Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

(Video) Εγκαίνια του νέου ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ "Ιππόκαμπος" στο Κιλκίς

Εγκαίνια του νέου ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ "Ιππόκαμπος" στο Κιλκίς. Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022.

Προοδευτική Ενότητα Καθηγητών: Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές είναι η απάντηση στην υπουργό



Ανοιχτή συγκέντρωση στο Κιλκίς με ομιλητή το Γ. Φραγγίδη και θέμα "Η καθημερινότητα του πολίτη και οι πολιτικές εξελίξεις"

Ανακοίνωση Πολιτικού Γραφείου Γ. Φραγγίδη
Σας καλούμε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11:30 π.μ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς σε ανοιχτή συγκέντρωση, για να συζητήσουμε αυτά που μας αφορούν για το Ν.Κιλκίς, την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πρόσθετα κονδύλια 4.500.000€ στην Αναπτυξιακή Κιλκίς για το LEADER

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπό την ηγεσία και μέριμνα του υπουργού κ. Γεώργιου Γεωργαντά, επιβραβεύοντας την διοικητική και τεχνική επάρκεια, ικανότητα και πείρα στην επιτυχημένη διαχείριση παρεμβάσεων ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα της ΟΤΔ «Αναπτυξιακή Κιλκίς», ενέκρινε το αίτημά της για πρόσθετη υπερδέσμευση ποσού 4.500.000€ στο πλαίσιο του τοπικού προγράμματος CLLD / LEADER.

Συλλυπητήρια Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για το θάνατο της Αναστασίας (Σούλας) Δημητριάδου

Ανακοίνωση 
Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της εθελόντριας του τμήματος Νοσηλευτικής Αναστασίας (Σούλας) Δημητριάδου η οποία υπηρέτησε με αξίες την ιδέα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Αδειοδότηση νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες για το έτος 2023

Σύμφωνα με το έγγραφο (3295-326424/01.11.2022) του Τμήματος Αμπέλου Οίνου & Αλκοολούχων Ποτών) οι ενδιαφερόμενη να λάβουν άδεια φύτευσης αμπέλου με οινοποιήσιμες ποικιλίες μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στις ψηφιακές Υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ από την 1η Νοεμβρίου 2022 και μέχρι την 1η Δεκεμβρίου του 2022.

Εκδήλωση Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού

Δελτίο τύπου 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς
Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκις σε συνεργασία με την 1η Τ.ΟΜ.Υ. Κιλκίς και το ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ Κιλκίς την Τρίτη 25/10/2020, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, σε κλίμα γιορτής,πραγματοποίησαν δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς.

"Ευαγγελία μας, έγινες άγγελος στον ουρανό..."

Ανακοίνωση 6ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 

Άγγελος ήσουν και επί της γης. Δασκάλα που δίδαξες όχι μόνο τους μαθητές σου, αλλά κι εμάς τους συναδέλφους σου τις υπέρτατες αρετές: εγκαρτέρηση, υπομονή, καλοσύνη, γενναιοδωρία, σεβασμό στον συνάνθρωπο. Το χαμόγελό σου θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μας, θα ζεσταίνει τις καρδιές μας και θα μας δίνει δύναμη να φανούμε αντάξιοί σου.

Άσκηση μαθητών του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, στην επεξεργασία εκτεταμένου κειμένου

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Στο 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Κιλκίς και στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων Αναλυτικών Προγραμμάτων Σπουδών οι μαθητές και οι μαθήτριες του Τμήματος Β1 θα ασκηθούν στην επεξεργασία εκτεταμένου κειμένου. Η Φιλόλογός τους, κ. Σοφία Γ. Μεσίγκου, επέλεξε το βιβλίο «Για το Ολοκαύτωμα. Ομιλία στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (27-01-2018)» του Σταύρου Ζουμπουλάκη. Η επιλογή του βιβλίου έγινε με βάση τα προτεινόμενα από το ΙΕΠ (Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής) βιβλία.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Δελτίο τύπου 
Δημοτικού Σχολείου Χέρσου Κιλκίς

Το Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου επισκέφτηκαν δύο μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- Περιφερειακό Τμήμα Κιλκίς την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022 και παρουσίασαν με πρακτικό κι εύγλωττο τρόπο στα παιδιά της Δ, Ε και Στ τάξης τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ατυχήματος καθώς και τη μέθοδο καρδιακής αναζωογόνησης. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 4/11/2022, 10:54 π.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

· Συνελήφθη χθες (3 Νοεμβρίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην αυλή, 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 4 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην οικία του και σε αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 4 κιλών και 494 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Συμμετοχή του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, σε δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου 2ου 
Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς

Την Τρίτη 01-11-22, τα τμήματα της γαλλικής γλώσσας του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς, συμμετείχαν σε δράση του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της έκθεσης "De Charles de Gaulle à nos jours. 1963-2023. Le Lycée : un parcours" («Από τον Σαρλ Ντε Γκολ στο σήμερα. 1963-2023. Το Λυσέ, μια διαδρομή»).

Έτσι τα έβγαλα πέρα μέχρι τώρα



Του Φώτη Μισόπουλου
La voile d' illusion leur antise
Stéphane Mallarmé [1]

(Video) Ποιος πληρώνει το κόστος των βανδαλισμών σε σχολεία και άλλα δημόσια κτίρια

Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνα
Ο δικηγόρος και συνεργάτης της Γνώμης Κώστας Τζίκας μιλά στην TV100 και στον Παναγιώτη Κρινή για το ζήτημα της φθοράς της δημόσιας περιουσίας και το ποιος θα πρέπει εν τέλει να πληρώνεις τις ζημίες αυτές.