Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στο 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς

3ο Γυμνάσιο Κιλκίς 
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας και σ' όλους τους μαθητές για την συμμετοχή τους, στο 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ Kinesis for kids στο 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids
O Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς διοργάνωσε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 το 3ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού του Νομού Κιλκίς. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και συμμετείχαν σε αυτή μαθητές από όλο το Νομό. 

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού έκοψαν την βασιλόπιτά τους

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών  «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
Το Σάββατο 09-02-2019 και ώρα 21.00, τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», έκοψαν την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην οικογενειακή ταβέρνα «Καλύβα», στο Κιλκίς. 

Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας, ευχαριστεί θερμά...

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου 
Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς 
Ο "Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας" ν. Κιλκίς εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στη Σχολή Πολεμικών Τεχνών "Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ" του κ. Πουντζουκίδη Κωνσταντίνου που ακόμη μια φορά περνάει το πνεύμα της αλληλεγγύης και της στήριξης σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και συλλόγους με πράξεις.

Σούλης Καζαντζίδης: "Θα ανοίξω πάλι την Βενιζέλου στο τσιμεντόπαρκο του Κιλκίς"

Τα νέα όρια προστασίας της 1ης κατοικίας


Ο Κωνσταντίνος Τζίκας* (δικηγόρος – διαμεσολαβητής) την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 ήταν προσκεκλημένος της πρωινής εκπομπής “Εδώ Θεσσαλονίκη” του κ. Λαζόπουλου στο ραδιόφωνο του Alpha 96,5 με θέματα συζήτησης, τα νέα όρια προστασίας της πρώτης κατοικίας και το τι πρέπει να προσέξει ένας δανειολήπτης που έχει κόκκινα δάνεια για να υπαχθεί στον ισχύοντα Νόμο Κατσέλη – Σταθάκη.

Η ΚουΠα Κιλκίς έκοψε τη βασιλόπιτά της

Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 20:30, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι της αντρικής ομάδας της ΚΟυΠα Κιλκίς επί των Ατρομήτων Νέας Σάντας, όλη η ομάδα σύσσωμη, παίκτες, προπονητικό team και διοίκηση, έκοψε τη βασιλόπιτα της χρονιάς στο νεόκτιστο πάνω όροφο του Vabene Café & Dishes. 

Περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη, σε Γουμένισσα και Γρίβα

Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Παιονίας, Τάσου Βασιλακάκη
Συνεχίζει τις περιοδείες ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας, Τάσος Βασιλακάκης, μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επισκέψεις που πραγματοποίησε στη Γουμένισσα και στη Γρίβα.

Πρωτιές και διακρίσεις για τους μαθητές του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος στο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος - Αλέξανδρος"
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, ο Σκακιστικός όμιλος Κιλκίς διεξήγαγε για τρίτη συνεχή χρονιά το Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού, που έλαβε χώρα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Kιλκίς. 

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 27 Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης στην Επαρχιακή Οδό 27 Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Ετήσιος Χορός Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκαστρου


Πολύκαστρο: Εκδήλωση για την "Ημέρα της Γυναίκας"


Μετατέθηκε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τη 2η πρόσκληση του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες»

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020 μετατίθεται στις 28 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 00:01 έως και 28 Μαρτίου 2019 και ώρα 23:59.

Γ. Παπαδόπουλος: Υποσχόμαστε το εφικτό που μέχρι σήμερα παραμένει ανέφικτο

Υπογράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας
Συνδημότισσες και συνδημότες
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαΐου έρχονται να μας θυμίσουν ότι απομένουν πολλά άλυτα προβλήματα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου Βαθμού. Η μέχρι σήμερα εμπειρία μας έχει δείξει ότι ο προεκλογικός λόγος συνεχίζει με πείσμα να απέχει των μετεκλογικών πράξεων και η μίζερη διαχείριση της καθημερινότητας πολύ λίγο προσεγγίζει τις προσδοκίες του μέσου πολίτη.

Αποκριάτικο τσικνοparty στο ΚΔΑΠ Kinesis for Juniors

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for Juniors
Φορέστε την καλύτερη αποκριάτικη στολή σας και ελάτε να τσικνίσουμε μαζί την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, 15:00-18:00, στο ΚΔΑΠ Kinesis for Juniors (Παναγία), Κιλκίς. 

Γ. Φαρμακομύτης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Γεώργιος Φαρμακομύτης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Ονομάζομαι Φαρμακομύτης Γιώργος. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1979 και μεγάλωσα στο Γαλλικό και αργότερα στο Πεδινό, χωριά της δημοτικής κοινότητας Γαλλικού, απ’ όπου και κατάγομαι.

Συνάντηση αποφοίτων 1987 του Τ.Ε.Λ. Αξιούπολης

«Να μην ξεγελιούνται με αιτήσεις και αγωγές οι συνταξιούχοι»

Υπογράφει ο Κώστας Πινέλης
Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων ν. Κιλκίς
Αγαπητοί συνάδελφοι συνταξιούχοι των ΟΤΑ
Όπως γνωρίζετε δικαστικές αποφάσεις καθώς και αποφάσεις της Ολομέλειας του Σ.τ.Ε. έχουν κρίνει αντισυνταγματικές τις περικοπές στις κύριες και επικουρικές μας συντάξεις, καθώς και την πλήρη κατάργηση των δώρων και του επιδόματος αδείας.

Κυκλοφόρησε το βιβλίο της κιλκισιώτισσας Ελένης Ηλιάδου με τίτλο "Ποτέ μην τα παρατάς"

Δελτίο τύπου εκδόσεων Θύρα
Οι εκδόσεις Θύρα με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζουν το πρώτο παιδικό βιβλίο της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Ελένης Ηλιάδου – Πολυκαρπίδου με τίτλο "Ποτέ μην τα παρατάς". Πρόκειται για μια συνεργασία με την έμπειρη εικονογράφο Τέτη Σώλου.