Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Κιλκίς για την απεργία της Παρασκευής

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία που κήρυξε η ΟΛΜΕ την Παρασκευή 7-2-2014 και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 ώρα στο Δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης. Την Πέμπτη στις 12.30 μμ από το Άγαλμα Βενιζέλου θα ξεκινήσουν λεωφορεία για την Αθήνα ώστε να συμμετέχουν στη συγκέντρωση - διαμαρτυρία στις 7 - 2 στο ΣΤΕ

Ο μπαμπάς μπαμπουίνος δεν είναι τυχαία αρχηγός της φυλής

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος 
Έχει νικήσει κατά κράτος τους αντιπάλους του ενώ διακατέχεται εκτός της δύναμης του και από διορατικότητα και πνεύμα δικαιοσύνης, το οποίο προστατεύει όλη την φυλή μέσω των σοφών λύσεων που δίνει σε κάθε πρόβλημα. Παράλληλα δέχεται και τα παράπονα από τα δίποδα όταν αυτά είναι σε αδιέξοδο.

Το Gay Pride και η G.A.Y. ενάντια στον anti-gay νομο της Ρωσίας

Υπογράφει η HOMOphonia – Thessaloniki Pride 
Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί στο Sochi είναι μόνο η αφορμή. Τον τελευταίο καιρό έχει ψηφιστεί νόμος στη Ρωσία που απαγορεύει κάθε δημόσια έκφραση διαφορετικής σεξουαλικής συμπεριφοράς ή και ταυτότητας φύλου, ως επιστέγασμα σειράς τέτοιων νομοθετημάτων, ενδεικτικών της ακραίας συντηρητικοποίησης της ρωσικής κοινωνίας.

Ανακαλείται το προϊόν “Καπνιστή Πέστροφα φιλέτο πηγών Λούρου”

Ο Ε.Φ.Ε.Τ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου, στo πλαίσιo τακτικού ελέγχου στην επιχείρηση SMOKED FISH – Ε. ΤΣΙΑΛΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. και σε συνεργασία με το Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων διαπίστωσε την παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Listeria monocytogenes σε καπνιστή πέστροφα.

Ανακαλείται το προϊόν «αεροστεγής πλαστικός περιέκτης τροφίμων»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων για τον έλεγχο των υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα και σε συνεργασία με τη Δ' Χημική Υπηρεσία Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε την πώληση προϊόντος «αεροστεγής πλαστικός περιέκτης τροφίμων», το οποίο μετρήθηκε να έχει ολική μετανάστευση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου για τη χρήση σε επαφή με λιπαρά τρόφιμα.

Χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού το παιχνίδι με την Βέροια

H Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (05.02.2014) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύτηκε:

Για τα μεταλλεία στο Κιλκίς μιλά ο γεωλόγος Παύλος Τσαμαντουρίδης στη Γνώμη

"Θα ψηφίσω για το Δήμο Κιλκίς αυτούς που έχουν όραμα"

Παρεμβαίνει ο Παναγιώτης Τριαρίδης
Η φετινές εκλογές για τους τοπικούς άρχοντες είναι πολύ «περίεργες», γι αυτό γράφω από τώρα την άποψη μου, αν και νομίζω είναι και λίγο νωρίς αλλά καλύτερα τώρα παρά εκ των υστέρων.

Παύλος Πασσαλίδης: "Διεκδικώ τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς"