Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Α.Σ. Αίας Κιλκίς - Βόλεϊ: Νικηφόρο κλείσιμο για τις παγκορασίδες

Με μια ακόμη νίκη (3-1 σετ) έκλεισε η ομάδα Βόλεϊ των Παγκορασίδων του ΑΙΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος. Γονείς και αθλήτριες ταξίδεψαν την Κυριακή ως την Μελίκη Ημαθίας όπου αντιμετώπισαν με επιτυχία την αντίστοιχη ομάδα του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ , πετυχαίνοντας την 12η νίκη στο Πρωτάθλημα και κατακτώντας οριστικά τη 2η θέση από τις 8 του ομίλου με 26 βαθμούς, πίσω από τον αήττητο Πιερικό ( 1η θέση, 28 βαθμοί).

Σύντομο χρονικό του «ισλαμιστικού τρόμου»

Βρυξέλλες, Παρίσι, Μαδρίτη, Λονδίνο. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου πολλές μητροπόλεις της Ευρώπης αλλά και της Τουρκίας και της Ρωσίας αποτέλεσαν στόχο ισλαμιστικών επιθέσεων. Πολλές έγιναν σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Angelina Jolie: Όταν ο θάνατος φοράει Prada

Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ
Πάνε 500 χρόνια από όταν οι Conquistadores χάριζαν χάντρες πολύχρωμες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Κι όμως. Αυτή είναι η πλησιέστερη εικόνα στις εικόνες της επίσκεψης της στο Πειραιά. Και στο τοπικό φύλαρχο στη συνέχεια. 

Το μποϊκοτάζ στην Coca Cola και τα γερμανικά συνδικάτα

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Οι απεργοί της Coca Cola ανάρτησαν στη διεύθυνση τους στο twitter @cocacolastrike ένα ψήφισμα του παλαιότερου γερμανικού συνδικάτου, του NGG, δηλαδή του Συνδικάτου Τροφίμων και Γαστρονομίας. Η συγκεκριμένη συνδικαλιστική οργάνωση αριθμεί περί τις διακόσιες χιλιάδες μέλη και εκφράζει την συμπαράστασή της προς τους απεργούς της Coca Cola Θεσσαλονίκης και του αγώνα που διεξάγουν ενάντια στην πολιτική της Coca Cola, ζητώντας την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης.

Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες λέει η ΕΛΜΕ

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ
Συνάδελφοι, όπως γνωρίζετε, το δράμα χιλιάδων προσφύγων βρίσκεται σε εξέλιξη. Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη. Χιλιάδες άνθρωποι, παιδιά, γυναίκες, άνδρες, ηλικιωμένοι που καταφεύγουν στη χώρα μας βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Κανείς μας δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Πρέπει άμεσα να πάρουμε πρωτοβουλίες.

Με 40 αθλητές ο Άθλος Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο Ήφαιστος-Άλμπατρος

Στις 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το φιλικό πρωτάθλημα Ταε κβο ντο Ήφαιστος-Άλμπατρος στο κλειστό στάδιο στην Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ για τις ηλικίες από 2002 έως 2010 γεννηθέντων.

Εκκένωση του παράνομου καταυλισμού ζητάνε οι κάτοικοι της Ειδομένης

Πηγή: istoselida idomeni
- Η φωνή της προέδρου Ειδομένης............γιατί δεν εισακούγεται;
- Γιατί κλείνουν οι αρμόδιοι αυτιά και μάτια;
- Ο παράνομος καταυλισμός φέρνει...........κλοπές και έκτροπα
- Αντί να σχεδιαστεί η εκκένωση.......φέρνουν κλινάμαξες...
- Μονιμοποιούν έτσι , αυτοί που έχουν κέρδος .........τον παράνομο καταυλισμό
- Αίσχος στην πολιτεία και σε αυτούς που παίζουν με τοις ανθρώπινες ζωές

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Από τη Διεύθυνση Β΄/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς ανακοινώνεται η διεξαγωγή των Εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας στις 11 και 12 Ιουνίου 2016 για τα επίπεδα:

Εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων

Από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι οι προγραμματισμένες εξετάσεις απόκτησης Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Επάρκειας Οδικών Μεταφορέων Επιβατών και Εμπορευμάτων θα διενεργηθούν την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016.

"Ανοίξτε τα σύνορα" φωνάζουν οι προσφυγες στην Ειδομένη, αλλά... (Video)

<

Έκτακτη ενίσχυση σε κτηνοτρόφους-Ποιοι είναι οι δικαιούχοι ...

Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγρστικής Αναπτυζης και Τροφίμων, κ. Μάρκο Μπόλαρη, η Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Λεπτομέρειες εφαρμογής του κατ. εξουσιοδότηση Καν. (ΕΕ) 2015/ 1853 της Επιτροπής για τη χορήγηση έκτακτης ενίσχυσης σε κτηνοτρόφους».

Kinesis Fight Club: Επιτυχίες στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Combat Jiu Jitsu

Σε πρωτάθλημα Combat Jiu Jitsu παραβρέθηκε το Kinesis Fight Club στις 20 Μαρτίου. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Ατέρμων στον Άγιο Παντελεήμονα.

