Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Δημήτριος Μίσκος: Είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Γρίβας Παιονίας


Δημόσια έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς

Δημόσια έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 23 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00μ.μ., για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην τοπική κοιότητα Παλιού Αγιονερίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Λαϊκής Συσπείρωσης" Κιλκίς 
Με τη στήριξη του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης Παλαιού Αγιονερίου» στην Τοπική Κοινότητα του χωριού, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι γυναίκες του χωριού μπορούν να κάνουν την πραγματική διαφορά, γιατί η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μόνη δύναμη που βάζει μπροστά τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Η ΤΟΛΜΗ Κιλκίς στους φιλικούς αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΤΟΛΜΗΣ Κιλκίς
Φιλικοί αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων υπό την αιγίδα της Ένωσης (ΕΤΑΒΕ) διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στις 11/05/2019. 

Ο Θάνος Τσαουσίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Θάνος Τσαουσίδης θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα, "Η πρώτη γενοκτονία του 20ου αιώνα"



Ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς και η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση με θέμα: «Η εθνοκάθαρση των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ασσυρίων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δ.Ε. Γαλλικού του Δημήτρη Κυριακίδη


Προγραμματικές δεσμεύσεις για Διοίκηση και Περιβάλλον του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Δ. Κυριακίδη

"Προστατεύουμε το ΓΑΣ Κιλκίς από προσωπικές φιλοδοξίες οποιουδήποτε"

Υπογράφουν μέλη του Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς
Τα μέλη του Δ.Σ του ΓΑΣ Κιλκίς που υπογράφουν την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να δηλώσουμε όσον αφορά την πρόσφατη ανάρτηση σε λογαριασμού στο facebook με την ονομασία ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ που αφορά την ευχή για καλή επιτυχία ΜΟΝΟ προς τον πρόεδρο του συλλόγου, ότι ουδέποτε είχαμε κάποια ενημέρωση για την ανάρτηση αυτή.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ και ΔΗΜΟΣ- Δυο αλληλένδετοι θεσμοί

Της Ναβροζίδου Γενοβέφας
Ο θεσμός της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης πραγματώνει την ιδέα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και στα δυο επίπεδα. Οι πολίτες καταφεύγουν σε καθολικές εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων, εισάγοντας και εφαρμόζοντας κατά αυτόν τον τρόπο την έννοια της δημοκρατικής αρχής στην διοίκηση μέσω της οικοδόμησης της δημοκρατίας και μέσα, πλέον, από την καθιέρωση της απλής αναλογικής, ενός μέτρου που ανέκαθεν ήταν πρωταρχικό αίτημα τις τελευταίες δεκαετίες από τις προοδευτικές και αριστερές δυνάμεις.

Αύριο σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία

Αύριο, Τετάρτη 22 Μαΐου, ξεκινάει η λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του Ε.Φ.Κ.Α., για την υπαγωγή στη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία σε έως και 120 δόσεις.

Προεκλογικό σποτ του υποψ. Δημοτικού Συμβούλου Κιλκίς, Γιώργου Ηλιάδη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει την απόφαση των ομοσπονδιών και συλλόγων των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών της χώρας για αποχή από τα καθήκοντα και προειδοποιητικό κλείσιμο των μονάδων στις 23, 24 και 25 Μαΐου και καλούμε τα μέλη μας να συμμετάσχουν ενεργά σε αυτή την κινητοποίηση.

Στο Κιλκίς ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ Κιλκίς
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ κ. Θ. Ζαγοράκης θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 και ώρα:13:00 το Κιλκίς στο πλαίσιο των περιοδειών του στην Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών.

Περί ανάπτυξης ο λόγος (Τρίτο μέρος)

Γράφει ο Νίκος Νίτσας
Σήμερα στο τρίτο, και τελευταίο μέρος, θα συνεχίσω το αφήγημα όλων μας που δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη. Έχω ξαναπεί πώς όλοι την θέλουμε και όλοι σκεφτόμαστε τρόπους για να έλθει.

"Πώς μπορώ να είμαι ωφέλιμος, σε μια εποχή που ο Δημότης Κιλκίς νοιώθει πληγωμένος"

Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά του Κιλκίς, ένα πράγμα είχα μόνο στο μυαλό μου.

Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς τίμησε τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Υπογράφει ο Αλέξανδρος Α. Ταμουτσίδης
Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς τίμησε και φέτος τις χιλιάδες των θυμάτων της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την κορύφωση των διώξεων από τις πατρογονικές τους εστίες. Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019, οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα γεγονότα της Γενοκτονίας, να προβληματισθούν και να εμβαθύνουν σε θέματα που αφορούν διαχρονικές ανθρωπιστικές αξίες.

Πληρωμή Επιδόματος Στέγασης

Από την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του Επιδόματος Στέγασης (ενοίκιο), των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2019.

Χρήσιμες πληροφορίες για τις εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019

Πότε και για ποιες εκλογές ψηφίζουμε;
Οι Ευρωεκλογές στην Ελλάδα διεξάγονται ταυτόχρονα με τον πρώτο γύρο των Περιφερειακών, Δημοτικών και Κοινοτικών Εκλογών την Κυριακή 26 Μαΐου 2019. Η ψηφοφορία διαρκεί από τις 7:00 το πρωί έως τις 7.00 το απόγευμα.

Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Κιλκίς, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της

Δελτίο τύπου Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Κιλκίς
Η ΔΑΚΕ/ΠΕ Κιλκίς, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς όλους τους συναδέλφους, που συμμετείχαν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και στις διαδικασίες για την εκλογή αντιπροσώπων για την 88η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ.

Πρόσφατες ρυθμίσεις για το Επαγγελματικό Λύκειο

Στον πρόσφατα ψηφισμένο νόμο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων (Ν.4610/2019) περιλαμβάνονται μια σειρά από αλλαγές που αφορούν στα Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.
Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων: Επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης, στο πλαίσιο της Πράξης«Ενίσχυση και πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων σε πολύ μικρές επιχειρήσεις», με κωδικό ΟΠΣ 5010964, που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο –Ε.Κ.Τ.).

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019.

Πρόβα νίκης Κυριακίδη σε Κρούσια και Μουριές

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη Δημοτική Ενότητα Κρουσσών είναι ξεκάθαρα υπέρ της επικράτησης του Δημήτρη Κυριακίδη και της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαϊου. 

4ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3) από τον Άτλαντα Κιλκίς (Video,φωτογραφίες)


Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς 
Ο Άτλας Κιλκίς για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, υπό την αιγίδα της Ένωσης σωματείων πετοσφαίρισης Μακεδονίας (ΕΣΠΕΜ), διοργάνωσε το 4ο Τουρνουά μίνι βόλεϊ (3Χ3), την Κυριακή 19 Μαϊου 2019 στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς.

Ρεκόρ και πρόκριση για τη Φωτιάδου στα 10000 m βάδην

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Η δεύτερη φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για τα σωματεία του κλασικού αθλητισμού. Οι ομάδες του Κιλκίς αγωνίστηκαν στον όμιλο της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στην πόλη της Καβάλας.

«Τηλεπικοινωνίες των αρχαίων Ελλήνων» για τρίτη χρονιά από το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς


Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Κέντρου ΟΤΕ Κιλκίς
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τηλεπικοινωνιών που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 17 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, η εκδήλωση «Τηλεπικοινωνίες των Αρχαίων Ελλήνων». 

Ελένη Παπαγεωργίου: Είμαι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Κιλκίς