Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ετήσιες ιατρικές εξετάσεις και μαγικά κόλπα για τους αθλητές του Άθλου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Στις 29 Οκτωβρίου 2016 και ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες Ιατρικές εξετάσεις στις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Άθλος Κιλκίς από Ειδικευμένο Παθολόγο Ιατρό σε ειδικά διαμορφωμένο ιατρείο εντός των εγκαταστάσεων του. 

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς «Ο Φλάμπουρας»

Ανακοίνωση Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς «Ο Φλάμπουρας»
Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο σύλλογο μας οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς «Ο Φλάμπουρας».

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής: Σάρωσαν οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς



Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη στον Ιππικό Όμιλο Μεσογείων στις 30 Οκτωβρίου 2016 συμμετείχαν τρεις αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς στην κατηγορία των 80 χλμ οι οποίοι και τερμάτισαν επιτυχώς. Πανελληνιονίκης αναδείχθηκε ο Μητώνας Δημήτριος με τον ίππο Koheillan Salomon P, στη δεύτερη θέση ο Πατσιούρας Σωτήριος με τον ίππο Seikh και στην τρίτη θέση ο Nell Amarildo με τον ίππο Aphroditi.

Η παρουσία του γονέα στην αθλητική δραστηριότητα του παιδιού του

Του Κώστα Πουντζουκίδη*
Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα παιδιά εισέρχονται στον αθλητισμό είναι για να τους βλέπουν οι γονείς. Αποτελεί διασκέδαση για τα παιδιά η παρουσία των γονέων στην προπόνηση τελικά;

Εκλογές 2 Νοεμβρίου: Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών – Ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών


Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
"Συναδέλφισσα, συνάδελφε,
Όλοι εμείς που βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά, που βλέπουμε να «ψαλιδίζουν» καθημερινά τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας, έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε.

Χαλκιδική: Συνελήφθη 35χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 35χρονου ημεδαπού στη Χαλκιδική, για διακίνηση ναρκωτικών.

30η Οκτωβρίου: Ημέρα Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τίμησε σήμερα την 30η Οκτωβρίου ως Ημέρα Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, που καθιερώθηκε για πρώτη φορά φέτος ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας για το δήμο Θεσσαλονίκης, με Προεδρικό Διάταγμα, έπειτα από απόφαση της Περιφέρειας.

Ηράκλεια Σερρών: Σκοτώθηκε 40χρονη σε τροχαίο

Σήμερα (30-10-2016) πρωινές ώρες στο 9ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Στρυμονικού - Ηράκλειας Σερρών, αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονη ημεδαπή, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού. 

Αιτήσεις ενδιαφερομένων για το πρόγραμμα «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση με την οποία καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι νέοι που δεν έχουν υπερβεί το 41ο έτος της ηλικίας τους, να συμμετάσχουν στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας «Π.Α.Α.» 2014-2020

Yoga Pilates House Kilkis: Ένας μήνας infra red therm lipolysis μόνο 50€


Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και για ολόκληρη τη μέρα θα ισχύσει η παρακάτω προσφορά αδυνατίσματος. 


Σχολή γονέων και φέτος στη Μητρόπολη Κιλκίς με την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου

Λαμβάνοντας υπόψιν το αυξανόμενο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι γονείς για τη Σχολή γονέων, κατά τις προηγούμενες χρονιές, και τις συνεχείς νέες αιτήσεις τους, ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τη μέριμνα του πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Νικόλαου, διοργανώνει και φέτος ομάδες γονέων.

Κιλκίς: Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του υπευθύνου του Γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν εισαγωγική επιμόρφωση διάρκειας σαράντα (40) ωρών με θέμα: 

Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων και Σεξουαλική Αγωγή (Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι)

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς δια του γραφείου Καινοτόμων Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, να οργανώσουν βιωματικό εργαστήριο σεξουαλικής αγωγής με θέμα: “Ερωφίλοι: επιθυμώ, μαθαίνω, νοιάζομαι".

Βιωματικά Εργαστήρια για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση “ΑΝΤΙΓΟΝΗ - Κέντρο Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης για το Ρατσισμό, την Οικολογία, την Ειρήνη και τη Μη Βία” προγραμματίζει να διοργανώσει, εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, δύο τρίωρα Βιωματικά Εργαστήρια με δραστηριότητες που περιλαμβάνονται σε οδηγούς εκπαίδευσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα (β΄ σχετικό).