Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Επιμελητήριο Κιλκίς: Επιδοτούμενη απασχόληση μαθητευόμενων εντός των επιχειρήσεων τους

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Κιλκίς
Το Επιμελητήριο Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του για τη δυνατότητα επιδοτούμενης απασχόλησης μαθητευόμενων εντός των επιχειρήσεων τους, μέσω του έργου «Αναβάθμιση και διεύρυνση του θεσμού της Μαθητείας – Συμπράξεις Μαθητείας»

Τους χάλασαν τις καλλιέργειες σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν χθες (5 Αυγούστου 2019) σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς... είναι λίγο..."

Υπογράφει ο Δημήτριος Χ. Παυλακούδης
Πρόεδρος  Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς
Η λαϊκορεμπέτικη βραδιά που διοργανώσαμε προχθές το βράδυ με τους Sol Mates στο χωριό μας το Φανό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς περισσότερα από 400 άτομα ήρθαν για να μας στηρίξουν από κάθε γωνιά της Παιονίας, του Κιλκίς αλλά και της Θεσσαλονίκης. 

(Video) Γνωρίζουμε τον κήπο της Ερμιόνης Κεσίδου, στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς


Γνωρίζουμε τον κήπο της Ερμιόνης Κεσίδου, στην Άνω Ποταμιά Κιλκίς, την Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019.

Παίονες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη 61χρονο για κατοχή λαθραίων πακέτων τσιγάρων

Συνελήφθη χθες (5 Αυγούστου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 61χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3.240 πακέτα τσιγάρων και 118 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 5 κιλά και 900 γραμμάρια καπνού, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για τα 74 χρόνια από τη ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι

Δελτίο τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ
Συμπληρώνονται φέτος 74 χρόνια από το ιμπεριαλιστικό έγκλημα των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, το οποίο στέρησε τη ζωή σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και σε χιλιάδες άλλους τα επόμενα χρόνια, λόγω των συνεπειών της ραδιενέργειας.

20 χρόνια λειτουργίας του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς

Γράφει ο Φώτης Παπαθαναήλ
Εκπαιδευτικός ΠΕ04 του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς είναι ένα σχετικά νέο γυμνάσιο· η ζωή του είναι περίπου είκοσι χρόνια. Είναι σχετικά μικρό αν το συγκρίνουμε με άλλα σχολεία των πόλεων της Ελλάδας με 250 περίπου μαθητές και 25 μόνιμους καθηγητές. Πρόκειται όμως για ένα σχολείο εξωστρεφές, ανοικτό στην κοινωνία του Κιλκίς, της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ένα καλοκαίρι γεμάτο δημιουργικές δραστηριότητες για το ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Καθώς μπαίνει ο Αύγουστος και ετοιμαζόμαστε στο ΚΔΑΠ Kinesis, για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, διασκεδάζουμε μέσα από τις δραστηριότητές μας, οι οποίες είναι πια για τα καλά καλοκαιρινές. Έτσι, την ώρα της μαγειρικής, οι έμπειροι πλέον σεφ μας δημιούργησαν με τις αλμυρές και γλυκές παρασκευές τους. Ποιο παιδί δε λατρεύει τα γλυκά και πόσο μάλλον τη μερέντα.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (6/8/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τα καλύτερα πάρτυ στον Αλέξανδρο Κιλκίς
Προσφέρουμε ένα αξέχαστο και ατελείωτο πάρτυ γενεθλίων στα παιδιά σας, στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. Πλούσιος μπουφές με όποιο θέμα στολισμού επιθυμείτε, και την δυνατότητα τα μικρά παιδιά κολυμπήσουν στις πισίνες μας και να διασκεδάσουν στον παιδότοπο με τα φουσκωτά και τα αυτοκίνητα.

Εργασίες συντήρησης στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας και ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 27η επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019.

Δείτε Video από τα Γυναικοκάστρεια 2019