Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

"Τα τρία λυκάκια" με τα παιδάκια του Πολυάνειου στο Συνεδριακό του Κιλκίς



Ο Σύλλογος «ΒηματίΖΩ ευχαριστεί τους μαθητές και μαθήτριες του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης

"Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους μαθητές των τάξεων Γ2 και Ε3 του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για την όμορφη πρωτοβουλία τους στη συλλογή καπακιών για την ανταποδοτική ανακύκλωση προς όφελος της δομής μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η δράση αυτή συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι…!"

55χρονος παρέσυρε με το φορτηγό του 41χρονο πεζό και τον σκότωσε

Στις 11.06.2014 το μεσημέρι, στα Γιαννιτσά Πέλλας, το Δ.Χ. Φορτηγό (ρυμουλκό) αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, παρέσυρε έναν 41χρονο ημεδαπό πεζό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου. Ο 55χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.

Διακρίσεις των δρομέων του Α.Σ. ΑΙΑΣ στο «3ο Απάν σο Ρακανόπον» στην Επτάλοφο Κιλκίς

Στην Επτάλοφο βρέθηκαν οι δρομείς του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς την Κυριακή 8/6 για να συμμετάσχουν στο «3ο Απάν σο Ρακανόπον». Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στην μνήμη των σφαγιασθέντων Ποντίων.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Η υπογραφή τους έγινε συνήθεια!- Εκτεθειμένος ο Σαμαράς μετά την επιστολή στην τρόικα·Ένα χρόνο μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ- Της Γης οι απολυμένοι στο Ραδιομέγαρο·Γερμανικές αποζημιώσεις- Ας κάνει κάτι η κυβέρνηση!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ριφιφί στην Τράπεζα της Ελλάδος!-Ο Στουρνάρας διοικητής με «βασιλικές αποδοχές» και προνόμια·Έρχονται αυξήσεις- φωτιά στα τιμολόγια της ΔΕΗ·Σίγουρη η παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις- Τινάχτηκε στον αέρα το TAXIS! Δεν λύθηκε το πρόβλημα με την «ηλεκτρονική υπογραφή» του Θεοχάρη