Παρουσίαση του λευκώματος ''Οι πρώτοι Αστοί του Κιλκίς''

Ο Δήμος Κιλκίς σας προσκαλεί στην παρουσίαση του λευκώματος του Κιλκισιώτη δρ. Σωτήρη Χρυσάφη ''Οι πρώτοι Αστοί του Κιλκίς'' την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 11:00  στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Έψησε τη γιαγια και της πήρε 16000 ευρώ για ανύπαρκτες λίρες

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών περίπτωση απάτης και κλοπής σε βάρος 84χρονης. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 54χρονης ημεδαπής. 

«Αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών προσωρινής στέγασης προσφύγων»

Απάντηση Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας προς το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
"Ζητάτε από τους δήμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να σας υποδείξουν – προτείνουν χώρους κατάλληλους για την κάλυψη αναγκών προσωρινής στέγασης προσφύγων.

Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Η 21η Μαρτίου κάθε έτους έχει καθιερωθεί το 1999 ως η Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης. Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη θέλοντας να τιμήσει την συγκεκριμένη μέρα και να συνδυάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης με μια σημαντική γιορτή των επόμενων ημερών, της 25ης Μαρτίου, συνεργάστηκε με τους δασκάλους και τα παιδιά του Ε1 και Ε2 του 4ου Δημοτικού σχολείου.

Κιλκίς: ''Ηρωισμός και Αγιοσύνη, δύο λησμονημένα αθλήματα''

Ο Δήμος Κιλκίς και η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση ''Ηρωισμός και Αγιοσύνη, δύο λησμονημένα αθλήματα'', την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Τρείς νίκες και δύο ισοπαλίες για τις ομάδες του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς

Στην Θεσσαλονίκη για μια ακόμη φορά έκανε αισθητή την παρουσία της η Ακαδημία, με απολογισμό 3 νίκες και μια ισοπαλία. Συνεχίστηκε λοιπόν σιγά-σιγά η ολοκλήρωση των αγωνιστικών παρουσιών εκτός έδρας των τμημάτων της Ακαδημίας και σειρά τώρα παίρνουν οι εντός έδρας αγώνες με αρχής γενομένης από το επόμενο Σάββατο όπου τα τμήματα θα αντιμετωπίσουν την Ακαδημία του Ερμή Ευόσμου και την Ακαδημία της Νέας Πολιτείας Θεσσαλονίκης.

Και μαθηματικά πρωταθλήτρια της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣΚ η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς

Με την ισοπαλία 1-1 που απέσπασε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας στο Λεβεντοχώρι κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΚ. 

Είναι ο νομός Κιλκίς παραμεθόριος Νομός; Τι θα απαντήσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας;

Ανακοίνωση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Πρόταση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Πάνο Καμμένο υπέβαλε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα προσθήκης των στελεχών που υπηρετούν σε Μονάδες του Νομού Κιλκίς(σε πρώτη φάση), στην καταβολή Ημερών Εκτός Έδρας ως “Επίδομα Παραμεθορίου”, όπως συμβαίνει με τα αντίστοιχα στελέχη που υπηρετούν σε Έβρο και παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου.

"Ευχαριστούμε από καρδιάς την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του τοπικού τμήματος Ε.Ε.Σ. Κιλκίς εκφράζει την βαθύτατη ευγνωμοσύνη του προς την Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. για την πλούσια παροχή ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Ειδομένη και στα στρατόπεδα του Ν. Κιλκίς. 

Κουρά Μοναχού στην Ιερά Μονή του Αγίου Ραφαήλ Γρίβας

[Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης]
Η εποχή μας αλαζονεύεται για τα διεθνώς “διασφαλισμένα” και αναγνωρισμένα “δικαιώματα” φυσικών (ακόμη και “παραφυσικών”) ατομι(κιστι)κων δικαιωμάτων. Η μόνη τους “κοινοτική λειτουργισιμότητα” είναι η προβολή και η κατοχύρωση της μικρής ή της μεγάλης μαζικότητας ανάλογων δικαιωμάτων.

Ο Κιλκισιακός χορεύει και σας προσκαλεί

Η διοίκηση του Κιλκισιακού σας προσκαλεί στον ετήσιο χορό της ομάδας τηn Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 10 το βράδυ στο κέντρο "ΘΕΑΤΡΟ" στο Κιλκίς. Συμμετέχει ο κορυφαίος καλλιτέχνης Ματθαίος Τσαχουρίδης μαζί με την ορχήστρα του.
Στο λαϊκό πρόγραμμα ο Μιχάλης Καλαϊτζίδης και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Βαλσαμίδης.
Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ.

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ
«Αλληλεγγύη και κοινός αγώνας των λαών ενάντια στον ιμπεριαλισμό, το εκμεταλλευτικό σύστημα που γεννά το ρατσισμό και την ξενοφοβία, τους πολέμους και τη φτώχεια, τα μαζικά κύματα των προσφύγων και μεταναστών.

Κιλκίς: Παράταση έκθεσης εικαστικών ''731 – Γολγοθάς''

Παρατείνεται έως το Σάββατο 26 Μαρτίου η έκθεση εικαστικών ''731 – Γολγοθάς'' του εκπαιδευτικού και αυτοδίδακτου γλύπτη Αθανασίου Ν. Κατσιάνη στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Μια ξεχωριστή βραδιά στον Ερωδιό Κιλκίς με την Σαββέρια Μαργιολά

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας τηλεφωνήστε στο 2341026378 ή 6936747702