Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Τραγικές, κακόγουστες και επικίνδυνες οι πλαστικές καρέκλες στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής

Δεν είναι μόνο κακόγουστες και αταίριαστες με τον χώρο, αλλά πλέον πρέπει να θεωρούνται και άκρως επικίνδυνες. Ο λόγος για τις λευκές πλαστικές καρέκλες που στήνονται στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής του Δήμου Κιλκίς σε εκδηλώσεις, ομιλίες, βιβλιοπαρουσιάσεις κτλ.

23 νέες/νέοι εύχονται για το 2023

Η σειρά είναι ξεκάθαρα τυχαία...
Κείμενο, Ονομα-Επίθετο-Ιδιότητες, Φωτογραφία, λοιπόν

''Το 2022 ήταν μία χρονιά με διακυμάνσεις σε διάφορα επίπεδα. Καταρχάς, σχετικά με την παγκόσμια υγειονομική κρίση που βιώσαμε λόγω του COVID-19 από το 2020, το 2022 μας έδωσε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα καθώς επιστρέψαμε στην κανονικότητα και την καθημερινότητα. Από την άλλη βιώσαμε τις οικονομίες συνέπειες που προέρχονται από την ενεργειακή κρίση και τον πόλεμο στην Ουκρανία καθώς και τις συνεχείς προκλήσεις από τη γείτονα χώρα μας, Τουρκία. 

"Χαρά Ανδρεΐδου σ' ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο σου..."


Γράφει η Ιωάννα Ρούσσου
Ένα ακόμη χνάρι στον θαυμαστό κόσμο της λογοτεχνίας άφησε η αξιόλογη συγγραφέας Χαρά Ανδρεΐδου, με το τελευταίο βιβλίο της που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ με τίτλο «Ένα χνάρι στο χώμα». Ένα χνάρι που θα παραμείνει βαθιά χαραγμένο στο μυαλό όλων όσοι θα το ξεφυλλίσουν και θα ταξιδέψουν μέσα από αυτό.

Εγκαίνια έκθεσης τμημάτων κεραμικής - ζωγραφικής του Συλλόγου ΙΡΙΔΑ



Ευχές Εορτών από την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου



(Video) Κιλκίς: Κάλεσμα ΚΚΕ αγωνιστικής συμπόρευσης - απάντηση στα οξυμένα λαϊκά προβλήματα

Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ, διοργάνωσε πολιτική εκδήλωση, την Κυριακή 18 Δεκέμβρη, με ομιλητές τον Θανάση Χρηστίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Γιάννη Φαχουρίδη, δημοτικό σύμβουλο, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, με τίτλο «Κάλεσμα ΚΚΕ αγωνιστικής συμπόρευσης - απάντηση στα οξυμένα λαϊκά προβλήματα».

(Video) Κιλκίς: Παρουσίαση του βιβλίου "Ερωτευμένος Καίσαρ" του Παναγιώτη Χανού

Τo ιστορικό μυθιστόρημα “Ερωτευμένος Καίσαρ”του συγγραφέα-δημοσιογράφου Παναγιώτη Σερ. Χανού, παρουσιάστηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.30 π.μ., στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Σκοτώθηκε 34χρονος σε τροχαίο στην Πιερία

Σήμερα (18 Δεκεμβρίου 2022) και ώρα 05.20 περίπου στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λιτοχώρου – Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας, Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δίου – Ολύμπου.

(Video) Εκπληκτική η Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Πεδινού Κιλκίς

Εκπληκτική η Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Πεδινού Κιλκίς, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022.