Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ανθρακίδης: "Αψήφισαν τη λαϊκή βούληση και χάρισαν στα Σκόπια αυτό που ήθελαν"

Υπογράφει ο Θέμης Θ. Ανθρακίδης
Υποψ. βουλευτής Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς
Πέρασε δυστυχώς η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Όσο κι αν ο ελληνικός Λαός διατράνωσε με κάθε τρόπο την αντίθεση του στην ενδοτική στάση της κυβέρνησης, βρέθηκαν οι πρόθυμοι, κάποιοι εξ αυτών και Μακεδόνες, οι οποίοι αψήφισαν τη λαϊκή βούληση και χάρισαν στα Σκόπια αυτό που ήθελαν.

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Τάκη Αιδαρίνη

Υπογράφει ο Κώστας Παπανικολάου
Σύμβουλος ΕΚΑΣΚΕΜ-Ε.Ο.Κ
"Αντίο στον Τάκη Αιδαρίνη τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία τον αθλητικό στέλεχος. Ο Τάκης "φεύγοντας" άφησε ένα μεγάλο κενό στην Ελληνική μπασκετική οικογένεια, στην ψυχή του Γουμενισσιώτικου μπάσκετ αλλά και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν την σεμνότητα και την ανιδιοτελή προσφορά.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία (26/1/2019)

Λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:

Πέτρος Παπαϊορδάνου, Βαίτσα Πολυζωίδου και Γιάννης Ισαακίδης, οι νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι με το Συνδυασμό του Σούλη

Δελτίο τύπου υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη
Μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο η Δημοτική Ομάδα ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς, Αναστάσιου (Σούλη) Καζαντζίδη, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ήδη μεγάλη απήχησή της στη τοπική μας κοινωνία!

Βασίλης Κόκκαλης: Μεγάλο το επενδυτικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του τομέα της φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλειος Κόκκαλης συναντήθηκε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, με τον κ. Μάρκο Αναστασιάδη Διευθύνων σύμβουλο της TGOD Hellas, θυγατρικής της Καναδικής εταιρίας TGOD Inc η οποία υλοποιεί στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη επένδυση παραγωγής και επεξεργασίας φαρμακευτικής κάνναβης ύψους 74.000.000€.

+ Μητροπολίτης Δημήτριος: "Μια συμφωνία ασυμφωνίας"

Υπογράφει ο +Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως  και Πολυκάστρου Δημήτριος
Είναι παραδεκτό από όλους ανεξαιρέτως (ομολογείται άλλωστε και από τους Σκοπιανούς πολιτικούς) ότι τα Σκόπια είναι ένα “πολιτικό μόρφωμα επεκτατισμού” από την πρώτη του ώρα στα μέσα του 20ου αι.

Επιστολή Κιλκισιώτη στο Θόδωρο Παραστατίδη

Επιστολή Κιλκισιώτη στο Θόδωρο Παραστατίδη
"Κύριε Παραστατίδη,
Μετά την επιστολή στον Σκοπιανό, τώρα ήρθε η ώρα να τα πούμε και με εσάς. Δεν σας γνωρίζω προσωπικά αλλά ούτε κι εσείς εμένα. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κιλκίς και φαντάζομαι ότι θα ζω σε αυτό τον τόπο μέχρι να αφήσω τον μάταιο τούτο κόσμο. 

Καλά κρατεί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο Κιλκίς

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Βρισκόμαστε στα τέλη Ιανουαρίου 2019, ένα μήνα σχεδόν μετά τη λήξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς. Η νέα χρονιά μπήκε για τα καλά, η εορταστική διάθεση έδωσε τη θέση της στην καθημερινή ρουτίνα, αλλά ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης… καλά κρατεί.

Δήλωση Γ. Αναστασιάδη για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δήλωση του υποψ. Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό κοινοβούλιο
"Η έγκριση από το Ελληνικό κοινοβούλιο της συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί μια άνευ όρων παράδοση που όμοια της ο Ελληνισμός δεν είχε βιώσει για πάρα πολλές δεκαετίες. Πρόκειται για την κορύφωση του δράματος της διακυβέρνησης της χώρας από τον κύριο Τσίπρα αλλά ταυτόχρονα και την αρχή του πολιτικού του τέλους.

Video: Πάγωσε στην κυριολεξία το Κιλκίς


Πάγωσε στην κυριολεξία το Κιλκίς, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 το πρωί.