Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: «Το κλίμα αλλάζει. Τα τρόφιμα και η γεωργία πρέπει επίσης να αλλάξουν»

Ανακοίνωση ΕΦΕΤ
H Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής γιορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο στις 16 Οκτωβρίου. Το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής για το έτος 2016 είναι «Το κλίμα αλλάζει. Τα τρόφιμα και η γεωργία πρέπει επίσης να αλλάξουν».

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Δράμας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 23-9-2016, στη Δράμα, με ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Δράμας.

Γιορτή της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Με το σκεπτικό ότι η ισορροπημένη διατροφή είναι προαπαιτούμενο για την εξασφάλιση της καλής υγείας και δεδομένου ότι το σχολείο οφείλει να παρέχει γνώση επί του θέματος, πήραμε αφορμή από την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής (16-10-2016) για να περάσουμε ένα χρήσιμο μήνυμα στους μαθητές και τις μαθήτριες του 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς.

"Προσφέρουμε αίμα για τον άτυχο ποδοσφαιριστή Στάθη Παπαδόπουλο"



Δελτίο τύπου 
Κιλκισιακού
Η Διοίκηση του Κιλκισιακού απευθύνει έκκληση και παρακαλεί τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς, τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων, και τους απλούς πολίτες του Νομού Κιλκίς, να προσφέρουν αίμα για τον ποδοσφαιριστή μας Στάθη Παπαδόπουλο.

Η παιδική θεατρική παράσταση “Το μυστικό της χαμένης βασίλισσας” στο Κιλκίς



Οι Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος ανεβάζουν την παιδική θεατρική παράσταση “Το μυστικό της χαμένης βασίλισσας” της Αναστασίας Αναστασούδη στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Κιλκίς, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 18:00

Η εγκληματικότητα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο 2016

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.

4Χ4 και συνεχίζει ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός με εμφάνιση πρωταθλητή επικράτησε με 3-0 στον Επτάλοφο του ΠΑΟΝΕ, και συνεχίζει να έχει το απόλυτο μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρώντας 12 βαθμούς.