Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

"Το ότι εργαζόμαστε στο δρόμο δε σημαίνει πως διαθέτουμε και λιγότερη αξιοπρέπεια"


Υπογράφει το Σωματείο λαϊκών αγορών Ν.Κιλκίς
Σας γνωρίζουμε πως είμαστε στη δυσάρεστη θέση αν και δε το θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την αδιαφορία και αδιαλλαξία της τοπικής αυτοδιοίκησης (κάτι που συμβαίνει συνεχώς τα τελευταία χρόνια) που κωφεύει στα μεγάλα προβλήματα των θεσμών όπου εδρεύουν και λειτουργούν οι λαϊκές αγορές με βασικό γνώμονα τη σωστή εξυπηρέτηση του πολίτη και κατ' επέκταση του Έλληνα καταναλωτή (χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, ανέργους κ.τ.λ).

Γκουντενούδης: "Ο κ. Σιωνίδης αισθάνεται ανασφάλεια"

Με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρεται στο όνομα του σε σχέση με την κάθοδό του στο Δήμο Παιονίας ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς και υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
"Το 2010 οι πολίτες του ν. Κιλκίς μου έδωσαν εντολή να τους εκπροσωπήσω στην Περιφέρειακή Ενότητα Κιλκίς και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην υπόθεση της τοπικής ανάπτυξης.

Τσιτουρίδης: "Στις εκλογές θα επιτελέσω το καθήκον μου"

Ο πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Διαψεύδω την οποιαδήποτε εμπλοκή μου σε υποψηφιότητες για τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου και δεν εξουσιοδοτώ κανέναν να εμφανίζει απόψεις μου. Στις εκλογές που έρχονται εγώ θα είμαι στο Κιλκίς και θα επιτελέσω το καθήκον μου».

Σιωνίδης: "Αλλού αυτά κύριε Γκουντενούδη"

Υπογράφει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης
"Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!
Το μάθαμε στο σχολείο αλλά δεν θυμόμαστε αν μας το είπαν για καλό ή για να το αποφεύγουμε.

Νόμος για κτηνοτρόφους που παράγουν ζωοτροφές για ιδιοκατανάλωση

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης ο Νόμος 4235/2014 (ΦΕΚ Β΄32/11-2-2014), που αναφέρεται στα μέτρα, στις διαδικασίες και στις κυρώσεις για την εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των τροφίμων και των ζωοτροφών.

Ο Γκουντενούδης και η ιστοσελίδα του

Με μια σύγχρονη, καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και οι συνεργάτες του, επικοινωνούν πλέον με τους δημότες Παιονίας στη διεύθυνση www.paioniaisxiri.gr

Μεγάλες επιτυχίες του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς σε Αθήνα και Δίον

Την Κυριακή 9/3 έγιναν δύο αγώνες δρόμου, ο ένας στην Αθήνα και ο άλλος στο Δίον της Πιερίας. Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συμμετείχε και στους δύο και μάλιστα με σημαντικές διακρίσεις και στις δύο διοργανώσεις.

H κατάσταση στους δρόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 στις 09:00 π.μ.

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής: