Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Η εξίσωση

Γράφει η Αθηνά Αντωνιάδου*
Η Αφρική δεν έμεινε αμέτοχη, απλώς απέτυχε να κινηθεί άμεσα ώστε να αποκαταστήσει την ειρήνη και τη σταθερότητα μετά την πτώση του Καντάφι και τη διάλυση των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας. Η αποτυχία αυτή επέτρεψε στο Ισλαμικό Κράτος να εδραιωθεί στη χώρα, ενώ παράλληλα προσέλκυσε άτομα που ανέκαθεν ήθελαν να αποκομίσουν παράνομα και γρήγορα κέρδη από την Ήπειρο. 

Καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, εύχεται η ΕΛΜΕ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Μια δύσκολη χρονιά για μαθητές και εκπαιδευτικούς, που σημαδεύτηκε από την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση του κορωνοϊού, πλησιάζει προς το τέλος. Η κρίση αυτή έφερε αλλαγές στη λειτουργία του σχολείου και στην εκπαιδευτική διαδικασία, με τους εκπαιδευτικούς να στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια των μαθητών.

Ο Δήμος Κιλκίς εξηγεί για ποιο λόγο, δεν θα γίνει η παρέλαση στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Με αφορμή σχόλια συμπολιτών μας, με τα οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή τους για την απουσία μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης από το πρόγραμμα της κεντρικής εκδήλωσης εορτασμού της ιστορικής μάχης του Κιλκίς, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

Μήνυμα Γ. Φραγγίδη προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Υπογράφει ο Γεώργιος Σ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής

Το τέλος μιας σχολικής χρονιάς με δύσκολες συνθήκες και κλειστά σχολεία, σηματοδοτεί την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για χιλιάδες παιδιά.

H λίμνη Δοϊράνη μέσα από το φακό της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς


Δελτίο τύπου Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς
Συνεχίζοντας τα μαθήματα φωτογραφίας σε εξωτερικούς ανοικτούς χώρους, με φωτοβόλτες και εξορμήσεις, η Φωτογραφική Ομάδα Κιλκίς επισκέφθηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 τη λίμνη Δοϊράνη.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Κιλκίς

Διανομή νωπών προϊόντων θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουνίου ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή θα γίνει από τις 09:00 έως τις 14:00 πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3).

Τιμή για το Κιλκίς η παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών στην επέτειο απελευθέρωσης της πόλης



Η παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών και στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου σε μία τόσο σημαντική για τον τόπο μας εκδήλωση, όπως η επέτειος απελευθέρωσης του Κιλκίς, δείχνει για ακόμη μία φορά το βάρος που δίνει η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον παραμεθόριο νομό μας. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο12/6/2020, 12:20 μ.μ.

Συλλήψεις για ληστεία και κλοπή 
Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω χθες (12 Ιουνίου 2020) το μεσημέρι στη Βέροια από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας ένας αλλοδαπός άνδρας και μία αλλοδαπή γυναίκα, καθώς αφαίρεσαν από κατάστημα διάφορα προϊόντα, συνολικής αξίας 227 ευρώ.