Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Νίκη για την ΚουΠα Κιλκίς απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο



Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά επικράτησε τελικά με 59-58 του Πιερικού Αρχέλαου. Η ΚούΠα Κιλκίς έκλεισε 20 αγώνες στη σειρά αήττητη και συνεχίζει, ενώ συμπλήρωσε τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης.

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της πόλης του Κιλκίς, την Τρίτη 29-03-2022


Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν στην οδό 21η Ιουνίου από το ύψος της Σόλωνος μέχρι το ύψος της Παπαλουκά ότι την Τρίτη 29-03-2022 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης & ακύρωσης του παλαιού δικτύου.

“Overcoming Students Challenges & Aiding Retention” (Ξεπερνώντας τα θέματα ψυχικής υγείας των σπουδαστών και βοηθώντας την παραμονή τους στην εκπαίδευση)

Δελτίο τύπου ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗΣ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σόφια της Βουλγαρίας, στις 16 και 17 Μαρτίου 2022 η τελευταία διακρατική συνάντηση των εταίρων του έργου με την επωνυμία “Overcoming Students Challenges & Aiding Retention” και το διακριτικό τίτλο “OSCAR” στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ Στρατηγικές Συμπράξεις, με τη χρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+ Βασική Δράση 2, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ψηφιακά από το νέο δικαστικό έτος η επίδοση εγγράφων της ποινικής δίκης

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη

Ψηφιακά θα γίνεται η επίδοση εγγράφων της ποινικής δίκης, από το νέο δικαστικό έτος. Ειδικότερα, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση των Υπουργών Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, καθιερώνεται η ηλεκτρονική επίδοση ως ο κύριος τρόπος επίδοσης από τους επιμελητές των ποινικών δικαστηρίων.

Εργασίες συντήρησης στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη

Οι εργασίες συντήρησης στη γέφυρα «Μυτιληνάκια» επί της οδού Μοναστηρίου θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 29 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022.

Ο νομός Κιλκίς θλιβερός "πρωταθλητής" σε θανάτους από Covid19 σε όλη την Ελλάδα: Υπάρχουν αιτίες; Υπάρχουν ευθύνες;

Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Υπεύθυνος Τμήματος Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας του κ. Νίκου Καρδούλα που στηρίχθηκε σε επεξεργασία των επίσημων στοιχείων του Υπουργείου Εσωτερικών. Σχεδόν 8 στους 1000 κατοίκους του νομού Κιλκίς κατέληξαν μετά την προσβολή τους από τον Covid19! Μια θλιβερή πρωτιά με
μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας.

Σε διυπουργική σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου ο Γ. Γεωργαντάς

Σε διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, εξετάσθηκε η λειτουργία της αγοράς, η επισιτιστική επάρκεια της χώρας, τα διεθνή δεδομένα στο εμπόριο αγροτικών προϊόντων, τα εφόδια και η ενέργεια και πώς επηρεάζουν το κόστος παραγωγής.

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: 8 βραβεία σε 5 χρόνια, ανάμεσα σε όλους τους δήμους της χώρας

Διάκριση-σταθμός για τον Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη σε μία περίοδο διεθνούς ενεργειακής καταιγίδας που έχει επιφέρει τεράστιες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής σε Διεθνές Σεμινάριο με θέμα τον ρόλο του Κοινωνικού Πανεπιστημίου στη Μεσόγειο, στο πλαίσιο του έργου MED-QUAD


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Η Επιμορφωτική Κιλκίς, σαν Συντονιστής Εταίρος του διακρατικού έργου “Μεσογειακή Προσέγγιση του Τετραπλού Έλικα για την Ψηφιοποίηση” (MEDiterranean QUadruple helix Approach to Digitalisation και ακρωνύμιο - MED-QUAD), πρόγραμμα ENI CBC MED, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για άνοιγμα διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων για το θέμα του “Κοινωνικού Πανεπιστημίου”.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 28/3/2022, 6:38μ.μ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών, εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής και φθορών σε φωτοβολταϊκά πάρκα

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς για το έτος 2022-2023

Ενημερώνονται οι μαθητές, γονείς και κηδεμόνες που ενδιαφέρονται για εισαγωγή το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς για τα εξής:

Κορωνοϊός (28/3/2022): 27.490 νέα κρούσματα (154 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 73 θάνατοι και 342 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 27.490, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.957.810 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 150 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.165 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Η ΕΠΣ Κιλκίς καταδικάζει την οπαδική βία σε βάρος ποδοσφαιριστή του "Απόλλωνα" Πευκοδάσους

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς
Καταδικάζουμε την πρωτοφανή για τα δεδομένα του νομού Κιλκίς, ενέργεια ομάδας φιλάθλων να ξυλοκοπήσουν με αγριότητα ποδοσφαιριστή της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝ Πευκοδάσους δύο ώρες μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα. 

Συλλήψεις ατόμων στο Κιλκίς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας

Συνελήφθησαν σήμερα (28 Μαρτίου 2022) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 6 ημεδαποί άνδρες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητικής βίας, σύσταση συμμορίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Γυναίκα στην Πολιτική, στις Εκλογές και η σχέση με την Ελληνική Κεντροδεξιά


Γυναίκα στην Πολιτική, στις Εκλογές και η σχέση με την Ελληνική Κεντροδεξιά. Από τον Ελ. Κ. Βενιζέλο μέχρι και σήμερα

Υπογράφουν:
- Αγγελική (Άντζελα) Πατούλια, Ασκούμενη Δικηγόρος / Απόφοιτη Παν. Κύπρου / Συντάκτρια Κοινωνικών, Πολιτικών και Νομικών Ζητημάτων
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. στις Διεθνείς Σπουδές, Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διπλωματία στο Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος

Περίοδος 1910-1935. Ο μέγας φιλελεύθερος, Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος προωθεί, πιέζει αν θέλετε με δυναμισμό, δίνει το έναυσμα σε γυναίκες κάθε ηλικίας, καταγωγής, μόρφωσης να γίνουν μέλη και στελέχη στο πανίσχυρο τότε Κόμμα Φιλελευθέρων. Νέα ήθη, νέες πολιτικές. Πολλές κυρίες γίνονται ακόμη και προεδρίνες στις απανταχού Λέσχες του Κόμματος των Βενιζελικών. 

(Video) Αναχώρηση εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στην Αυστρία

Αναχώρηση εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς στην Αυστρία, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022.

Το λες και θλιβερό, δήμαρχε του Κιλκίς...

Υπογράφει η Κασσάνδρα
Δήμαρχε Κιλκίς,
είναι σημαντικό οι πολιτικοί να δέχονται την κριτική, κάτι που, δυστυχώς, διαπιστώνουμε καθημερινά ότι δεν το αντέχεις.