Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

Ζέφη Δημαδάμα, Ραλλού Γιαννιού και Αλεξία Χαρακίδα τα λένε ''to the point'' με τον Μπάμπη Καραγεωργίου στο ΟΚ Web Radio

Η Ε. Καϊλή, η Βέρρα Μαρκοπούλου και η Χ. Παπαδοπούλου, πολιτικοΛΟΓOYN με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio

Ο Γ. Γεωργαντάς πολιτικοΛΟΓΕΙ με το Θωμά Μαρκόπουλο στον OkRadio




Απάντηση της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς σε δημοσίευμα του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Θεατές και μνημείο εκ του ασφαλούς κριτικής έτσι για επικοινωνιακούς λόγους και για λίγα λεπτά δημοσιότητας μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την ανακοίνωση των εκπροσώπων της πιο επικίνδυνης και ανίκανης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) στο νομό Κιλκίς αναφορικά με την πανδημία και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Κιλκίς


Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας και αποτροπής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19:

Με 1 χάλκινο και 3 συμμετοχές έκλεισε το Πανελλήνιο Κυπελλο MUAY THAI στο Λουτράκι Κορινθίας για τον ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ.


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Με ένα Χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του επέστρεψε από το Λουτράκι η αποστολή του Α.Σ. ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ μετά το τέλος των αγώνων πανελληνίου επιπέδου που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Νοεμβρίου 2021.

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη, στο ΑΡΤ TV, στην εκπομπή «Χωρίς χρώμα»


Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ
Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στο ΑΡΤ TV, στην εκπομπή «Χωρίς χρώμα» με τον δημοσιογράφο Γιώργο Βαθιώτη
Στην πανδημία είναι σημαντικό η άποψη των ειδικών να εισακούγεται από τους πολιτικούς
Δεν μπορούν οι πολιτικοί να αποφασίζουν από μόνοι τους για τη διαχείριση της πανδημίας. Χρειάζεται να ακούνε τις εισηγήσεις των ειδικών. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν οργανώθηκε καλά η αντιμετώπιση της πανδημίας. Ζούμε το τέταρτο και πάρα πολύ δύσκολο κύμα, έχουμε συνολικά 16.616 θύματα από τον covid- 19, εκ των οποίων η συντριπτική πλειονότητα είναι μέσα στον τελευταίο χρόνο. 

Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή υπηρεσία «myOAEDραντεβού»


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων

Τη δυνατότητα να προγραμματίζουν ψηφιακά τις επισκέψεις τους στις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ έχουν οι πολίτες από το πρωί της Τρίτης. Πρόκειται για την νέα υπηρεσία «myOAEDραντεβού» και αφορά μόνον όσες υπηρεσίες δεν παρέχονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από το gov.gr και το www.oaed.gr. Η υπηρεσία υλοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 16/11/2021, 7:50 μ.μ


Εξιχνίαση απάτης

Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2021 μαζί με συνεργό τους και με το πρόσχημα αγοράς ενός ηλεκτρικού καθίσματος σκαλοπατιών για άτομα με αναπηρία, που διέθετε προς πώληση μέσω διαδικτυακής αγγελίας ημεδαπός άνδρας, κατάφεραν να του αποσπάσουν τους προσωπικούς τραπεζικούς κωδικούς και στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Κορωνοϊός (16/11/2021): 8.129 νέα κρούσματα (84 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 80 θάνατοι και 547 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.129, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 847.188 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 50.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 110 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.583 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

"Νίκο Χατζηευφραιμίδη συγχαρητήρια για εκλογή σου στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος"

Ανακοίνωση 
Συντεχνίας Αρτοποιών Νομού Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας"
Η Συντεχνία Αρτοποιών Νομού Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" συγχαίρει τον Πρόεδρο της, Χατζηευφραιμίδη Νικόλαο για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς για το Πολυτεχνείο


Μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν η συμπυκνωμένη έκφραση της ανάγκης για Ελευθερία, Δημοκρατία, Λαϊκή κυριαρχία. Για την Ελευθερία που δε δόθηκε ποτέ από κανέναν ως δώρο στον λαό μας, αλλά την κατέκτησε με το αίμα του, με τους αγώνες του.

Αναμενόμενα πετυχημένη η εκδρομή των Περιπατητών Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Ενδιαφέρον μέγιστο βρήκαν για το Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων της Γέφυρας, τον μακεδονικό τάφο της Τούμπας Αγίου Αθανασίου, την λιμνοθάλασσα, τα περιπατητικά μονοπάτια και τις εκβολές του Γαλλικού ποταμού μας Καλοχωρίου, την Σίνδο και την όμορφη Φιλαδέλφεια αρκετά μέλη του Περιβαλλοντικού μας Συλλόγου Περιπατητών κατά την ημερήσια εκδρομή της Κυριακής 14 Νοεμβρίου.

(Video) Διαμαρτυρία ιδιοκτητών καταστημάτων καφέ μπαρ, εστίασης και λιανεμπορίου στο Κιλκίς

Διαμαρτυρία ιδιοκτητών καταστημάτων καφέ μπαρ, εστίασης και λιανεμπορίου στο Κιλκίς, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021.

(Video) Κάδοι ανακύκλωσης παραδόθηκαν σε σχολεία του Δήμου Κιλκίς

Κάδοι ανακύκλωσης παραδόθηκαν σε σχολεία του Δήμου Κιλκίς, τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021.

Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς: Κάλεσμα για κλείσιμο των μαγαζιών εστίασης


Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς αποφάσισε ομόφωνα το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων της πόλης μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα άνισα και άδικα μέτρα που έλαβε τελευταία η κυβέρνηση στο κλάδο της εστίασης. Ως συμπαράσταση με την πανελλαδική απόφαση στο κλάδο της εστίασης θα κλείσουν από τις 11:30 έως τις 14:30 την Τρίτη 16/11/2021.Το κλείσιμο είναι προαιρετικό και η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Ειρήνης στις 12:00
Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Κιλκίς μετά την συνεδρίαση της 11/11/2021 κατέληξε ομόφωνα στα εξής: