Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη στις 11:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς



(Video) Εκπληκτικό το διαδικτυακό αφιέρωμα, «Η Πόντια Μάνα του Πολιτισμού και της Γενοκτονίας»

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και «ανεσβζήγου αροθυμίας» ολοκληρώθηκε το διαδικτυακό αφιέρωμα, «Η Πόντια Μάνα του Πολιτισμού και της Γενοκτονίας», του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέσων Αποστόλων Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς την Τετάρτη 19 Μαΐου, ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Δημόσια συνεδρίαση του συμβουλίου της Κοινότητας Κιλκίς


Δημόσια συνεδρίαση του συμβουλίου της Κοινότητας Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου 2021, ημέρα Παρασκευή για συζήτηση και λήψη απόφασης για το εξής θέμα Η/Δ:

Σε δυο εβδομάδες ξεκινούν τα γυρίσματα μεγάλης χολιγουντιανής ταινίας δράσης στη Θεσσαλονίκη


Συνάντηση με τον Αμερικανό παραγωγό της Millennium Media Robert Van Norden και τον διευθυντή παραγωγής της κινηματογραφικής ταινίας του Hollywood, που ξεκινάει γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Καμπά, είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Για αυτούς που λείπουν


Του Γιώργου Τσιμπουσλή
Αγόρι μου ήμουν εκεί μπροστά σου, όταν προσπαθούσες να βάλεις μπρος το pw σου, στο δωμάτιο σου. Τόση λάμψη στα μάτια του δεν είχε κανένας. Ξα δεν παίρνει ρε! Και ήσουν 4 το πολύ 5. Το γέλιο σου ρε φίλε, από μικρό παιδί το έχω κλείσει στην καρδιά μου και ας μην ήμουν εκεί στα πολλά. Και όλα αυτά για ένα πούστ**ο κράνος. 

Δήμος Παιονίας: Διαδημοτική έκθεση για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης


Διαδημοτική έκθεση για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης στο Δήμο Παιονίας με θέμα «1821: οι βιβλιοθήκες της Μακεδονίας στην τοπική ιστορία»

Οι βιβλιοθήκες της Μακεδονίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να τιμήσουν την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης μέσα από μια διαδημοτική έκθεση τεκμηρίων. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Παιονίας από τις 19 έως τις 29 Ιουνίου 2021, στα πλαίσια του προγράμματος Πολιτιστικών – Θρησκευτικών εκδηλώσεων «ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΑ 1821-2021», στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (12/6/2021)


Από την εταιρία Παροχής Υπηρεσιών ACT BUSINESS CENTER – ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΙΚΕ με έδρα την πόλη του Κιλκίς ζητείται υπάλληλος για τις θέσεις Βοηθού Λογιστή καθώς και Γραμματειακής Υποστήριξης.

Σ. Τσιτουρίδης για τα εργασιακά: Επιστροφή στο παρελθόν


Τη δήλωση υπογράφουν 6 πρώην Υπουργοί και βουλευτές*
Με το εργασιακό νομοσχέδιο που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η κυβέρνηση κάνει πολλά βήματα πίσω. Με πρόσχημα τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας και με τη στήριξη ενός ισχυρού εργοδοτικού και μιντιακού κατεστημένου η κυβέρνηση κάνει μια επιλογή θεσμικής οπισθοδρόμησης που βρίσκεται σε προφανή αναντιστοιχία τόσο με την ιδεολογία μιας ιστορικής παράταξης που διαχρονικά εξέφραζε τον κοινωνικό φιλελευθερισμό όσο και με τις προεκλογικές εξαγγελίες της. 

Μήνυμα ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Μήνυμα ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Είμαστε δίπλα σας σ' αυτόν τον αγώνα που δίνετε φέτος σε πρωτόγνωρες και δύσκολες συνθήκες. Κρατήστε για πάντα στο μυαλό σας ότι σημασία έχει να τολμάς, να προχωράς, να παλεύεις για να κάνεις πράξη τα όνειρά σου.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Α. Τζιτζικώστας παρουσίασε σήμερα το Φεστιβάλ Επταπυργίου 2021


Το Φεστιβάλ Επταπυργίου 2021, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ευχές "Άθλου" Κιλκίς για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις


Ο αθλητικός σύλλογος Άθλος Κιλκίς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Άθλος εύχονται στους αθλητές και μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις καλή επιτυχία

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ: Σεμινάριο για την ανάθεση, εκτέλεση και επίβλεψη δημοσίων έργων και μελετών


Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το κέντρο δια βίου μάθησης 2 Επιμορφωτική Κιλκίς Μ.Ε.Π.Ε υλοποίησε συμβουλευτικό σεμινάριο με θέμα τη νέα ισχύουσα νομοθεσία για την ανάθεση, εκτέλεση και επίβλεψη δημοσίων έργων και μελετών. Για την κατανόηση και εφαρμογή της νέας νομοθεσίας, επιμορφώθηκαν εξ αποστάσεως μηχανικοί του Δήμου Παιονίας.

Αλιγκάρι bike: Ποδηλατώντας στα Μεγάλα Λιβάδια

Κορωνοϊός (14/6/2021): 472 νέα κρούσματα (1 κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 18 θάνατοι και 353 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 472, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 415.401 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 29 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.081 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Κιλκίς: Ζητείται λογιστής Β από την "Χρηματοοικονομική" (14/6/2021)


Η ομάδα της Χρηματοοικονομικής μεγαλώνει και αναζητούμε έμπειρο Λογιστή για την κάλυψη της νέας θέσης.

Η σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία πέρα από τους πυλώνες του εργατικού συνδικάτου και του κόμματος


Του Στέφανου Παραστατίδη
Σχηματικά, η παραδοσιακή σοσιαλδημοκρατία είχε δύο κύριους πυλώνες: τα
εργατικά συνδικάτα και το κόμμα. Στη συνέχεια και με την εξέλιξη των δεκαετιών, αυτοί οι πυλώνες συμπληρώθηκαν και εκφράστηκαν από χαρισματικούς ηγέτες και συμπεριληπτικούς θεσμούς, οι οποίοι άνοιξαν το κράτος προς την κοινωνία και επήλθαν αλλαγές που άμβλυναν τις ανισότητες, περιόρισαν τους αποκλεισμούς, εμπλούτισαν και εμβάθυναν τη συμμετοχή.

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας.


Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Οι μαθητές κλήθηκαν να αναπτύξουν το θέμα των προσδοκιών της νέας γενιάς για το μέλλον, το οποίο διδάσκεται σε όλες τις τάξεις του Λυκείου. Τα θέματα κρίνονται διαχειρίσιμα από τους μαθητές και οι ασκήσεις που δόθηκαν απαντώνται από τα κείμενα αναφοράς χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν δύο άτομα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης


Συνελήφθησαν χθες (13 Ιουνίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί άνδρες για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του γιατρού Νικόλαου Ξανθόπουλου


Ανακοίνωση 
Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον άδικο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Ξανθόπουλου Νικόλαου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.

(Video) Παρουσίαση του βιβλίου «Η Χλωρίδα στην τέχνη και τον πολιτισμό» του Κιλκισιώτη Βασίλη Ιωαννίδη


Παρουσίαση του βιβλίου «Η Χλωρίδα στην τέχνη και τον πολιτισμό» του Κιλκισιώτη γεωπόνου και συγγραφέα Βασίλη Ιωαννίδη, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021.