, Θάσο, Σέρρες, Θεσσαλονίκη και άλλα μέρη της Ελλάδος. 

Επιμορφωτική Κιλκίς: Κατάρτιση εκπαιδευτικών στην Σλοβενία με στόχο μια ποιοτικότερη εκπαιδευτική διαδικασία

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ ΚΑ2 Στρατηγικές Συμπράξεις, με τίτλο “Blended teaching and learning in VET schools” («Μεικτή εκπαίδευση και μάθηση στα κέντρα/σχολεία επαγγελματικής κατάρτισης»), ταξίδεψε στο Μάριμπορ της Σλοβενίας για να συμμετέχει στην τρίτη και τελευταία διακρατική εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο “Quality education process and students’ performance”.

Αποκλείστηκε στον ημιτελικό του κυπέλλου ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς

Την ήττα με σκορ 2.5 – 1.5 γνώρισε στον ημιτελικό του Διασυλλογικού Κυπέλλου Κεντροδυτικής Μακεδονίας η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς από την ισχυρή ομάδα του Ομίλου Σκακιστών Γιαννιτσών. Η ομάδα του Κιλκίς βρέθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στις 4 καλύτερες ομάδες της Ένωσης Κ.Δ. Μακεδονίας και έφτασε πολύ κοντά στην πρόκρισή της στον τελικό, καθώς χρειαζόταν μόλις μισό βαθμό ακόμα.

Επίσκεψη «Ρομποτικής» από το ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ στο Δημοτικό Νέου Γυναικοκάστρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ
Την Παρασκευή 10/6 η εκπαιδεύτρια Ρομποτικής του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος, Κυριακή Τραντούδη, επισκέφθηκε με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό το Δημοτικό Σχολείο του Νέου Γυναικοκάστρου Κιλκίς και το μετέτρεψε σε ένα meg;alo εργαστήριο δεξιοτήτων.

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη για την Παγκόσμια Ημέρα του εθελοντή αιμοδότη

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς

Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών και του Διεθνούς Οργανισμού Μετάγγισης Αίματος.

Παραδοσιακή βραδιά στον Άσπρο Παιονίας



(Video) Η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς ‘’Αργοναύτες’’, στο "Οδοιπορικό Μνήμης στη Μικρά Ασία"

Η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς ‘’Αργοναύτες’’, στο "Οδοιπορικό Μνήμης στη Μικρά Ασία", τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, στο Πάρκο-Κήπος.

(Video) Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών ‘’Άγιος Τρύφων’’ Κιλκίς, στο "Οδοιπορικό Μνήμης στη Μικρά Ασία"

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στενημαχιτών ‘’Άγιος Τρύφων’’ Κιλκίς, στο "Οδοιπορικό Μνήμης στη Μικρά Ασία", τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, στο Πάρκο-Κήπος.

(Video) Η χορωδία του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, ’Άγιος Νέστωρ’’, στο ‘"Οδοιπορικό Μνήμης στη Μικρά Ασία’"

Η χορωδία του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, ’Άγιος Νέστωρ’’, στο "Οδοιπορικό Μνήμης στη Μικρά Ασία", τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022, στο Πάρκο-Κήπος.